ArtZandra

Hej igen!

Nu bloggar jag från jobbet. Räknar ner minuterna till klockan 13, för min mage kurrar! Ska träffa Robin Vinnerholt på lunchen, ska bli jätte kul. Barndomskompis sen man var 12 år. Tror han har skaffat sig en pingla i Göteborg (eller?) . Men men, idag ska jag även springa förbi Zara en sväng. Ska kolla lite på kläder inför mässan. Man kan ju inte se ut som skit. Blus och svarta byxor och ett par härliga skor. Kanske någon accessoar? Får se.

Vi hörs!

En portion med gröt

Hej allesammans!

Sitter just nu med en portion gröt och en kopp kaffe. Mumma! Morgonen måste vara höjdpunkten på dagen. Bara sitta och koppla av med frukost, aftonbladet eller en bok.

Klockan 7 denna morgon ringde klockan, för då skulle jag och Luficer ut på morgonpromenad. Vi var ute i 45 minuter cirkus och jag trodde han skulle bli trött av intervallerna vi körde, men nej då - lill-killen har mer att ge.

Nu ska jag njuta av frukosten och sedan bege mig in i dusch för att fara till jobbet! Ses!


Affordable Art Fair

 
 
 
Hej alla nyfikna!

Jag såg lite på historiken idag och den 19 september var det otroligt många som besökte bloggen. Det var hängivet av er - jag som inte skrivit sen maj! Grymt!

Vad gör jag nu för tiden? Alla vet ju att jag flyttat till Göteborg. Men vad gör jag? Blev det någonting med tillskottet och vad jobbar jag med?

Just nu mer eller mindre lever jag i jobbet. Jag arbetar som konsthandlare på Galleri ArtZandra > artzandra.com

Det är mycket att göra inför den stora konstmässan nästa vecka. Konstmässan heter Affordable Art Fair. Flyers ska ut, människor ska bjudas in, vip-listan ska skrivas och konst ska beställas. Hur ska designen vara? Vilken alkohol ska serveras?

Jag och Sandra stannade i en skog i Arvika i torsdag efter att ha spanat in en skogshuggare. In i skogen sprang vi, fram till huggaren och bad honom hugga stubbar till oss. Lyckligtvis gjorde han detta och nu ska vi ha dem som pedistaler till våra skulpturer. Häftigt va?

När jag väl kommer hem från arbetet har jag en underbar liten valp som hoppar upp i famnen. Han heter Lucifer och är en handfull! Jag har bokat en valpkurs med honom som startar i oktober, självfallet kommer det upp mer bilder på goingen tills dess! Jag ska försöka införskaffa en ny dator och kamera, så ni kan följa mig bättre.

I framtiden kommer bloggen nog inte handla så mycket om träning längre. Ni kommer att få se hur det verkligen funkar inom konst och designvärlden. Det är viktigt och veta vad som är inne - vad vill folk ha? Vad säger konkurrenterna? Osv. Följ mig, det kommer bli en rolig resa!

Tjing!

 

RSS 2.0