VALBORG

sitter hos anders i kungshamn och super med gott folk :) är väldigt full försöker skriva korrekt men jag hioppas matt jag lycaks :) ha de en udner bar dag och jag hoppas att ni har en god kväll :) kram johanna och oss alla :) !

:)



Ska vara hemma hos Anna klockan tre :) Detta ska jag bära ikväll :) Nyinhandlat armband :)!
Klänningen är ifrån MQ. En draperad tubklänning.

BADEN



Ikväll blir det fest med dessa två damer i kungshamn :) Vi ska först möta upp Annas vänner och sitta med dom och förfesta i någon lägenhet :) MYS. Sen har vi fixat fribiljetter så vi kommer in snabbt och enkelt, härligt :) Ingen kö ikväll!

Just nu håller jag på att fixa mitt hår inför ikväll :) Så slipper jag fixa allting sen :) Det blir ju bara jooobbigt!

Puss och kram!

God natt :)

Har genomgått fyra hemska, smärtsamma, roliga, skrikiga, skrattande och svärande timmar. Har tagit ur mitt löshår! HAha, men ska sätta i nytt om en vecka, men vill låta håret vila lite :) Vax mina damer och herrar, är smärtsamt att ta ur. Man får dra och slita, dra och slita, dra, dra, dra, dra och slita lite till. Eller så kan man ju använda saxen om man känner för det... det är ju inte lika smärtsamt, men då har man ju heller inget hår kvar sen! Så jag valde den smärtsamma vägen.

Bella tog ur håret, erika var moraliskt stöd. Men hon satt och drack vin och skratta åt mina tårar som bara rann ut för kinderna. Hade mascara i hela ansiktet och erika satt och tog kort... haha. Jag drack mest för att "bedöva" smärtan. Inte för att ett glas vin gör det, men det kändes bra att i alla fall att inbilla sig det för en stund.

Isabella var ju mer eller mindre glad på mig när jag knappt kunde sitta still, hon förvånades efteråt att jag kunde vara så avslappnad i nacken då hon flätade en inbakad fläta i håret.

Nu sitter jag här och bara tar det lugnt. Har borstat tänderna och smörjt in mig :) Kudden skriker "sova", så jag ska lyda den snart tänkte jag :)

Saknar Viktor! Han gjorde det sötaste imorses! När jag kom hem låg det ett papper med ett hjärta på, på min kudde i sängen :) Hihi! Så otroligt underbart sött gjort!

God natt nattugglor och tidiga blogg läsare :) PUSS!

Chicy

http://www.chicy.se/shop/

Kolla in sidan. Drömmen :) Älskar kläderna!

MUUMS.




TILLAGNING
  1. Sätt på utegrillen (eller ugnsgrillen).
    Ta ut filéerna och bacon ur kylen.
    Kött bör vid grillning vara rumstempererat.

  2. Förbered tillbehör till maten.
    Krydda filéerna med chilipulver.
    Linda bacon runt filéerna.

  3. Grilla kycklingen 5-7 min på vardera sidan till fin färg och tills de blivit genomstekta. Kontrollera genom att skära ett snitt i köttet, som skall vara vitt rakt igenom.

    Salta, men tänk på att bacon ger sälta.
    Låt köttet vila 5 minuter.

Blev jätte sugen på att grilla, så hittade jag detta receptet, det vore ju hur gott som helst!
Nu när det är vår och allt borde man verkligen ha en grilldag :)

 


Grottor-fotbollsmatch-utelåst





Hejsan alla vänner och ovänner :)! Statistiken går bra, den ökar dramatiskt! Haha! Roligt :) Men det kan knappast enbart vara mina vänner som läser nu :O För många som läser för det. Hade varit kul att veta vilka som läste och vad det valde att läsa om! Tihi;) Lite mystiskt sådär :D Nej, men vem som helst är fri till att läsa om mina tankar och äventyr!

Idag gick jag upp relativt tidigt! Åt frukost för en liten stund sen. Jadu, alla människor, gissa vad min favorit frukost är?

- ÄGG!

Japp, ägg, ägg, ägg, ägg. Helt sjukt. Brukar faktiskt göra äggröra på morgonen, men sallad till och ett glas vatten! Finns inget bättre! :) En bra start på dagen helt enkelt. Idag åt jag äggröra med avokado och tomat :) MUMS.

Snart när maten lagt sig lite i magen tänkte jag dra löpet runt kanalen innan skolan. Kommer inte hinna att träna efter skolan idag. Fullt upp, fixa håret och träffa viktor och plugga! Huuuja! Idag börjar jag ett, den du;)

Var med Louise och Viktor igår. Vi skulle åka upp till hunneberg och kolla på grottorna vid kyrkan... jag sprang in i grottan och hoppade på stenarna. Viktor ville inte följa med och stod och skulle ta kort. Men jag tyckte att han skulle komma in ändå och tillslut gav han sig och skulle komma in. Jag hoppa intill han och skulle pussa han och då tappar han mobilen i vattnet! :( Iphone+vatten=sönder. Inte kul! :( Så vi tänkte iaf rädda mobilen och åka raka vägen hem till Louise och torka den med hårfönen. Men så körde vi förbi edsborg och där var det ju faktiskt en fotbollsmatch mellan hammarby och fct... vi kände att vi var tvugna att kolla! Vi parkerade bilen vid jätten och gick ner. Fotbollsmatchen var jätte bra, fct fick ett bättre spel mot slutet. Dock var det ju i slutet så det blev 2-0 till hammarby. En bra match och en fuktskadad mobil. Haha, händelserik dag! Dessutom när jag och viktor blev avsläppta hemma hos mig så skulle jag låsa upp dörren... och hittade inte nycklarna. Då kom jag på att mina nycklar låg i Louise väska.

Och jag hade inga pengar på mobilen och Viktors mobil var ju trasig, så vi tänkte... varför inte? Vi går till athena och lånar deras telefon. Vi ringde Louise, men hon svarade inte. Vi ringde min mamma, hon var ute på promenad och skulle komma hem om 20 min. Så jag och Viktor tänkte att vi kunde hälsa på hans syster som bor mitt emot mig. När vi stod utanför deras dörr så kom vi på att klockan var halv elva och att de kanske sov. Vi vill ju inte väcka dom såklart :) så vi vandrade vidare till athena igen! Viktor köper en kebabrulle, mest för att vi skulle få sitta där. Killen som jobbar på athena kom fram och sade att min vän ringt tillbaka, så jag ringer upp igen. Och ett frågetecken till Louise svarar och nä rjga berättar vad som hänt säger hon "DU SKOJAR? JAG KOM JU PRECIS HIT?", men vi kom överrens om att ta nycklarna idag istället, då min mamma säkerligen snart var hemma :)

Jag och Viktor går till min trapp för att vänta på mamma, vi sitter där en stund och ingen kommer... vi sitter en liten stund till och ingen kommer... sen kommer viktor på att mamma kanske redan har kommit hem. Så jag öppnar dörren och självklart, det är upplåst!

;)


Anna <3




Saknar denna prick! Länge sen vi sågs nu, allt för länge sen! Håller mig mest uppdaterad om ditt liv via din blogg -> www.annalexberg.blogg.se , lite sorgligt... men hoppas att se dig på valborg. Vi skulle ju setts i helgen, men så somnade jag. :( Du är en bra vän Anna! Alltid flickan med glimten i ögat, hemlighetsfull, vacker och lojal!

Saknar våran trio :) Anna+Louise+Johanna = sant.. HaHA, löjlig jag är:) Du betyder hjärtat <3

<3



Tänkte blogga lite till om kärlek. Kärlek mellan två personer, två personer som förr var väldigt nära vänner. Som delade i princip allt. Till slut delade allt...

Följ mitt råd kära vänner... håll aldrig på med en vän. Det slutar alltid illa, någon blir alltid sårad i längden. Frågan jag ställde mig själv nu är, var det verkligen värt det? Att förlora en vän på grund av det sexuella? Mitt svar är nej. Jag kan inte säga att jag ångrade det heller, för det vi hade var fint också... men fem års vänskap åt helvete på grund av detta, det är bara inte värt det. Jag kommer aldrig att hata dig. Aldrig. Mina ögon kommer alltid att le mot dig. Alltid. Det blev bara så mkt, så mycket sårande på fel tidpunkter.. vi båda var i fel tidpunkter av vårat liv. Antar att det är därför... du kom in fel... bara fel. Förr sa jag alltid att jag älskade dig som en vän. Men nu när det blev så, kunde jag aldrig använda det ordet ... och det gjorde så jävla ont... för det blev mer än vänner och jag såg dig i ett annat ljus... och... jag visste så mycket om dig. Vet så otroligt mycket från förr. Visste inte om dina ord bara var ord, eller om de hade en betydelse... vi har bara bråkat två gånger i våran tid av vänskap/relation... två gånger... en gång om en gammal kärlek, en som du avrådde mig till och jag följde aldrig dina ord hur mycket jag än kom och grät hos dig, hur mycket jag än talade illa om den gamla kärleken följde jag aldrig dina ord... tillslut fick du nog och det förstår jag... du ville inte se mig bli behandlad så illa... och jag lyssnade inte... andra bråket var det sista bråket... det blev så tyst efter det.. så dött... en liten del av mig dog.. och... fan... vet inte vad jag ska säga mer. Du är betydelsefull... så mycket värd. En dag kommer en flicka som är värd dig att se det. Se alla dina fina sidor... jag var bara inte den flickan... du kommer alltid finnas i mitt hjärta tizze. Alltid! Minns du när vi sa att vi skulle vara vänner för evigt? Jag hoppas att vi kommer hitta tillbaka till varandra, för jag bryr mig verkligen... Jag bryr mig! <3


Pause i plugget



man skulle kunna tro att det där är jag just nu. FYFAN för plugg alltså. Somnade i sängen ett par timmar, välbehövt om man säger så!

+= en lite bättre plugg tid :)

Idag har jag åkt buss fram och tillbaka från uddevalla fyra gånger.. sammanlagt. okej det där lät kontsigt menar att imorses tog jag bussen, sen bussen hem, sen bussen dit, sen bussen hem. Varje resa är cirka 30 min lång, så har alltså lagt ner två timmar på mitt liv idag på bara buss! BLÄH! Dessutom missade jag 860 från trestad påvägen hem sista gången, så tog näl bussen därifrån, till näl, sedan bytte jag till 62:an ner till stan, så hum, kan kanske adda 20 min där? då blir det 2 timmar och 20 minuter! Herregud, jag har verkligen inget liv alltså!




Hittade denna godingenwww.Nelly.com. Johanna Lundhom är käääär! Vill ha den, tror jag fan ska beställa den :) Klockren klänning till våren! Kolla bara ryggen där, hur fin som helst! Hade varit skit snyggt till en vit jack tyg/kavaj/jacka.

Jaja, plugget ligger och väntar... bläääh, hörs imorgon allihopa! Och god natt på er om jag inte hör av mig innan sängdags, PUSS!

Hejhopp!



Hej allesammans!

Sitter i skolan och har matte med Anna och Fredrik. Louise har försovit sig som ofta händer på måndagar. Men vem kan blänga henne? Efter helgens stordåd borde hon vara annat än konstig om hon inte försov sig.

Snart är det nationella igen. I Svenska B, vi ska ha ett tal och jag ska tala om flickorn som blir bortgifta. Hemsk faktiskt, riktigt hemskt! Det ska framföras imorgon så har en hel del plugg att stå i ikväll. Mamma får bli mitt offer, ska predika ömt om det lömska kring affärsuppgörelsena mellan två familjer, mellan två ungdomar. Det är riktigt sorgligt alltså. Det händer här och nu, medan jag skriver dessa meningar. Till och med ungdomar i sverige är utsatta. Ofta är det ungdomar med utlänsk bakgrund som det handlar om. De är inte lika lyckliga som oss att det är 6 veckor kvar till sommarlovet.

Men men, nu ska jag inte tråka ut er om detta. Så, vad har hänt i helgen? Jag har mest varit med viktor faktiskt. Fick se hur han hade det hemma, hänga med på ett kalas och träffa hans familj, vi har spelat golf och bara chillat. Underbart :)

Skönt att ha en lugn helg efter kretas bragder.



Saknar er!

Någon som fattar?

GREKLAND



Lyckats sova bort hela kvällen, inte bra! Men viktor kommer hit om en stund :) Skoj! Han har varit på någon shalmers grej i göteborg :)

Så vad händer ikväll? inget, mys med tv och viktor. :) HÄRLIGT!

Tizze är ute och super och är go och glad, Louise och Anna sitter och förkrökar och här sitter jag, för trött för att lägga på mascara på ögonfransarna. Men men, man måste ha tråkigt för att veta när man har kul, eller?

Saknar kreta, saknar allt med kreta, saknar norskarna, saknar david och niklas, saknar vädret, saknar conny och lotta, saknar mishka och hans flickvän, saknar finskarna och mads och frederik, speciellt frederik. Känns så dumt att vi avslutade resan som osams, även fast vi prata ut på mail så känns det ändå så ovärt. Inget "hejdå". Men vi skulle ju tillbaka till grekland i sommar, som tur är.

Idag har vi haft nationella prov i Svenska B. Det gick förvånadsvärt riktigt bra. Blev rätt så nöjd när jag lämnade in uppsattsen. Efter uppsattsen så drog jag och Louise hem till henne för att färga hennes hår som blev riktigt lyckat. Jätte fin blev hon :) Sen stack jag till komunhuset för att skriva på papper om sommarjobb och sånna bra saker. Känns bra att ta hand om saker och ting själv för en gång skull och inte springa till mina föräldrar. Mer vad ska man säga, vuxet?



Tänkte skriva ett inlägg om kärlek, men det blev massa annat trams. Men när vet man egentligen när det är rätt? Hur vet man att man inte springer in i fel stig? Jag vill trampa rätt, vill inte springa i fel armar och sedan ligga hos Louise och gråta ut. Är trött på mig själv att jag tröttnar så lätt. Eller att jag är velig. Är trött på att jag kräver att andra ska lita på mig, när jag inte ens kan lita på mig själv. Ena dagen känner jag något, andra dagen känner jag något annat. Alla säger att när man väl träffar den dära killen, så vet man bara. Då är det inga frågetecken i luften... då är allt bara så enkelt. Jag vill ha det enkelt, vill inte ha något trams eller bråk. Jag vill bara vara och kunna se på mig själv och le, vara stolt över att jag gjort rätt.

Tizze, om du läser detta så ta det inte illa. Du vet att jag tycker om dig som fan. Det gör jag verkligen. Är bara oense inombords. Kanske depp efter resan, då allt verkar vara så dystert här i sverige. Alla är bara ledsna hela tiden, alla råkar ut för trubbel. Jag läste en bok när jag var iväg på resan som inspirerade mig mycket, speciellt inom kärlek. Den heter "ibland bara måste man"... han nämner kloka ord där inne... "kärlek är inte ord, det är handlignar, man ska visa att man älskar någon, när man gör det, då är det rätt". Jag har aldrig haft den dära killen som kommer med rosor, eller skriver en låt. Har däremot haft många som pratar en hel del och använder munnen mer än sina handlingar. Jag är trött på det. Så jävla trött. Någon som fattar?


Hotellfest i helgen :)






HÄR BLIR VI FÖRMODLIGEN FRÅN FREDAG TILL SÖNDAG :) Underbart :)! Vad ska ni göra i helgen?
Ni vet vart ni hittar mig och louise! KÖSS!

FEST!

http://www.berg211.se/



Nu är det fest på gång. Skulle hjälpa till med att hitta folk till denna festen! Tyvärr kan jag inte ge några vip, men där emot inbjudningarna. Vip:en är upptagna, sista till mig och lollan ;D

Detta kommer att hända om en och en halv månad. Upp mot 350 personer kan endast komma, men ändå? Värt?

Här kommer bilder!





Dennis Palm håller i festen! Skicka mail på fb. OCH NEJ, inga främlingar, köss!


home sweet home



Heej allesammans! Nu äntligen är jag hemma efter ett långt flyg till stockholm och därefter en bussresa till göteborg. I göteborg stod pappa med mussen och väntade på oss. Härligt var min första tanke, underbart, var min andra. Nu sitter jag här i sängen och kollar på south park. Har nyligen laddat upp bilder på fb, så är ni nyfikna på foton kan ni kolla där. Det blev 400 kort, om ni vill veta haha... funderar på att åka hem till min mamma en sväng senare, dricka lite kaffe, krama henne lite och så :)

Vaknade hos christoffer imorses, var underbart att träffa han igen. Fick en chocklad ask när jag kom med sånna där hjärtan i :) sötnos! Han fick en tröja jag köpte nere i kreta, skit fin :) han har ju fyllt år och allt!

Till mig själv köpte jag leopard sandaler med kristall accesoarer på och en leopard klocka :)! MYS.

Köpte även godis till mamma, pappa och syster!



Saknar redan allting där nere :)



vi har redan börjat planera nästa resa i sommar :) HÄRLIGT!



NICLAS, DAVID, JAG SAKNAR ER POJKAR!

Smakprov på våran resa :)















Här var det lite smått och gott från våran resa :) Just nu sitter vi ju fast här dock men vi kommer nog härifrån inom kort :) var inte oroliga där hemma :)

Puss och kram!

fast pa kreta

Sitter hos ett par killkompisar och vantar pa lite folk :) Det blir lite smafest pa stranden ikvall, mysigt! Sen blir det tropicana igen! Harligt.!

Vi ar fast i kreta by the way som alla vet som har kollat pa nyheterna. Men det ar okej med oss, har all inklusiv, fint boende och massa, massa gott folk omkring oss! Harligt. Hoppas att allting ar bra med er! :)

kram pa er, vi kommer hem, nagon gang!

Saknar er alla! PUSS!

I GREKLAND!

HAAAAAAAAAAAJ ALLIHOPA! AR I GREKLAND OCH FESTAR VARJE DAG!

hahaahahha, har traffat massa nya kompisar, dock bara killar hahaha, men det ar skit kul! Forsta kvallen larde vi kanna bartenderna pa klubben i stna, gor goa killar :) skriver ett langre och mer detaljrikt inlagg nar jag kommer hem till sverige igen :)

till' then, keep party at home. oh fuck! I forgot... you people are in school ;) suck on that ;)

Saknar er alla hemma <3333 puss pa er!

packar och står i, pressenter är medräkna i budgeten!

HÄR SKA VI VARA! och vårat hotell ligger PÅ stranden :) Underbart!


Kom nyss hem från banken, växlade lite mer pengar :) Pengar är bra att ha :)!

Ska köpa en pressent till tizze där nere som fyller år två dagar efter att jag kommer hem :) MYS. Emelie stumpan ska också ha en pressent såklart, som nyligen fyllde 18 år :)

Idag kommer viktor förbi en stund, det ska bli trevligt :) Hjälpa mig att packa och allt! :) Men vill träffa tizzemisse också såklart :(! haha:)

Sitter här i mitt rum nu och det är kläder överallt, verkligen överallt, fast tillskillnad från det vanliga stöket så ligger kläderna ihopvitka i högar... allt måste med! Skorna tar mest plats, men det är det värt :)! Och datorn kommer väga en del, hum, kanske borde välja bort något... men det är ju så svårt!

AAW! Får sånna lyckorus när jag kollar på bilder av platanias :)!HIHI!





IDIOT! DIN ÄCKLIGA JÄVEL SOM GER SIG PÅ DE SOM ÄR MINDRE, EN TJEJ OCKSÅ! JAG HOPPAS SERIÖST ATT DU DÖR!
 

klockan sex inatt flyger vi

Häärligt! Inatt sitter vi på planet ner till grekland och lilla johanna (alltså jag) har inte ens hunnit packa än! Panik! Ska ner till banken idag igen och ska försöka få med pappa dit. Vet inte varför men tycker det är mycket tryggare med honom där haha :D Lite läskigt med banker, ändå är jag där ganska ofta:P jaja.

Känns så overkligt på något sätt att vi drar nu... så nära! Herregud, imorgon vaknar jag liksom I grekland! Helt sjukt! Lääängtar så jätte mycket. Det börjar verkligen klarna för hjärnan att vi åker nu. Resfeber kanske? :D



Jag älskar dig skruttelina! Helt otroligt att vi ska iväg. Är du bäst, eller bäst? <3 Tack för att du finns hjärtat, det kommer bli hur kul som helsT! GREKLAND HERE WE COME! :D





har kommit till ett vägskäl, kan jag lita på dig eller inte? har sollat bort människor under hela min uppväxt, är det din tur? vet inte varför jag känner denna osäkerheten om dig. du brukade ju vara så bra


Haha, måste verkligen packa nu alltså :D BANKEN NÄSTA :)! PUSS OCH KRAM GOINGAR! FÖR VI SKA BLI MASSA BRUNA!

Från mig till dig, skönhetstips!

HEEEJ ! :)




Som alla vet använder jag inte plattång till mitt hår, skulle aldrig förstöra det på det sättet. Har sett för många tjejer som upptäckt plattången och fått klippa av flera centimeter på håret. Därför har jag två produkter som är UNDERBARA för håret. Den första jag nu ska rekomendera är en produkt som skall läggas i håret då det är blött, alltså direkt efter duschen och absolut innan fönen nuddar ditt hår! - Kérastase restistance ciment thermique, heter denna. Den finns i en grön förpackning och är till för normalt till fint hår.

Den andra produkten jag använder till håret skall man använda i topparna efter att man fönat håret. Det ger håret fukt och gör så att håret återfår sin glans typ ;) - Redken 01 outshinen

Sådär :D Det var från mig till dig tipsen :) Hoppas ni går och shoppar dessa nu! :) puss på er

endast två nätter kvar i sverige

Hej allihopa :)! vaknade hos tizze av att det ringde för fullt på min mobil. Svarar man inte, så är man upptagen okej? Då behöver man inte ringa om och om igen... blääh. måste verkligen börja ha på ljudlöst...

Idag är det en fin dag :) Idag åkte jag, louise och tizze till överby för att kolla runt, det blev ett snabbt besök eftersom att jag mer eller mindre tiggde om att åka där ifrån. Jag hade mjukis, inget smink och knappt hunnit borsta håret.... PINSAMT. Bad till gud att ingen skulle se mig haha. Tur att man är brun i ansiktet iaf så man itne såg helt död ut.

Idag ska jag hem till tizze igen en snabbis, hans mamma kommer ju idag :) så det blir prat och god mat :)! Senare ikväll ska jag träffa viktor en sväng som fyllt och grejjer :D skoj! :)

SNART ÅKER VI TILL GREKLAND! Två nätter kvar i kyliga sverige, endast två! I need to spend them well ;)

Hoppas på en fika med Louise ikväll, :)<3

Haha... :) Så ja, det var min dag och den var väl mer eller mindre som alla er andras dagar :D Puss på er!

Tjuvspanare, grattis och grekland :D

Hej alla tjuvspanare ;) kikade på statistiken och det går bara uppåt :D Roligt att det är så många som vill kika in i mitt liv för några sekunder ;)

Tänkte försöka fixa min cam idag, ska bli kul, då lägger jag upp några fräcka bilder här till er!

Idag ska jag till banken med Louise och hennes mamma för att växla pengar och sedan bär det av till försäkringsmojset för att fixa allt sånt till resan. Underbart!

Kom nyss från polishuset då jag hämtat ut mitt nya vackra pass. Maha! Det ser inte ut som jag iaf. En slarvig fläta åt sidan och en min som säger "JAG HATAR DIG", finns med på kortet, ohja, det är mycket charmigt må jag säga! haha!

Ska försöka komma iväg till christoffer en stund idag, tre dar sen känns som ett år ju! Haha, konstigt hur lätt man blir "beroende" av folk. Träffade nya folk i söndags som jag knöt band med :) Riktigt roliga folk, skit kul att man klickar med främmande människor så lätt :)

Och Viktor Johansson fyllde år igår :) Härligt! GRATTIS till dig! Men jag var ju en av de första att säga det igår så (A), skryt lagom johanna! Men ändå :D Som tur är hinner jag iaf träffa dig innan grekland, alltså imorgon så jag kan gratta sötnosen :)



Ett kort från när jag hade kort hår :) Ska det vara kort igen tro?:) Puss på er

<3





Jag är dålig med bilder, det vet jag. Men det här är lite från i söndags iaf :)!

Idag flyttade jag hem till min käre fader och på lördag åker vi till kreta :D

hääärligt

...

Mitt i all orolighet finns du, ihopklämd bland problem
och överstigande tårar.
Du kan inte hjälpa mig nu.
Din avsikt till kärlek finns inte i min värld.
Du får inte plats.
För mycket saker händer, för många förändringar
lämnar lite utrymme för annat.
Du tar för stor plats.

:)




Tizze lagar ägg, mycket gott :) Snart blir det frukost på balkongen med denna pricken :) <3

:)

Hej alla lördagsdrickare! idag är det en chill dag, sitter hemma hos tizze med manny som spelar xbox. Är här och kollar in hans nya lägenhet :) Mycket fin faktiskt! Tvårummare, fast det klassas tydligen som en etta. Men gött stor ändå:) Och lilla kitty är pricken över iet, hans katt om ni inte visste detta. En riktig apkatt alltså, seriöst. Den brukar sitta på axeln och sova :)

Igår var jag ute , eller ska man säga skulle ut? Vände i lipz kön och stack hem. Vet inte vad som hände. Fick panik typ. Lipz är inte detsamma längre alltså. Vet inte varför. Borde nog gå ut mer i någon annan stad, där det finns nytt folk.

Men det hindrade ju inte mig från att bli full... hmm. Drack en halv flaska vin, en cider och tog en shott, eller fick en shott av daniel. Mycket snällt. Såndär mintu eller vad det heter. Skulle kunna dricka det som saft alltså. haha. Jaja...

stack iaf hem, spelade kort med mamma. Var alltmänt dissande mot folk på mobilen och deckade i sängen.

Vaknade mitt i natten... sen somnade jag igen..

Idag har jag varit hos min syster hela dagen. Lagat påskmat och rulltårta. Umgåtts med barnen och varit allmänt lugn. Somnade i soffan i två timmar, hade 7 missade samtal. Hmm... inget vettigt alls. Nu sitter jag här och stirrar på pojkarna som håller på och gör en ful gubbe med grått hår och indianstreck i pannan. Jaja.

Godnatt till er som ska sova, godmorgon till er som ska leka vidare natten lång

kyss!

Den som har mycket, vill ha mer



Underbara liv! Eller? Hur går det för johanna egentligen? Hmm.

Den senaste tiden har varit en lycklig tid för mig. Mina vänner har visat sig vara något av det bästa som har hänt mig, skolan har funkat relativt bra, träningen har funkat ännu bättre.

Min själ är renare nu än förr, lyckligare än på länge, men ändå är det bara så jävla tomt. Något fattas och jag kan inte riktigt räkna ut vad det är.

Den som har mycket vill ha mer, är det inte så? Och nu när jag har så mycket av allt känns allt så lite och det känns lite konstigt. FÖrut var jag nöjd med så lite, men nu är det som förr var så mycket helt betydelselöst. Hur kan de komma sig?

Det är nio dagar tills jag och Louise sätter oss på planet mot grekland och jag kan knappt bärga mig. Har redan en solbränna men ska vara riktigt brun när jag kommer hem :)! Jag och gaby skulle ha soltävling men så går han och tatuerar sig, fan!  Jag som hade vunnit och grejjer :)! hahaha!

Jag hoppas att resten som är "tomt" löser sig. Vet inte vad det är bara, får klura ut. Alltid ska det vara något, haha :P!

RSS 2.0