johanna-dag



Heej alla underbara :)
Idag ska jag ha en johanna-dag.
Som innebär, en dag med bara mig själv!
Det var så länge sen att jag knappt vet när det var sist!
Så nu har jag klivit upp. Ska strax sätta på lite kaffe. Sen ska jag gå iväg och sola. Skönt!
Sedan ska jag shoppa :) Till mig själv :D Nytt smink, hårprodukter och ett par skor :)!

Nu ska jag gå och sola, sen kommer pappa och hämtar mig. Han ska bjuda på lunch! :)

hoppas ni förgyller eran dag också :)!


Sol, bad och kärlek



Heej allihopa! Förlåt för den sena uppdateringen och förlåt för att jag inte bloggat alls. Men saken är den att jag inte har hunnit! Har varit så mycket utomlands det senaste att jag knappt varit hemma i två veckor detta sommarlov och då har jag passat på att vara med mina nära och kära.

Som Ni ser har inte mycket förändrats. Har skaffat mig en lugg, men det visste väl alla mer eller mindre. Känner mig ganska bekväm i den, men funderar på att spara ut den inför balen. Vill man ha lugg då är det bara att klippa av den igen.

Min kropp som jag bloggat om mycket - bli inte för arga på mig, men om man säger så... så uppnådde jag inte mitt mål. Det har varit lite för god mat utomlands tyvärr.



Men gött har det varit. Först var jag iväg med Louise till Kreta. Där träffade jag fyra underbara människor - Mårten, Martin, Eva och Kent. Dessa människor har jag fortfarande kontakt med och jag ska upp och träffa dem med Louise i Norrköping. Då Kent och Eva bor bredvid en golfbana ska vi nog passa på att ta med oss golfklubborna också :)

Martin och Mårten är söner till Kent och Eva, så ni inte blir förvirrade ;)



Har även varit i Turkiet med min älsklings Viktor. Men de bilderna har jag inte lagt in på datorn. Nu hinner jag inte blogga mer, ska iväg och fika med Louise och hennes mamma :)

Puss raringar!

RSS 2.0