tre punkter

Jag känner hur vi glider ifrån varandra.... jag vill bara dra dig tillbaka... Hur hamnade vi här? Hur hamnade JAG här?

Varför gör jag såhär? Drar mig undan, när jag borde göra tvärtom. Jag är inte duktig på sånt här... jag är helt värdelös på det...

Det finns inga löften... jag sårar bara mig själv.

ÅH!

 
Titta vad Johanna hittar på FB. Jag är redan förbannad idag, men detta gjorde mitt humör extra svajigt. Det var det jävligaste jag har läst på länge!
 
Jaha, men ni killar då - som är streight? Ska ni inte också tåla lite kuk i röven? Varför inte blanda in dildos? Jag menar - ni tatuerar er ju! Ni ska tåla sånt? Så jävla ont kan det ju inte göra? 
 
Killar tycker säkert att denna är så jävla rolig. HAHA, gud vad jag skrattar.....

Mina favorit raser!

 
Jag kikar minst 1 gång om dagen på blocket för att se vilka valpar det finns att köpa.... jag var ju jätte nära på att ta över en fin rottis nu innan Jul, men på grund av ändrade omständigheter gick inte det. I framtiden ska jag ha massor av fina söta vovvar och dessa raser är absolut mina favoriter. Cockerspaniel, smojed, rottweiler och amstaff. Dom säger köp mig, älska mig och ta hand om mig! OCH JA, jag vill, jag vill, jag vill!

Förlåt för dålig uppdatering

Hej!

Ville bara snabbt be om ursäkt för att jag inte har uppdaterat! Tack för att ni ändå kikar, ni är toppen!

Jag har haft jätte mycket att göra på jobbet och min vanliga morgonvana vid jobbet är ju att jag börjar med ett inlägg. Men eftersom att tågen krånglat så mycket har jag inte varit här i god tid som jag brukar... utan jag har helt enkelt fått börja jobba med en gång!

Imorgon ska jag ta två tåg tidigare (tog ett tidigare idag) och se om jag kan lösa allting :)

kram på er!

Kaffe!

 
God morgon alla vackra och pigga människor där ute!
 
Här sitter jag utan kaffe och är lite smågrinig på att jag inte kan dricka detta. Jag måste stå ut i hela 3 dagar... förstår ni? 3 DAGAR.... nej jag är inte alls kaffeberoende, nejdå...
 
Så jag passar på att googla på "kaffe beorende... och vad får jag fram? Jo, detta:
 
"Att känna ett sug efter kaffe kan vara nog för att vara beroende. Har man dessutom svårt att komma upp på morgonen utan kaffe tycker jag definitivt det är ett beroende.

Vid kaffeabstinens har man humörsvängningar, huvudvärk, blir lättirriterad m.m. Alla dessa är beroendesymptom.

Farorna med kaffe är högt blodsocker, sömnlöshet, uttorkning m.m. Det finns även värre bieffekter såsom trötthet (genom att kaffet kör slut på adrenalinet) och depression (p.g.a. lägre serotonin)...
"1
 
Undra vad som händer när man googlar "kaffe är bra för kroppen"? Och massor av bra argument för kaffedrickare hittar jag. Men jag tar mina favoriter:
 
Kaffe är bra för hjärtat

"Personer med högt blodtryck brukar undvika kaffe. Flera undersökningar visar att de borde göra tvärtom.

En studie på 27 000 kvinnor gjord av forskare på University of California visar att de som dricker upp till tre koppar om dagen har 24 procent mindre risk att drabbas av hjärtsjukdomar."2

Minskar risken för cancer

"Mycket tyder på att drycken snarare förebygger sjukdomen. En japansk studie visar att de som dricker två koppar om dagen löper hälften så stor risk att drabbas av cancer som andra."2

 

Bönan gör dig glad

"En rejäl kopp kaffe får dig att må bättre. Den gör dig mer energisk, alert och social, visar färsk forskning från John Hopkins school of medicine i Baltimore. Men det gäller bara vana kaffedrickare.

Den rostade bönan kan till och med skydda dig mot depression."2

Hjälper kroppen återhämta sig

"Idrottsmän som dricker några extra koppar kaffe återhämtar sig upp till 60 procent bättre efter ett hårt träningspass. Enligt forskare beror det på att musklerna har lättare för att ta upp kolhydrater om de kombineras med koffein."2

 

1:http://www.invigorate360.com/reviews/7-dangers-of-coffee-addiction/

2: http://www.aftonbladet.se/halsa/article11492744.ab

SÅ! :) Nu kan jag äntligen drömma tillbaka till kaffet och räkna ner timmarna tills jag återigen får möta den kära smaken mot mina läppar.... mmmmm

 

 

 


Utropstecken

JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ KILLAR. Kan de inte behandla än som en kvinna? Skicka inte sms och fråga om jag ska komma och kolla på "film"? Vill ni ha något av mig, så kan ni väl i alla fall bete er! Jag kommer aldrig lyfta på kjolen för sånt. Ta mig på bio, gocart eller middag - vad som helst! Men FILM?! SERIÖST?! Det kan man göra när man dejtat ett tag och söker ni engångsligg, snälla, bara snälla, skriv inte till mig. Ni slösar bara er egen tid.
 
Så... med det ur systemet, var var vi? Jo, God morgon gott folk! Jag hoppas att ni är på lika strålande humör som jag! Jag sitter här med en kall kopp kaffe (ja kall, har en tendens att glömma dricka kaffet, så när jag väl gör det är det kallt) och ser fram emot klockan 16:00. DÅ SKA JAG BLEKA TÄNDERNA :D Wie, så no more coffe for me efter detta. Lägger självfallet upp ett kort med resultatet av ett bländande vackert leende!
 
 
PUSS PÅ ER
 
just det jag, ta en kik:
 
http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/bohuslan

Florida

Planerar resa till sommaren, Florida i 3-4 månader? Hade varit sjukt kul. Kanske lära sig att surfa? Hade inte varit fel att hälsa på min farbror och samtidigt få en schysst bränna :)

Compete

Underbara, underbara läsare! Ser att ni har tålamod med mig även på helgerna! Måste bara gå ut med att jag tar helg på helgen och inte skriver ett skit haha :) Men gulligt ändå att ni kikar in i fall att... puss på er!

Idag såg jag ett mycket intressant klipp som jag vill dela med mig av. Nu räcker det inte med att vi svettas på löpbandet, vi måste tävla mot kvinnor som dessa. Herregud! Så nu blir det dags att dra sig mot gymmet, eller? Måste bara säga att jävlar vilken grym röv denna tjejen har! Byta? JA TACK. Och ändå så älskar jag min egen haha.

 

 

 


Cher Lloyd

 
Otroligt duktig tjej! Nytt fan, är jag bara lagom efter eller jätte efter? Handikapp, som G hade sagt. Haha

NAW

Helt klockren bild! Idag plcokar vi bort det seriösa ansiktet och låter det förvandlas till "NAW".

Nej, men seriöst. Så otroligt söt!

Efter misstankar

Okej, nu ska vi se... hur förklarar jag detta? Mitt inlägg om att man ska använda killars sperma som antidepressiva medel.... jag var ironisk. Så folk förstår det. Jag vill absolut inte att små unga tjejer som läser min blogg ska börja använda detta som en medicinsk väg, utan vad jag menar är att moore.se, (som är en mans tidining) skriver så otroligt sjuka saker.
 
Jag vet att vi kvinnor är utsatta i samhället och bla bla bla, men varför inte skämta om det? Jag tänker inte spara ut hår under armarna, eller klippa av mitt hår och demostrera utanför porrklubbar för kvinnans rätt i samhället. För ärligt talat, så tycker jag att varje kvinna står för sin egen rätt i samhället. Fler och fler kvinnor får högt uppsatta arbeten, det är känt att vi arbetar och är duktiga på det vi gör. ALLA VET. Sen så tycker jag inte att man ska tåla vad som helst heller. Killar ska inte kunna "äga" ens kropp, killar ska inte kunna kalla än vad som helst för den delen heller. Absolut inte, men får vi kalla dem vad vi vill?
 
Så fort det handlar om tjejer blir det en SÅ STOR SAK. Kvinnor som blir misshandlade har flertal organisationer att vända sig till, men vad händer med killarna som blir det?
 
Du är inte mer än vad du gör dig till. Så är det. Stoltsera inte med en skylt "ligg med mig", om det inte är det du vill? Ingen har sagt att du måste gå hem med en kille på krogen? Ingen har sagt att du måste lägga ut kort på dig själv där man ser bröstvårtorna?  Sen är det ett problem att vissa killar tar sig friheten att behandla tjejer på ett sätt som inte är korrekt. Men stå på dig. Så länge DU är stolt över dig själv och dina val - så är det okej. Sen är det alltid roligt att hälla en drink över en kille som beter sig illa! :D
 
 

Att klara jobbet

Hur klarar man arbetet när privatlivet farlerar?
 
Jag tänkte ta upp ett ganska svårt ämne... vad gör man när en närstående dör? När man hamnar i ekonomisk kris eller när det tar slut i ett förhållande? Hur håller man fokus? Jag vet att många som jag känner, bland annat mig själv som jag kan utgå efter - låter tankarna flöda lite för mycket på arbetstid. Är jag ledsen på grund av att något privat har hänt, så går det ut över arbetet - oftast. Så hur gör man? Jag som arbetar med försäljning, kan inte ha en ledsen min och säga "nej tyvärr, idag måste jag sura, för jag mår dåligt", den ursäkten finns inte. Vad gör man för att lätta upp arbetet?
 
För det första är det super viktigt att berätta för människor i din omgivning vad du går igenom. Speciellt kollegorna. Då giver du dem en chans till förståelse över att du faktiskt inte är kapabel att vara lika alert som tidigare. Jag gjorde detta och vilket stöd!
 
Sätt upp mål för dig själv, små mål. Vad ska du göra idag på arbetet? Håll fokus där. Detta gör jag faktiskt så ofta jag kan. Det är skönt att ha mål med vardagen. "Vad vill jag åstadkomma idag?"
 
Kom överrens med (familj, ex, etc) att på arbetstid talar vi inte. Låt arbetet bli din frizoon.
 
Gör saker för dig själv! Klappa dig själv på axeln när du gjort något bra och belöna dig! Färga håret, köp nya underkläder - det kommer bli bra!
 
Kom ihåg att vad som än händer, löser det sig. Åt vilket håll detta än är, så finns det alltid positiva ting i slutändan.  Du måste bara tillåta dig själv att se dem. Okej?  KÖR!

Krönika av Nanna Johansson


The friend zone. Det är inte – som man kan tro – ett inhägnat område där såta vänner samlas, utan när (en) man är kär i någon som bara vill vara vänner.

Begreppet har blivit populärt och används flitigt av allehanda heterosnubbar som känner sig kärleksmässigt förfördelade – tjejkompisarna de gillar vill inte ha förhållanden med dem, trots att de är så jävla schyssta.

Om jag har förstått saken rätt: att befinna sig i vänzonen är lite som att ha åkt hela vägen till Dreamhack bara för att inte bli insläppt. Man har suttit på en obekväm buss i åtta timmar och drömt om World of Warcraft, bara för att stängas ute i kylan medan alla andra har roligt. Det är lite som att ha gått och köpt plockgodis till fredagsmyset, bara för att se någon annan kasta sig över det och äta upp det.

Att vara schysst mot en tjejkompis ses av de här killarna som en investering i ett framtida samlag. Genom att lyssna på tjejen när hon berättar om sin tenta, så tänker de att de sår ett litet, litet frö i henne.

Ett frö som med tiden kommer växa till spirande kärlek, eller i alla fall lite sex. Och om skörden slår fel – om inget rajtantajtan kommer – så känner de sig orättvist behandlade. Här har de krattat och vattnat och väntat och vad får de? En simpel vänskap!

Ska man bara ta det? Hell no! Mansmagasinet Moore kommer till undsättning och bjuckar på uppmuntran till killar som känner sig friendzonade:
”... ni är vänner och inget mer. Så vad ska du göra nu? Ska du se dig besegrad? Gå vidare med ditt liv? Ta steget ur vänzonen och plocka hem pokalen? Självklart väljer du det sista alternativet.”

Mm. Även om vi bortser från det här med att kalla kvinnor (och/eller deras kön) för pokaler, så är det här peptalket problematiskt. För det klargör att männen inte borde nöja sig med mindre än kärlek. Att de rentav har RÄTT till den. Den här inställningen går igen lite varstans på internet.

Det finns till exempel avkrokar där friendzonade män möts för att ondgöra sig över tjejer som gillar ”dåliga” killar. Konsensus råder om att tjejerna ”förtjänar” att utnyttjas eftersom de inte har vett att uppskatta alla ”snälla” killar som trånar efter dem (hur snällt det är att skadeglatt se på när objektet för ens åtrå råkar illa ut, diskuteras mer sällan). Det är ett slags VM i bitterhet, där skulden för romantiklös vänskap nästan uteslutande läggs på tjejen.

Jag fattar att det är svinjobbigt att vara kär i någon som inte känner samma sak, men den ILSKA de här snubbarna känner över att ha blivit friendzonade är förstås helt orimlig. Detta borde inte ens behöva sägas, men: kärlek är ingen belöning som delas ut till den som arbetat hårdast för den. Och varför skulle vänskap nödvändigtvis resultera i något annat än just vänskap?

Förresten har de här killarna säkert själva någon gång avfärdat någons inviter. Vem vet, kanske klagar de över att Den Stora Kärleken dejtar en douchebag – inför en tjejkompis som i hemlighet sitter och undrar varför killen bara gillar ouppnåeliga tjejer, och inte henne.

Jag vill inte höra mer gnäll om att ”snälla” killar inte får ligga. För det få de. Men kanske inte hela tiden, eller med precis alla de vill.


Tack för vetenskapen

Hallå gott folk!

Nu har USA (enligt moore.se) hittat en ny nytta med män! Tydligen ska vi nu inte be (ligget) spruta på oss, utan i oss. Skippa kondomen och knulla hej villt! Gärna i munnen, för då blir vi av med vår depression!

I mäns sperma skall vi alltså hitta humörhöjande kemikalier! Men vem känner sig inte nöjd efter ett skjut?

Dock menar Sverige på att män inte har några magiska egenskaper i sin sperma. Utan att det kanske mer är bättre för huden, hör!
 
Nej tjejer, spring inte till toan och spotta ut sperman, var en kvinna och svälj! Så kanske du blir mindre kinkig!


http://moore.se/sperma-innehaller-antidepressiva-kemikalier?cbg_tz=-60
http://nojesguiden.se/blogg/nanna-johansson/hur-man-botar-en-feminist


Ett farväl och en återförening

Träffade G igår och kollade på film. Dock såg vi inte så mycket av filmen utan satt mest och snackade. Ljusen var tända överallt och vi båda var begravda i filtar. Mys! Vi snackade om hur vi hade det när vi var mindre. Alla vänner vi umgicks med, vad som har hänt med dom de senaste. Vi kom fram till att det är de äldsta vännerna man har närmast hjärtat och det är dem man alltid återvänder till, hur många man än möter på vägen.
 
 
 
Har bokat en fotograftid med för mig och underbara Zandra. Jag har så himla fina kort på mig och Louise, men inte alls lika många på mig och Zandra. Måste nog klämma in Emanuela också :) Får ringa och fråga :)
 
Men detta inlägget skulle handla om just Zandra Leverin.
En människa som jag har bråkat med något ofattbart. Sagt upp vänskapen med 2 gånger, men ändå har vi alltid tagit kontakt med varandra igen och gråtit och sagt att vi älskar varandra och inte kan leva utan varandra. Visst är sånt konstigt? Det är fåtal människor jag verkligen älskar, ett fåtal människor som verkligen vet vem jag är. Som vet mina rädslor, mina ambitioner och värderingar. Jag är nog en ganska svår människa. Jag kan ha sjukt mycket ytliga vänner som man fikar med och firar massor av festligheter med. Men det finns inte många jag kan lyfta telefonen och ringa om jag är ledsen. Det är 5 personer och Zandra är en av dem. Jag tänker aldrig förlora dig igen! Någonsin, det har jag lovat dig och jag ska hålla det.
Tack för att du är den du är och gör min vardag lättare att handskas med <3 Du är bäst!

RSS 2.0