UF

 

Idag har vi haft en paus från skolans murar och fått studiedag. Men det innebar ingen paus från plugget utan jag och Louise satt och jobbade med UF.

Vi kom fram till ett par bra saker och mailade en hel del. Vi skrev även ett kompanjkontrakt vilket man måste göra om man driver ett företag tillsammans ifall något går fel med företaget osv.

Imorgon bär det av till stockholm, det ska bli kul. Nu kom jag på att jag måste ringa Marie! TJING !:)

 


Finaste!



You won't find faith or hope down a telescope
You won't find heart and soul in the stars
You can break everything down to chemicals
But you can't explain a love like ours

<3

 

Heej!

Snart bär det av till stockholm igen. Ska dit och träffa Viktor. Men denna gång följer Marie med, hans mamma. Så det blir till att åka bil upp, lite mer lyxigt sådär.

 

Igår när jag var ute och gick med  Erry-berry fick jag reda på något fruktansvärt.


Tänkte börja från början, så att folk förstår.


Jag har bott i björndalen tidigare, sen jag var ett år gammal. Flyttade därifrån för ett år sedan.  Min pappa bor fortfarande kvar där med sin nya flickvän och mitt emot pappa bodde en underbar dam, Eva.


Då tror ni såklart, varför deppar du så över din granne? Det var bara en granne? RYCK UPP DIG!


Men, hon var inte bara en granne. Många som känner mig, vet att mina föräldrar inte var direkt "närvarande" när jag var mindre. Båda jobbade långt bort och min pappa jobbade mycket i andra länder. Mamma pendlade så henne såg jag bara innan jag somnade. Min syster flyttade hemifrån i en mycket ung ålder så... det är där Eva kommer in. Ni förstår, hon har alltid funnits där. Det var till henne jag gick om det var något jag inte förstod, henne jag gick till om jag behövde en extra hand. Hon fanns bara där. Genom åren blev banden starkare och jag blev tonåring och jag fick problem och hon var där för att supporta mig att gå i rätt riktning. Hon hatade att jag drack, hon skällde på mig när jag träffade fel killar och hon tröstade mig när jag hamnat fel. Hon har varit som en extra mamma för mig. Jag vet inte hur annat jag kan beskriva henne. Jag vet inte vem jag hade varit utan henne. Utan henne känner jag inte mig själv.


Igår när jag var ute på promenad fick jag ett samtal som sade att hon var död.


Det jag är mest besviken på är att hon aldrig hann träffa Viktor. Vi plockade kantareller till henne som vi skulle komma med... men, vi kom aldrig i tid.


Jag är så otroligt glad över att jag fick lära känna henne. Det finns ingen som Eva. INGEN!

 

 

 


Andaaaaaaaas!


Heej alla vackra människor! :)

Har varit hos tandläkaren nu på förmiddagen och halva mitt ansikte är typ bortdomnat mer eller mindre.
Urs! Hatar att laga tänderna, andra gången nu men ändå. Fick panik när tandläkaren tog fram den gigantiska sprutan och tandsköterskan fick gång på gång påminna mig om att andas. Ja, jag är spruträdd, fruktansvärt spruträdd! BläH!

Men som tröst bjuder pappa mig på mat, det kommer bli gott! Mexicansk köttgryta med ris blir det! GOTT! :)
Därefter ska vi åka till överby och fixa med mitt mobila bredband som har strejkat totalt. Därför det inte blivit mycket bloggande det senaste. Mitt internet har krakulerat hos min mamma!

Imorgon fyller min pappa år, han visste inte ens om att han fyller själv! Det var lite roligt ;) På överby ska jag kika lite med pappa och se om det finns något han vill ha :)

Puss och kram !

En hämnd med superlim!

Hej allihopa, nu har skolan kommit igång lite. Vilket känns helt okej!

I skolan är det krig mellan Sip3 och En3.
Vi har nämligen fått ett eget klassrum, vi fyra stycken i elever i Sip3. Vilka har satt upp en jävla namnskylt här om inte En3? Vi rev bort dom :) Och nu har vi satt upp en skylt där det står TRAMPE (namnet på klassgruppen) med super lim :)! HAHA! FUCK En3!

Har kollat igenom de första kreta korten med Louise:) Mys att se tillbaka på minnena, skratta och se och höra (filmer) hur kul vi faktiskt hade det!

Efter skolan ska jag hem till pappa :) Snart dags för försäljning av lägenheten och jag ska fixa lite saker :)
Härligt är det! Verkligen!

Älskar MIN Viktor Johansson <3

RSS 2.0