Stockholm

Heej alla nära och kära :)!

Är nu hemma hos Viktor, i lägenheten han bor i. Den ligger på karlaplan alldeles intill T-banan. Hur smidigt som helst. Idag har vi varit och kollat på en ny mobil till mig. Funderar på iphone 4, jag behöver ändå ett abonemang - så varför inte?

Annars behåller jag den jag har och ändrar till 3 bara.

Just nu håller jag på att blogga (såklart), men annars spelas Alors on danse i bakgrunden medans kniv, skärbräda och stekpanna tillsammans med mig tillreder tacos :)! Gott, efter maten ska vi se på bio vid nio. Men efter det ska vi äta kantareller på ostmacka :D GOTT! Vi var och handlade det förut på marknaden. Jätte gott!

En hiss har jag idag! Det är Stockholms mjukglass :D Den är inte mjuk, men det gör ingenting, för jag är mer en isperson. Har aldrig varit barnet som mosat all glass somliten och ätit den mjuk. Gillar den hårda varan :D Och mjukglassen här är det. Hur gott som helst! Den rinner inte och är jobbig, utan den är bara smarrigt god!

Kramar till er! :)

:)




Hej!
Sitter vid mitt fönster och kollar ut medan jag skriver. Ser två ungdomar hulka något som ser ut som öl borta vid bilinfarten.

Det är mystiskt. Jag går runt hela dagen och vet exakt vad jag ska skriva, nästan i minsta mening. Sen sätter jag mig här och... helt plötsligt känns allt så oviktigt.

Alla har väl hört talas om minkuppfödningarna nu på nyheterna? Har ni inte det, så kolla upp det på aftonbladet! Jag har så svårt att se djur plågas.
Jag minns när jag var med min pojkvän i Turkiet i somras då jag och viktor låg i poolen. Plötsligt ser jag en jätte fin katt. Sen vände katten sig om och jag såg att hela svansen var av... då menar jag hela... det var som om rumpan slitits bort från katten och blod och kött syndes så tydligt. Jag började gråta och Viktor sprang till receptionen och bad personalen att ta hand om katten. När jag såg en man från personalen komma i undsättning blev jag lugn i kroppen. Men han tog inte hand om katten, han jagade bara bort den. Återigen började jag gråta. Jag tänkte att katten måste antingen tas om hand och plåstras om eller dödas. Att gå i 40 graders sol, utan moln och stekas utan hud, kan ni  bara tänka er smärtan?

Jag började gråta när jag såg minkarna. Gick till och med där ifrån... bara synen på minkarna som åt varandra levande var för mycket. Sen tänkte jag att: tack och lov att jag bor i Sverige. Att vi tar upp sånna här problem, att det finns människor som bryr sig! Som filmar i smyg, som väljer att göra något bra för minkarna. Nu när hela Sveriges befolkning reagerar kan vi göra något åt saken... istället för att välja att bara schasa undan dom som om de inte hade några känslor.

Jag vill bara säga tack till alla människor som tar tag i problemen, som bryr sig, som anstränger sig! När jag blir äldre vill jag också vara där... vara där och påverka. Verkligen!


Slappt




Heej :)

Idag startade jag dagen med en springtur runt kanalen och slussen. Det var härligt, sprang fort för en gångs skull.
Kände att jag ville göra mer utav min dag med jag gjorde inte det. Har legat hemma och slappat, kollat in Laguna Beach, The Hills och The City.
 
Viktor har sin första dag idag på KTH. Det är tydligen nollning nu. :D haha!

Ikväll ska jag träffa Louise, vi ska förmodligen röra oss mot solariumet. Snart börjar vi i skolan och det är väl bra om det syns att jag varit utomlands 3 gånger? haha. Pinsamt annars!

Hur som helst, börjar redan vänja mig vid att Viktor bor i Stockholm. Har ju gått igenom detta förr om man säger så. Jag vet ju iaf vad det är jag ger mig in på. Jag hoppas bara på det bästa möjliga.

Ska börja träna ordentligt igen. Den sista veckan innan skolan tänkte jag springa och sådär varje dag, så jag inte är helt ur form inför tränarna.

Jaja, det var väl allt för mig denna gången. Hoppas alla har en roligare dag än mig;)

kram


fy åt helvete



Heej alla vackra och underbara människor.

Jag måste bara säga en sak:

- FYFAN VAD JAG MÅR ILLA!

Spydde i morses.. fyfan vad vidrigt.. gick ut på en promenad när jag vaknade, sen träffade jag Zandra... ska ut snart igen när Erika slutat och promenera, efter det kommer viktor och tillsammans med honom ska vi kika på Louise nya lägenhet. Jag måste packa, ska till stockholm imorgon. Dessutom måste jag plugga matte och skaffa mig ett extra jobb.... jag har även en diskhög i köket att ta hand om... fyfan... dessutom blev jag väckt av en kille som skulle installera ett bredband fast det inte funkade så jag sprang runt och kokade kaffe och fixade i onödan... bajsdag, bajsdag, bajsdag... dessutom regnar det.. är så stressad så mina händer trotts ansträngningar - inte kan sluta skaka..... fy åt helvete.

RSS 2.0