Sommarlook

Nu har jag skaffat mig en riktig sommarlook med lugg och en härlig solbränna. Jag och min pojkvän snackar om att dra utomlands och vilka vill inte utomlands en tid som denna, med mycket regn och kyla då det egentligen skall vara gott väder.

Men idag är det ett undantag i rusket, för idag är det sol! Så jag har egnat min dag till att gå runt lite. Gick till torget och träffade Zandra en stund, sen kom min älskling och gav mig en puss. Sedan begav jag mig till tandläkaren. Tänderna såg fina ut :) efter detta skulle jag gå hem, men stannade vid sparbanken då pappa kom och hämtade upp mig :)

Nu sitter jag i pappas kök och kollar på när han gör en deg. Vi ska baka bullar :D men jag vill bara vara med och sprida ut socker och kanel :D MUMS! Snart kommer Louise hit, hon ska hjälpa mig att provsmaka bullarna :D haha ;)

Jag vet inte riktigt vad som händer ikväll. Saknar Lisa! Ringde henne förut, men hon var i göteborg och shoppade loss med sin mamma. Men vi skulle höra senare som tur är :)

Imorgon ska jag ha myskväll med Zandra :) Vi ska först städa lite i hennes lägenhet då hennes pojkvän snart kommer hem från polen. Det ska bli mys. Hög musik och dammsugare i högsta hugg!  Haha :)

Jag älskar min pojkvän mest av allt!
ViktorHjärtaJohanna

7 things

I probably shouldn't say this
But at times I get so scared
When I think about the previous
Relationship we shared
It was awesome but we lost it
It's not possible for me not to care
And now we're standing in the rain
But nothing's ever gonna change until you hear
My dear

The seven things I hate about you
The seven things I hate about you
Oh you
You're vain, your games
You're insecure
You love me, you like her
You make me laugh
You make me cry
I don't know which side to buy
Your friends they're jerks
When you act like them
Just know it hurts
I wanna be with the one I know
And the seventh thing I hate the most that you do
You make me love you

It's awkward and its silent
As I wait for you to say
What I need to hear now
Your sincere apology
When you mean it I'll believe it
If you text it I'll delete it
Let's be clear
Oh, I'm not coming back
You're taking seven steps here

Chorus:
The seven things I hate about you
You're vain, your games
You're insecure
You love me, you like her
You make me laugh, you make me cry
I don't know which side to buy
Your friends they're jerks
When you act like them
Just know it hurts
I wanna be with the one I know
And the seventh thing I hate the most that you do
You make me love you

And compared to all the great things
That would take too long to write
I probably should mention the seven that I like

The seven things I like about you
Your hair, your eyes
Your old Levis
When we kiss im hipnotised
You make me laugh, you make me cry
But I guess that's both I'll have to buy
Your hand in mine
When we're intertwined
Everything's alright
I wanna be with the one I know
And the seventh thing I like the most that you do
You make me love you


"slut"



Sitter hos Louise, hon städar och jag ska snart hjälpa till. Direkt efter detta inlägg... tror jag :D är så himla lat idag så det finns inte. Förut när vi spelade golf orkade jag inte ens ta i, så bollarna gick visserligen rakt, men inte speciellt långt. Både jag och Louise hade en dålig golf dag. Pinsamt nog stod en yngre kille bredvid oss i 13 årsåldern och sköt de felsta bollarna helt klockrent. Inte alls pinsamt? ;)

Igår var vi hos Anna och grillade lite med lite smått och gott till. Folket trillade in runt sju-åtta,  men jag åkte hem tidigt då jag skulle ha lite kvalitetstid med Viktor. Vi kollade klart på skräckfilmen vi snackat om att kolla klart på ett bra tag. The collector, kollade vi på. En film jag kan rekomendera om man gillar filmer åt det mer råa hållet. Har man en kille som håller om än är den jätte bra, har man inte det ska man nog se den med ett par kompisar och med en jävla massa godis :D

Allt känns ganska bra nu :) Det tråkiga är bara att man inte har något speciellt att göra. Varje dag har ungefär samma innehåll. Så känner mig helt enkelt uttråkad. Några förslag?

Idag talade jag och Louise om vänskapsotrohet. När går man för långt? Finns det regler om vart gränsen går? Eller är det värt att förbise saker för vänskapens skull? När ska man göra "slut" med en vän?

dgg




Sommarlov

Nu är det sommarlov. Helt sjukt egenltigen. Det känns inte alls länge sen nyår var eller när jag och Louise planerade Annas överraskningsfest. Tiden går så sjukt snabbt.

Sitter hos Viktor, han är i duschen så jag passar på att kika in här lite. Det var länge sen nu, för länge sen. Träningen går väl si så där. Men maten går ju som planerat iaf. Tänkte träna ganska hårt idag. Först ta en springtur längs med kanalen och sedan köra core.

Viktor vill till ranchen, så kanske åker dit först med honom :)

Saknar min Louise, vi har inte setts på två dagar och det känns som en evighet. Så sjuk att man kan bli beroende av folk! Hon har varit iväg och överraskat sin morfar :D Ett såntdära överraskningskalas :D Måste ju få detaljer på detta :)

I helgen har jag varit med André. Han sov över hos mig och vi spelade monopol och käkade massa godis :D Mysigt och gott! Dagen efter stack vi ner till slussarna och tog en promenad, en glass fick det bli också :) Inte bra för träningen, men bra för själen :D som jag brukar säga :D

Nu ska jag logga ur, för min älskling är väldigt nyfiken ;)


Magmuskler


Idag börjar min superträning och kalorisnåla mat :) Ska få bort den hära magen :D och ersätta den med massa muskler tänkte jag :)! Vill ha tydliga magmuskler, men inte jätte tydliga magrutor direkt, men något mer lagom  :) Så detta är befoure pichture, får se hur the after pichture looks in two months. Ger det iaf två månader, har jag inte fått lite magmuskler då ger jag upp hahahaha :D

Like it, no, love it!

 

Sitter och dricker kaffe och pluggar spanska. Klockan är 01.07 och de flesta i min ålder har sommarlov, eller är arbetslösa. FAN. FAN. FAN. Men men, som sagt, jag är inte arbetslös i varje fall. Är elev! :)

Like it, no, love it!


Neo :)

 

 

Kolla vilken sötboll min syster har skaffat sig!
Hunden heter Neo :)


I det blå

Ser du stjärnan i det blå? Ja, den lyser för oss två.
Du får mig att förstå, ditt namn får hjärtat mitt att slå.

En dag blir till en vecka, en vecka blir till en månad.
Men jag hoppas att det blir mycket mer än så <3
Älskar dig!

:)

Planerar överraskningen med Louise :D Den kommer bli grym ;) Se upp! För Anna hon tar studenten :D

Jordgubbar

Jag hade en underbar dag igår :) På kvällen grillade jag med Viktor och Marie, sen blev det glass och jordgubbar vid tvn :)

Idag är det prov som gäller, muntligt tal. Ska tala om kvinnor som blir bortgifta i Sverige, eller ska man säga tonåringar?

Nej, nu ska jag sova i en timma och sedan börja plugga inför talet kl 13:00!

Pöss.

Golf

Min dag började med att jag försov mig med älsklingen. Stängde av larmet i sömnen! Haha, men Louise kom i alla fall och hämtade mig. Vi begav oss till gymmet och var där i två timmar. Efter gymmet åkte vi och spelade golf med klassen. Det var kul att komma ut igen. Men det märks att jag inte spelat på ett tag alltså! Men allt går att fixa :) Har hela sommarlovet på mig :)

Idag ska jag plugga. Senare ikväll kanske jag ska hem till Viktor för att grilla med honom och Marie. Sedan skulle vi äta jordgubbar :D muuums :D

En kurrande mage kallar och en helvetes mycket plugg! Puss

RSS 2.0