Svaghet?



Blir fest i helgen. Emelie fyller 18 år och allt! Men det blir ändå förkrök innan lippan hos louise. Men en pressent lär jag allt komma med till henne!

Så vad har hänt idag? Ingenting typ... varit sjuk, haft feber och allting. Har passat katten, men nu är den ute.
Imorgon ska jag till gymmet och sen är det svenska som gäller.

Kärlek, vad är kärlek? Ord, varma kramar, blickar? Jag orkar inte kärlek. Orkar inte bry mig. Vad fan ska man med det till? Att bli känslomässig är bara en svaghet, eller?

En dag i gbg



Var i gbg och fotade med Louise, vi hade det som årspressent :) ett års nära vänskap! :) tre år sen vi träffades, genom våra ex. En sak som kom bra utav dom iaf :D hahaha ! Älskar dig snuttelina <3



artur

Det här är Artur min kära vän :D Lägger upp han här bara för att han tjatar så mycket ;) HAha nej, förlåt gubben :D Sitter vid hans dator och rotade igenom hans kort, mycket höh, roliga saker hittade jag x) Men i varje fall!
Brukar mest vara jag, louise och artur man ser hänga i korridorerna:P Så vad kan man skriva om lilla dig? När du ändå bad så snällt! JO! Denna killen är så jävla klockren! Han finns alltid där och när jag stukade foten så bar du mig när jag inte kunde gå! Denna killen har så otroligt go humor! När man fattar den så förstår man! Vissa kan misstolka den men jag och louise är van nu :D KLOCKREN  helt enkelt!

:)!

Heej har varit på ett gympass och nu sitter jag på svenskan i väntan på att få framföra ett tal om kärlek. Jag har väldigt dåliga erfarenheter vad det gäller kärlek, så istället för att skriva om kärlek till det motsatta könet, valde jag att skriva om min mamma :)

Idag på gymmet var jag med om det märkligaste, skojar inte. Har en föredetta bästa vän som heter Alexandra johnsson och jag såg seriöst hennes tvilling! Det märkliga är att hon inte har en, men jag skojar inte! Kopia från topp till tå!

Så detta fick mig att tänka tillbaka lite på våran vänskap. Vi satt verkligen ihop som "mindre". Vart vi än gick, gick vi tillsammans. Vad vi än gjorde, gjorde vi det tillsammans. Minns att jag till och med cyklade tidigare på morgonen så att vi kunde äta frukost tillsammans? Haha, märkligt. Jaja, vet inte riktigt vad som hände mellan oss, eller jo det gör jag... och det gör du med. Men men, minnena är klockrena, skämten, skratten och hajen! HAHAA minns du?! Jaja :) Skoj med roliga minnen! Hoppas du har det bra :)!

Kramisar på er alla :)!

Allting är bra



Heej allihopa :)! Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli fyra så jag och Louise kan träna :)! Härligt! Christoffer åkte nyss med joakim för att kolla på soffor till hans nya lägenhet :) Christoffer bor ju här nu ett tag, orka pendla från grästorp till thn varje dag liksom :)! Och nästa vecka flyttar han in i sin nya lägenhet! Skit kul att kolla runt på lägenheter :D Som vi gjorde i förrgår, men denna fastnade du för och det förstår jag verkligen varför du gjorde! Stora rummet är så jävla fräääscht, vita väggar, stora fönster, parkettgolv och stooor balkong! Helt underbart :)!

Idag lagade jag i ordning lax och ris :) Vilket var väldigt uppskattat! Känns verkligen bra att ha kommit igång med träningen, allting blir så mycket bättre. Känner mig lycklig, vilket jag inte gjort på länge. Träningen funkar, skolan funkar, privatlivet funkar, allting funkar liksom. Underbart!

Livet leker, vad ska man säga mer? Letar sommarjobb och har hittat en hel del som jag ska söka på! Och snart är det lov, sen är det grekland som gäller. Har en fin solbränna redan så att bli cp brun lär jag ju verkligen bli! Sen när jag kommer fyller ju Christoffer år :)! och det ska verkligen firas! Allting faller på plats, äntligen!!!:)

ett utropstecken

Hahaha ! Okej, hoppas folk fattar att jag och Louise inte är seriösa? Folk som känner oss förstår. Haha, ni andra som tror att vi är seriösa, enligt era kommentarer, HAHA! Och nej först raderade jag bara kommentarerna när jag läste dom... men nu ångrar jag att jag gjorde det Från anonym "Det var väl ett dåligt exempel, ni låter bara horiga" "skäms ni inte?" osv, asså, skriv vem du är, står du inte för det? Jag och Louise skrattar bara åt våra egna kommentarer,d et är kul? Och om ni tror att vi är seriösa, så är  det mer synd om er :D

Vänskap

Folk tycker att det är konstigt att jag och Louise knappt bråkar när vi i princip sitter ihop, men hmm, tjaffsar gör vi väl.

Här är ett exempel

J - Fan vad kul vi ska ha i grekland alltså, fyfan, festa hela tiden!
L - A, men fan, vi båda får inte ta hem killar, ifall dom är cpiga du vet. Bara en av oss.
J - Eeh, vi kan ha han båda två, först tar jag han sen kan han gå in till dig när jag är klar.
L - VARFÖR SKA DU VARA FÖRST?
J - för att jag är bäst.
L - meee, nee "/

hahahaa :D


"Vi borde hitta en riktigt jävla bra kk, så kan vi ha han två veckor var".
HAHA!

:)

Heej :)! Sitter hemma hos Louise och fikar och småpratar. Ikväll ska jag hem till christoffer, mys :)! Blir myskläder och film, härligt!!

Igår spelade vi biljard, något jag måste öva på, för lyckades gjorde jag inte ;)!

Att "banta" och dricka alkohol är inget jag kan rekomendera! Sten full blev jag i torsdags och tillbringade natten på toan med mamma... hon var jätte rädd och ville köra upp mig till akuten. Minns mycket gör jag inte heller, urs!

Aja, Emanuela kommer från Norge hit idag :) Trevligt att se hennes glada ansikte med :)!

Puss och kram!

JB-night

Vaknade med ett leende på läpparna :) Louise kom och hämtade mig vid nio men vi stack till gymmet vid tio.

Vi började med kaffe på donken, sen vidare till mationshuset där vi solade en stund. Efter det tränade vi ett bra tag och hoppade in i duschen för att hämta upp Artur som varit på Torp. Snart ska jag ha lektion, svenska blir det. Inte kul.



Ikväll ska vi sova över i skolan, JB-night kallas aktiviteten. Ska bli gör kul, där av bilen imorses. Hela bilen är nämligen fullpackad med saker tills ikväll.




Tänker på dig sötnos<3

I like to wake up next to you.


Gråt senare, skratta nu!



DU ÄR EN JÄVLA GROUPI! Är det kul att kallas för slampig? Och du förnekar allting, du är ju en sån ängel!
Vem kan tro det om dig? Alla vet, mer eller mindre! Och när det kommer fram, när rätt person öppnar käften, då är det du som inte kommer kunna gå ut igen. Jag längtar tills dagen, längtar så mycket. När du gråter, är det vi som firar! HAHAHAHA! I know your little secret ;)

Så, vad gör jag nu? Sitter i skolan, har haft en lek med Engelskan att man ska prata i en minut och om man kommer av sig eller börjar prata om något som inte har med ämnet att göra, så får en annan person börja prata. Gör kul :)

Ursäkta för att jag avreagerar mig på bloggen, men ingen vet vem jag talar om och det är bara så kul att jag vet :) Jag har världens bästa vänner, jag skojar inte! För att dom som är mina vänner, de jag klassar som nära, är så jävla bra! ÄLSKAR ER! Haha, lite kul, skriver nästan hela tiden att jag älskar mina vänner i bloggen, men det är faktiskt så. Genom åren har jag sållat bort alla de dåliga och bevarat mina guldkorn och nu när man ser tillbaka så vet jag så väl att jag har gjort rätt. Det gör mig så stolt för mina beslut jag fattat!

Louise, Isabella, Tizze, Natali, Nicoline, Martina, Anna, Nikki, Emelie, Erika K, Evelina, Frida, Henrik, Viktor, Robin och Artur, kan inte klara mig utan er <3 Ni förgyllar mina dagar och ni andra, ni är också bra, men asså dessa är verkligen mina guldkorn och ni är så jävla bäst! Helt otroligt! Bara ni finns, vet jag att allting kommer bli bra :)<3


Dator på lagning

Min dator är på lagning, där jag är så otroligt dålig på att uppdatera nu. Men det blir bättre i övermorgon :)!

:)

Hej allihopa, nu är det fredag. Mår inte alls bra idag. Mår illa som fan... skulle med jonatan och de andra till idrottsgalan ikväll, men tror inte jag kommer klara det. :(

Så vad händer ikväll? Om jag blir lite bättre blir det nog pizza med anna och Louise, typ det jag orkar idag.

puss och kram :)


Som taget ur en film.





Heeej alla glada ;D

Sitter hemma hos Jimmy och kollar på "här med förklarar jag er för chuck och larry", gör bra :)

Idag har jag kommit i underfund med mycket och även en hel del har gjorts. Har varit på praktiken och träffat jonatan, har fikat med Louise, fredrik och andreas. Jag har hjälpt till på lagret en del och ätit krämbulle med jonatan, gott? JA!

Efter praktiken åkte jag direkt till Isabella. Hon hjälpte mig med håret :) Louise kom dit senare och vi alla tre har haft ett par rediga skratt ikväll. Älskar er tjejor <3 Verkligen.

Vissa saker får en verkligen att uppskatta annat. Jag och Louise sa "det var det värsta jag hört, någonsin, som taget ur en film". Louise höll på och spy och jag skrattade och svor. Ska man skratta eller gråta? Tårarna är slut för min del. :D


Aja, nu ska jag vara social med jimmy :)



FRÅN MIG TILL DIG 5% RABATT PÅ HELA SORTIMENTET

http://www.neoo.se/

HÄR PÅ NEOO HAR VI MYCKET ATT ERBJUDA FÖR DIG SJÄLV OCH DIN PARTNER. JAG ERBJUDER DE NÄRMASTE 24 TIMMARNA 5% RABATT PÅ HELA SORTIMENTET. 

PASSA PÅ!

Rabattkod: Lundholm


1.                                Johanna tipsar:


Söker du lite spänning med din partner? Eller vill ni bara ha en mysig kväll? Då kan jag rekomendera detta!

2.                                           



Vill du och din partner har lite roligt ihop? Prova dubbeldildon ;)

3.                                        


Eller peninsringen med vibrator som ökar känslan för både honom och henne!

4.                                        

Vi har även produkter för enbart honom eller henne, som ex:



eller:



Det finns mycket mer att kolla in på http://www.neoo.se/


Neoo.se

Heeej allihopa! Jag sitter på praktiken och lyssnar på musik med jonatan. Vi har visat varandra vilka låtar vi ska ha på våran respektiva begravningar. Sorgligt? Vet ni vilken jag ska ha? I gotta Feeling med black eyed peace. Grym låt! När jag dör mina kära vänner, då ska ni fortsätta livet och minnas allt det bra med mig, med ett leende på läpparna :) För även omjag är död, så betyder det inte att jag är borta :) Såja, nu ska jag inte ta livet av mig :) Så tro inte det, bara ifall att ;)



Praktiserar på http://neoo.se kolla in vad dom har där ;) Skäms inte! :D Det finns goa grejjer ;) Jag som packar det! haha, lite kul faktiskt :) Jonatan är min "praktikledare" eller vad man ska kalla det, skit skön snubbe :) Trivs jätte bra här! Gratis kaffe och goa skratt, vad kan man mer begära?

Idag vaknade jag hos Jimmy vid sex på morgonen, lilla sötbollen gick upp med mig och åt frukost, stackarn <3 Du är bäst!

Idag ska vi på "dejt" med någon annan chef tydligen och fika och diskutera arbete :) Härliiigt! Saknar inte skolan för fem öre :D hahaha!


Systersonen fyller 10 år





Hej alla goa och glada människor!

Idag började min morgon med en kaffe frukost med Tizze, hoppade in i duschen och blev hämtad av Antons pappa för att sticka och kolla på teater med dom, det var mysigt att träffa alla igen. Sagt att han är min kusin? Ohja och min andra kusin Elin hade huvudrollen i teatern :) As bra! Hur som helst sitter jag och försöker fördriva tiden en stund. Min buss går halv fyra ner till stan och då ska jag upp till Louise och ge henne en kram :) För det är jag sugen på! Sen ska jag med göteborgsbussen till syrran och fira min systerson som har gått och blivit 10 år gammal! Sjukt hur tiden går fort:)!

Ikväll? Jadu, Helena vill ut, kanske man ska hoppa på? Men vet inte faktiskt :) Får se hur kvällen artar sig :)

Den som lever den får se!

Arturs historia

Artur säger:
Knät
Vred om den i förrgår
Precis som du gjorde
elelr aa du hoppa ut ur bussen
fast jag sprang till bussen
sådom pumpa ut en massa blod från knät
haha du vet hur de är när de slår dig på en nerv och de gör skit ont?
haha dom råka sätta in den jävla långa nålen i min nerv så jag hade en jävla smärta igår
och känner fortfarande av de
men de var gött med morfin vartfall
så länge den vara
haha
och sen satt jag igår o vänta på tåget i 2 timmar
så kom en gubbe fram till mig och jag trodde han var pedofil
du ser de är inte bara killar som raggar på dig
eller aa vill säga att jag är minst lika snygg som dig så att äldre män raggar på mig också


Hahaha, skrattade så jag vek mig. Stackars lilla artur, du kommer alltid vara en favorit <3 hahaha! Så charmig!


Tant i nöd


Igår gav jag bort en gåva till min vän Louise. Det var en symbol som jag haft väldigt länge, ett gosedjur. Kanske låter löjligt. Men när mitt ex var i lumpen, då vi fortfarande var tillsammans köpte jag detta djuret för att alltid påminnas om våran kärlek, hur tufft det än skulle vara att ha honom borta i stockholm. Jag döpte gosedjuret till Leo och den fanns alltid vid min sida, vart jag än sov. Men nu är den symbolen lite meningslös, så jag döpte om gosedjuret, band fast en lapp vid dens hals med en svart rosett och skrev ett brev på lappen.

Såhär stod det:
Varje gång du känner dig rädd, osäker eller bara söker tröst kan du alltid räkna med Tigris.
Min tid med honom är över och han har gjort sitt jobb.
Ett nytt namn, ett nytt kapitel.
Kanske kan han hjälpa dig, som han hjälpte mig?
Nu är han din, tills du känner att han hjälpt dig <3
Jag älskar dig Louise Maria Johansson!
Vänner för alltid <3


Jag lämnade över gosedjuret på sjukhuset igår. Insåg igår hur otroligt viktig Louise är för mig. Har aldrig varit så rädd att mista dig Louise. Satt och grät med pappa och han förstod också att det var allvarligt. Du är den bästa vännen man kan ha och det finns ingen som någonsin kan eller får ta din plats! Du är oersättlig och jag kan knappt bärga mig tills jag kan umgås med dig utanför sjukhuset igen <3 Du är bäst!



Idag när jag var iväg med pappa till systemet såg jag en tant trilla på isen... ingen gjorde något. Jag hoppade ur bilen och sprang fram till tanten. Hon kom inte upp själv, hon var så extrem tanig. Kanske vägde 30  kilo? Med armarna bar jag upp henne som ett barn och ledde henne hem. När hon väl var vid sin bort kom hon på att hon tappat sin väska. Jag och pappa bestämde oss för att skjutsa runt henne och leta efter väskan och tillslut hittade vi den. Tanten blev så glad att hon sa "åh idag är en dag man ska köpa en trisslott". Hon kanske var 85 år eller något och vi släppte av henne vid porten... hon kramade om mig och tackade väldigt. Nu sitter jag här och ler. Det känns så bra att ha gjort något för någon annan. Ibland kan små saker förändra allt för någon annan. Så ett råd till er alla, ta er tid att hjälpa, det kan även hjälpa er! En liten sak för dig, kan vara en stor sak för någon annan!

Sitter och kollar på Felix, min katt om ni inte visste detta redan. Jätte fin katt, verkligen en såndär felixkatt, som på reklamen ni vet, den svartvita katten som äter felixmaten. Där av namnet, inte så påhittit kanske, men jag gillar det. Han sitter och sluker i sig tonfisken jag köpte till honom idag. Han tycker verkligen om tonfisk! Snart ska jag hoppa in i duschen och åka hem till Jimmy en sväng. Det ska bli trevligt, saknat honom faktiskt :)

Puss på er


RSS 2.0