Jag tänkte på en sak

Det här med förhållande och så, visst är det svårt? Jag vet själv att jag varit en apa rent ut sagt och kanske tagit min fina, fina viktor lite förgivet. Men ibland är det bra med ett wakeup call, som säger att det man faktiskt har, kanske man inte alltid kommer att ha. Å det behövde jag, verkligen.
Jag kan bara se till mig själv och jag vet att alla där ute går runt och frågar sig själv vem det är man skall satsa på och vad som är rätt och vad som är fel. Det kanske är det som är felet? Att man ska sluta fundera hela tiden. Bara för att man får ett down, så betyder det inte att det är den enas fel eller den andras. Faktum är att det är båda parters fel. Som med attityd, något som jag lärt mig på jobbet, att det inte är fel att förlora attityden. Man måste bara lära sig att hitta den igen. Ju bättre man blir på det, ju snabbare kommer attityden tillbaka. Att gå runt och sura hela tiden löser ingenting, absolut ingenting. Prata om det, lämna det bakom er och lär er från det. Även om jag inte vet om det är Viktor jag kommer spendera hela mitt liv med, så går jag ändå med tron om det. För om man inte tror på det, kommer det aldrig att hända. Tappa inte tron kära underbara människor! Det är bara sånt slöseri med enerig :)
Pussis!

Sova,sova,sova

Hej! Har inte haft tid att skriva så mycket här :) jobbar hela, hela tiden! Men idag gör jag ett försök då jag är lite krasslig. Har lagat matlådor idag för hela veckan, duktig? JA! :) Köttbullar gjorde jag idag för första gången, gör gott! :)
Saknar min fina viktor  <3 Men får träffa han ikväll då det  blir tacos! Ne, nu ska jag sova igen, så jag orkar jobba imorgon! Tidigt? Ja, men måste ju bli frisk! Inga pengar rullar in när man slöar!
pusspåer

RSS 2.0