Låt barn få vara barn

Heeej sitter i skolan och grejjar. Har snart svenska vilket jag trodde att jag hade imorgon! PANIK, har inte gjort svenska läxan :( Fy skäms :(

Idag ska jag hem till min syster efter skolan och hjälpa hennes barn med läxor och så! Var där i Tisdags också och hjälpte till. Fick reda på att André ska ha nationellt prov i svenska snart. Alltså André går bara i trean! Herregud! Dom skickar även in sina läxor genom e-mail och de har en egen hemsida där de kan kolla läxor :S Seriöst? Jag hjälpte André att genomför ett A4 skrivet dokument, dataskrivet. Kraven är för stora på dem! Låt dom få vara barn...

Långt hår!

Ska försöka på mig att spara ut håret en bit! Just nu är det så sletet och tråkigt! Vill ha långt och friskt hår! Mycket snyggare så. Såhär skall jag göra:

Duscha håret i kallt vatten.
Inpackning tre gånger i veckan.
Fläta håret när jag ska sova.
Använda Schampot som tydligen skall "öka" farten på hårets snabbhet till att växa.

Varje gång innan färgning av håret mäter jag hur långt det har vuxit och lägger in det här!

Min högra hand

Johanna och Louise!

Du är bara så otroligt jävla bäst! Min högra hand :) Älskar dig hjärtat!

Johanna....

Myskväll hos Hanna

Hade mys hos Hanna förrförra helgen, hittade ett par bilder från kvällen :)

Födelsedagsbarnet som häller upp ossSötnosar.

puss och kram, johanna

Louise 18 år!

Louise 18 ÅR!!!!

anna     Vill ni veta vad som hände sen? Gå in på Lipz vimmelbilder!

;D

Johanna


Hej igen!!! Fortfarande pigg och hungrig! Morr! Skall dricka lite grönt te nu... mint te, klassiskt men gott. Just nu sitter jag och skrattar högt! Min kära moder lyssnar på musik och dansar och sjunger! hahaha! Egentligen borde jag filma, men det vore elakt x) Imorgon skall jag till torp och köpa ascessoarer till morgondagens utgång ;D Och lägga handpenning på en jacka som jag inte är säker på att jag vill ha, men ifall att vill haden vill jag inte att någon annan köper den;)

Viktor, Henrik och Robin kom förbi en sväng, myys! Robin har just blivit singel girls! Ett kap är han, så hoppa på han flickor!

Puss och kram johanna


wiiihooo

Hejhopp allihopa! Just nu är jag så otroligt överpigg så det finns inte! Har sovit hela dagen och igår lade jag mig typ åtta på kvällen! Helt sinnes!! Men nu är jag så pigg!!! Vilket är bra då jag ska festa hela tordags natten! Saknar min leo så fruktansvärt mycket och imorgon får jag reda på hur provet i svenskan gick! WIE, är dock nervös då jag inte vet om jag missuppfattade den sista MVG frågan :(! buhu :(

Är cp-stolt över mig själv just nu :) Har fixat massa saker idag :)! Så ligger före i vissa ämnen :) hihi:)! Får ta fördel av saker då  man är sjuk =) mjoohooo, ! Var dålig idag av mina mediciner.. helt sjukt, har sett typ dubbelt? Varit yr och legat och hurklat vid toan... blääääääääääääh på mig själv. varför alla dessa detaljer jämt?? :O


18 ÅR!:D

Äntligen är jag 18 år och det är grymt!:D
Lipz torsdag är ett självklart val den här veckan, sjuk eller inte, jag ska dit!:D

Hipp Hipp Bara för att jag är 18 :D!
Hurra Hurra Hurra Hurra :D:D:D:D
(hittade ingen annan "partybild" så det fick bli en ifrån kräftskivan i somras :) )


Ledig idag



Nu sitter jag hemma hos Louise :) Tog en promenad hit imorses! Dock sover Louise i soffan, men inte konstigt när hon somnade vid fem imorses.

Idag ska vi plugga på vårat arbete. Inte så roligt då vi är lediga idag, men vad ska man göra? Bara att plugga om man ska ha någon bra framtid!  :) Fick min tröja idag som jag beställde då Louise pappa var i USA. En grå stickad tröja, jätte fin :)! Super nöjd :)!

Min älskling åkte tillbaka till Lumpen idag. Han skall genomföra operation stockholm denna veckan. Det betyder att vi inte kommer kuna prata alls tills på fredag då han kommer ham! Inte kul, men desto mer kramar på fre :D wiiie!

... johanna


tolv slaget närmar sig



dff

Idag har det varit en underbar dag med min älskling! Dock var han sjuk så har pysslat om honom :) Blev hämtmat från kinarestaurangen och en box med filmer :) Älskar dig Leo!

Klockan är 23:20 och jag ska mysa ner i sängen och ställa klockan på tolv, någon jag känner kommer ju skrika och gråta vid tolvslaget!

... johanna


Mitt stackars hår !

Mitt stackars hår har blivit klippt :O!
Jo jag klippte och färgade mitt hår förut, blev helt okej faktiskt :)
Dock var det mycket mycket slitet, något jag skulle ha tänkt på några månader tidigare :P

Idag fyller Fredrik 18 år :D:D:D! GRATTIS!

Då är det inte långt kvar till mig:D! WIHO!

..Louise


The Hills tjejerna är inte underbetalda

Har ni hört att The Hills tjejerna tjänar 700 000 kr per avsnitt? Det är ju sjukt! Det blir ett sexsiffrigt belopp per vecka! Morr!

....johanna

Får man säga såhär?

Är det okej att skratta åt killar?

Jag har börjat tycka att killar är otroligt patetiska, desperata och lite efterblivna. Seriöst? Har märkt att bara för att man ser på en kille snabbt, så tror dom helt plötsligt att man vill ha dom? Det fixar ens facebook, msn osv och tror att hela deras värld blivit perfekt? Sen när dom förstår att man inte är intresserad och verkligen inte vill göra någonting blir dom ledsna och besvikna och tycker att man har gett dom fel uppfattning? Ett skratt tillsammans leder inte till känslor killar! Skärpning!!

.... johanna


Hemmakväll ! :)

Skolan idag, äntligen efter min hemska förkylning!
Det har gått upp och ner med feber, snuva, hosta och ont i halsen, typiskt hösten :P

Bestämde idag att jag inte ska gå ut för att försöka att inte bli sjuk igen till min födelsedag på måndag, champagnefrukost med Johanna 8.55 på morgonen :) kan det bli bättre?!

Tänk att bli 18 år. Allt har gått så fort, började nämligen räkna ner från 74 dagar och nu är det bara lite mer än två dagar kvar :S
Det börjar bli riktigt skrämmande, förut så ville jag fylla 18 för att kunna få komma in på krogen på ett lättare sätt. Det är fortfarande en anledning men det finns så mycket mer.. Så mycket mer ansvar och det skrämmer mig lite tror jag.

Ne nu ska jag ha myskväll ! :)

...Louise


RSS 2.0