To Be Or Not To Be...Together

Det är ett stort steg ifrån att vara på G och att vara tillsammans, mycket större skillnad än att inte vara nåt och att vara på G.
När man väl har bestämt sig att vara tillsammans så är man det, man har satt ett datum och börjar räkna dagar...månader.. och förhoppningsvis år:)

När vuxna dejtar eller är "tillsammans" kan de ju inte kalla varandra pojkvän och flickvän längre, varför förstår jag inte men min mamma berättade att de inte gjorde det. Bor man inte heller ihop kan man inte heta sambo.

Sex And The City stjärnan kom på ett nytt ord i den nya Sex And The City Filmen: "Manfriend". Alltså mansvän istället för pojkvän. Jag tycker att det låter som en snuskig gubbe eller nåt men också väldigt kul.

TTYS/L

När går gränsen?

Jag har tänkt på det här med otrohet... när går gränsen? En vän till mig sa att otrohet är någonting som föresgår bakom ens rygg som personen inte vill ta upp med än, att det kan vara sms osv, allt möjligt som den respektive inte vill ta upp. Jag vet inte om jag kan kalla det otrohet, falskhet kanske, men inte otrohet. Vissa tjejer dampar och är rädda att ens pojkvän är otrogen jämt och ständigt, andra tjejer är cool lugna och tror aldrig att ens pojkvän skulle kunna göra något... jag känner att det är svårt att förlåta falskhet, för det bygger upp sår i hjärtat, bildar förtvivlan... förtvivlan som aldrig var där innan... osäkerhet... man vet inte om man gör något fel... om det är ens eget fel? man blir ledsen... blir ledsen för småsaker... så fort det kommer tecken på något ovanligt blir man rädd... händer det igen? 
Falskhet är så förvirrande... lögner också... så onödiga... varför? varför används dem om man kan lita på varandra?


kram/ J

PINSAMT!

Idag vart vi på Gaddesanda:D svin roligt att bli lite brun, hehe LITE brun;D

Råkade somna när vi solade och vaknade upp med skräck:S jag visste inte vart jag var och otur som jag har glömde jag av att jag hade knäppt upp min bikiniöverdel:P mindre smart! Jag reste mig upp och kollade ner förskräckt och flög ner i handduken minst lika fort. PINSAMT!

HAHA:D

TTYS/Nakensolaren(L)

Solarium eller utesol?

Jag har börjat sola en hel del nu det sista för att få en fin MÖRKbrun nyans till sommaren som började med solarium och slutade på stranden. Visst är det skönt att ligga i solen när det är 30*C, skinande sol och ingen vind, haha skojjade bara.. det är det värsta jag vet!
Därav mitt första knep med solarium, nu när jag har fått en bra grund kan det ju vara skönt att bara ligga i solen så länge man vill istället för att kämpa sig igenom den hemska varma dagen och sedan märka att man har bränt sig.

Så solarium eller utesol?
Det är helt klart att det är mysigare att sola ute med kompisar istället för att ligga och svättas i ett rum helt själv.
Hörde däremot att de ska skaffa nya "dubbelsolarium":) , det kan ju vara lite trevligt, då kan man ju underhålla varandra medan man väntar på den underbara brännan.
Men med utesol på en strand med lagom vind, solkräm, kortlek, frukt och vänner låter ändå väldigt lockande:).

Jag föredrar nog solarium på vintern och utesol på sommaren. :)

TTYS/L

Vänner eller familj?

Visst kan det vara mysigt med en hemmakväll med familjen ibland:) ?! Slappa, grilla, kolla på film och umgås helt enkelt. Dock kan det vara lika mysigt med en tjejkväll med samma aktiviteter:).

När jag var mindre trodde jag att mina vänner skulle skita i mig om jag valde att stanna hemma en lördagkväll istället för att vara ute med dem. Det har ändrats nu förstås men då visste man ju inte bättre.. varför ha vänner som lämnar en om man går på ett släktkalas? Då var man antagligen så beroende efter populäritet att man inte förstod. Att strunta i sin familj är ingenting bra, de är ändå dem enda som följer med en livet ut beroende på om de är bra föräldrar eller inte.

Nu på senare tider har jag börjar att ha myskvällar med mina föräldrar och jag måste erkänna att det är jätte skönt. Vara ute med vänner på dagarna och shoppa och fika, sen på kvällen blir det kvällsmys och film... kan det bli bättre?!:)

Mitt liv är underbart ! :)<3


TTYS/L

Den perfekta pojkvännen?

Man kan undra om den perfekta pojkvännen finns eller inte, om man har träffat honom eller om man kommer att träffa honom.
Jag är tillsammans med en underbar pojkvän men hur vet jag att han är rätt? Jag kanske inte har träffat den rätta och inte vet hur det känns och tror att det jag känner nu är den rätta, eller att han är den rätta och jag fortsätter leta. JOBBIGT! Men man kan väl aldrig vara så säker här i livet.

Man vet kanske aldrig riktigt om man har träffat den rätta eller inte förrän i slutändan, vissa kanske till och med aldrig kommer att leta efter denna för att inte riskera att bli lämnad ensam i slutet.


Sen att ens kompisar inte tycker om ens pojkvän.. ska man bry sig eller inte?
Ska denne vara perfekt för en själv eller perfekt för ens kompisar? Att han är annorlunda när han är med en själv eller när han träffar kompisarna kan ha många anledningar.. nervositet kanske är en faktor. Jag anser att så länge man själv är lycklig så är det rätt:)

TTYS / L
v

midsommar

det har varit midsommar, som ni alla vet. Jag och lj var i smögen med nära och kära. Det vill säga flickorna. Förfesten ägde rum hemma hos mig, med grillning och dricka. Mycket trevligt! Väl där nere sprang jag på richard, haha, det var lite kul, evigheter sen man såg honom!! Så jag och lj sprang till deras partytält senare på kvällen. :) Jag och lj slutade festen vid en pizzeria, nattemat. Innan det hade vi rusat runt på smögenbryggan i ett par timmar haha, så vi var bra hungriga! Jag tog 10 bussen hem, för att träffa min älskling som kommit hem från lumpen :) underbart! Dock missade lj bussen så hon tillbringade natten jämte en vit röv i en bil. HAHAHA, jag skojar inte, hennes historia var klockren. Även om det låter som ett helvete att vara med om, kan vi skratta åt det efteråt. Hennes mamma fick mig att skälla ut chafören, det lät ungefär såhär:

"Varför åkte du bara iväg? Du skulle ju vänta på den tjejen och killen?"
"killen gick ju bara förbi??"
"Nej dom stod ju förfan i kön till automaten så dom kunde betala för bussrese fanet!"
Louise mamma är i telefonen och säger "säg att jag ska polisanmäla honom!"
"om det händer henne något nu, tänker hennes mamma polisanmäla dig..."
"gör det då"
"PRATA MED HENNE!"
"neeee :O"
"JOOOO!"
"Hon är fan bara 17 år, med nästa buss är hon hemma imorgon!!!"
"CP!!!!"
osv, jag var as förbannad, satte mig längst bak och svor för med ljs mamma.

HAHAHA, väl framme i uddevalla träffade jag ett par som tydligen kände igen mig från smögenbussresan... dem hjälpte mig till rätt buss, as snällt :) Hahah, på trollhätte bussen hade dom massa cp danstävlingar, kul som fan :D

Väl hemma hos leo kröp jagintill min älskling :) som redan låg och sov... mys som fasen :):):)<333

Leo hjärta Johanna



;D

JL:

Igår var det rätt chill kväll. Vi satt hemma hos Sofia och drack ett par stycken. LJ blev full som fan :D och emsan också, det var lite kul att se :) Jag vaknade upp idag iaf, med världens jävla baksmälla. Fyfan, den var inte att leka med. Vaknade 10, gick upp, sade godmorgon till min pappa, sedan lade jag mig igen. Vaknade två, snackade med Louise, sen gick jag och la mig. Vaknade 4, gick upp, åt frukost, bestämde för att hänga med LJ och spela golf vilket vi gjorde vid sex... jag, spela golf? Jag kan då säga att jag inte spelat på fem år... konstigt nog fick jag in några fullträffar. Helt otroligt.

JL

Heej, JL här... igår var jag med LJ & Emelie. Det började med attjag och LJ skulle fika efter turen i göteborg. Men vi orkade inte så vi åkte varsitt håll för att sova på hemmaplan. LJ smsade och smsade, men jag vaknade inte. Men tillslut ringde Emsan och väckte mig, så jag kunde börja fixa mig. Dock hade jag glömt allt mitt smink hos mammsi, så emsan fick packa ihop sitt och komma över. Färdigpiffade hämtade vi Louise med mustangen. Vi stack ner till stan, fikade, dock var det 18 årsgräns och endast jag av oss är 18, så synd, vi fick dra oss vid 10. Vi stack upp till LJ's place och drack vin och spelade kort. Mysig kväll må jag säga :)

SOOOMMMAARLOOOV!

Vi är två tjejer som bestämt oss att bryta trenden att vara ensam bloggare. Vi är nu två stycken som kommer att blogga om allt och inget.

Just nu sitter vi och tar det lungt efter en promenad ute i regnet, finns inte så mycket att göra idag. Visst, det har varit skolavslutning idag, så det mest normala borde vara att festa och skrika "YES SOMMARLOV", men så tittar man ut så ryker lusten till fest, eftersom att det regnar. Men det spelar ingen roll, då vi planerar inför midsommarfesten vi skall ha i "JL's" lägenhet. Mycket alkohol, grillning och glada miner hoppas vi på.

Hört talas om spelet sms-roulette? (går att hitta på aftonbladet)
Det ska vi uderhålla oss med bl.a. på midsommmar och be till gud att vi inte skämmer ut oss FÖR mycket.

Sommarplaner:
x Liseberg
x Tälta
x Segla?
x Paintball
x Go-Cart
x Cross VM
x Hultsfred
x Sola, bada, grilla m.m.
x Stockholm
x Gävle
x Danmark
x Fallens Dagar
x Göteborgsfestivalen
x Shoppa
x Lager 157
x Göteborg(många gånger om)


JL:
Idag vaknade jag tidigt, halv sju bestämt. Trodde att jag hade all tid i världen på mig, men det visade sig att jag inte hade det. Då lockningen av håret tog 2 timmar, hann jag inte ens dricka morgonkaffet innan hela min familj var påväg mot kyrkan där mina systerbarn skulle ha skolavslutning (ja, jag dissade min egen skolavslutning. Hellre lyssna på när min systers dotter sjunger än att höra på min rektors tama stämma). Efter skolavslutningen följde jag med Daniel för att skjutsa min mor till tåget, sedan bar det av till en vacker tårta klädd av jordgubbar. Det var supergott! Jag , pappa och LJ valde dagen innan ut två klockor till systerbarnen som de senare fick i avslutningspressent. Enligt oss var de jättesnygga. Andre fixk en stor svart klocka, med en diamantklädd döskalle, klädd i silverlänk. Moa fick en svartklocka, där uret var klädd i fjärilar i svart och silver. Skitsnyggt.

LJ:
Vaknade alldeles försent till min skolavslutning(egentligen orkade jag inte gå) som började 11:00. Vi skulle äta smörgåstårta och dela ut betyg så en stor förlust blev det inte. Eftersom att de skickar hem betygen på posten och jag skulle ta en avslutningsmiddag var det ändå inte så nödvändigt att gå.
Min dag blev istället en väldigt jobbig resa ner till stan i regnet för att sätta sig och ta en fika med V, som anlände ifrån USA i onsdags. Hon tog också med sin hund, som hatar mig och jag förstår inte varför:S Är jag dålig med djur?
Imorse när jag vaknade satte jag på mitt favoritprogram "Paris Hilton: my new bff" som är lika roligt varje gång. Lade märke till att hon byter röst VÄLDIGT ofta som kan vara lite störande ibland, som de flesta vet pratar hon med en väldigt ljus "fjortisröst" i vanliga fall, i programmet så låter hon, enligt mig, som en gammal gubbe.
Imorgon blir det Göteborg för att klippa och färga mitt hår, vad gör man inte inför sommaren?!
Det blir säkert like shopping också så jag återkommer med bilder imorgon.

Tillbaka till spelet The Sims 3 ... ;D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0