Blush

 
It's always about the little things.
You make me smile

Vidrigt

Idag 09:59  

het

 Idag 10:02  

tack :)

Idag 12:50  

vilken kropp

Idag 12:51  

Tack

Idag 12:53  

tight?

Idag 12:54  

är det något du vill mig eller?

Idag 12:56  

nyfiken ju?

Idag 12:56  

Men jag är ute efter en kille med hjärna.. på detta sättet hamnar du inte under min kjol i alla fall.

Idag 12:58  

du vill ha hjärna och muskler?

Idag 12:58  

Jag vill ha en kille som är förmögen att kunna föra en konversation.

Idag 13:01  

så du vill ha en kille som kan leda en konversation för att få tillgång till ditt krypin?

Idag 13:02  

Märker ju att du förstår…

Idag 13:17  

tight krypin?

13:17

sluta skriv till mig.

 

 

Detta är anledningen till att singellivet är bedrövligt. Är det seriöst sånt här man ska stå ut med? :S Det är ju vidrigt.

 


Ett bevis

 
Ytterligare ett bevis på killars intelligens. Valde att sudda ut killen så att jag bibehåller hans integritet. Men what?!

Jag är ledsen, men jag är ingen hund. Just saying

Nicka och le

 
 
God morgon!
 
Idag tänkte jag vara lite seriös och tala med alla där ute som kanske inte beter sig på det bästa sättet. 
 
Något man alltid ska tänka på sin fritid, inom arbetet och bland vänner är att alltid vara trevlig. Hur mycket du än kokar inombords - var trevlig. Du vet aldrig vem du talar med. Det kan vara din framtida chef, som du går på intervju hos, det kan vara en framtida vän, det kan vara en person som kan spela en stor roll i ditt liv i framtiden. 
 
Vad som än händer, blir du dömd i varje sitation i hur du beter dig. Hur du går, hur du pratar och hur du ser ut. Ditt rykte speglas i hur du är som person och tänk om du träffade en riktigt snygg kille och så visade det sig att hans bästa vän var den dära jobbiga killen från baren som du bara behövde skälla ut. GOD LUCK ON THAT DUDE!
 
Eller tänk om du arbetar och du hamnar i en situation där du MÅSTE sälja in en produkt till den där personen som du alltid retade för dennes tandställning. NU HAR HON ÖVERTAGET! Hon kan jävlas med dig! 
 
Eller tänk på det dära mötet, där du inte sålde ett skit och kände att du hade åkt hela vägen, helt i onödan för att de inte hade några pengar och GLÖMDE säga det? Och du skäller ut dem efter noter. Nästa år, hade de jätte mycket pengar men när du ringer om ett möte minns dem utskällningen och vägrar ta emot dig. Ser ni vart jag vill komma?
 
Så även om du knyter knogarna och förbereder kroppen för en attack. Försök le istället, nicka och sug in dig den elaka kritiken och säg "Absolut, det löser jag". Sen kommer du vara personen som alltid var den trevliga. Fortsätter personen att vara otrevlig mot dig, kommer han/hon att ha dåligt samvete för att DU var den som kunde bete sig. Förmodligen får du fördelar/förmåner på grund ut av det. 

Såhär funkar det i arbetslivet. Och jag lovar dig/er att ni kommer lyckas så mycket bättre med vänner, familj och arbetsliv om ni bara kan slå på pokerfacet ibland i dessa nödsituationer. Nicka och le, nicka och le mina vänner.
 
Som man säger - ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid (nicka och le)
 

För alltid kommer jag stå dig i skuld <3

 
När man slår upp ordet vänskap, får jag fram "Vänskap är en social relation där båda parter har en ömsesidig tillit och respekt till varandra". Men vänskap innefattar mer än tillit och respekt. Det innehåller mod, kärlek, tålmod och det viktigaste av allt - att kunna förlåta. 
 
En stark vänskap kan egentligen jämföras med ett förhållande. Det krävs tid, engagemang och trofasthet. Varje dag, går ut på att bevisa att du finns där - i alla lägen. 
 
Jag och Zandra talar utan överdrift - varje dag. Vi ses mer eller mindre, varje dag (om jag inte reser med jobbet). Men jag har också privilegiet att bo granne med henne. Träffar jag inte henne på flera dagar saknar jag henne jätte mycket. Hon är min högra hand. Utan henne så är jag inte riktigt mig själv. 
 
För en tid sen räddade denna vackra damen mig ur ett rent helvete. Jag hade träffat helt fel kille, vilket Zandra inte var sen att berätta för mig - utan hon påminde mig varje dag, hela tiden. Detta gjorde självfallet den killen jag var tillsammans med helt vansinnig. Han förbjöd mig att träffa henne. Det var nu helvetet bröt lös.
 
Varje dag, hela tiden ville jag lyfta telefonen och ringa... jag fick inte ens säga Zandras namn i lägenhet utan att andra världskriget bröt lös. 
 
Förhållandet blev bara mer och mer osunt... det var inte längre bara Zandra som jag inte fick träffa. Vänner fick inte besöka oss, min egna familj fick knappt besöka oss. När de väl gjorde de fick vi inte tala om vad vi ville... allt var kontrollerat... vad jag skulle göra, vilket jobb jag skulle arbeta på, vart vi skulle bo, vad min lön skulle gå till, vad min fritid fick innefatta... ofta kom jag mig själv liggandes i en dusch utslagen av gråt. När skulle det få ett slut? 
 
Tillslut tog jag modet och ringde Zandra... jag grät och grät och grät.... och du lyssnade... trots att vi inte talat på månader... tillslut fick du mig att ta steget... jag packade mina väskor när han var på jobbet och tillslut var jag hemma i säkerhet igen...
 
Du är en av de viktigaste personerna i mitt liv. Du gör skillnad... när jag är rädd får du mig att våga. När jag är tyst får du mig att prata. När jag är ledsen får du mig att se hopp... du skapar alltid en väg för mig att fortsätta. Utan dig hade jag inte klarat mig och jag menar det. Tack för att du finns! Jag älskar verkligen dig! Du är en av få människor jag inte kan leva utan. Utan dig hade jag varit kvar där *ryser av obehag*, jag hade aldrig vågat. Tack! 
 
 

whywhywhy

Åter igen... jag är så trött på killar... såhär går en killes dialog:

"Hej!"
"Hej?" killen kan absolut inte ta att man inte vill prata
"HALLÅ?!"
J:"Jaha, hej" tillslut måste man ju svara...
"Vad gör du?"
J:"Inte mycket." svarar kort för att visa att man inte alls har lust att snacka...
"Okej, har du pojkvän?"
J:"nope..." försöker vara dryg så han inte vill föra diskussionen längre. Undrar för några sekunder sen, att det står väl inte att jag har något förhållande på fb? nee.. de gör det inte..
"Vill du träffas??"
"? :)"
"Hallå?"
.... skit också... om jag väntar lite längre kanske han tror att jag har gått ifrån datorn...
"dog du?"
skit också.....
"jag hinner nog inte"

Hur kommer det sig att man har så svårt att säga som det är? Att man hellre undviker folk, ignorerar dem än att säga sanningen...JAG ÄR INTE INTRESSERAD. Jag sjukt svårt att såra folk, sjukt. Och tänk inte tanken att jag är den enda för att jag vet att ni är likadana!

Men varför?....

!

Denna bilden är så symbolisk. Vi får väl vara med vilka vi vill. Det är så kul, för de "mindre" attraktiva killarna som ska vara the good guys, är oftast rena skitstövlar. Som om världen gjort dem orättvisa genom att ge dem en fet kagge och fula potatis näsor.
 
Sen spelar det faktiskt ingen roll hur snäll, givmild och artig en kille är. Det betyder inte att man vädrar på kjolen för det. Så jag säger inte att alla fula killar är skitstövlar, det menar jag inte. Men ni har blivit så fästa på att vi ska tycka om erat inre och se förbi erat yttre att det är löjligt. Vill ni ha en tjej som är out of your league så har jag en kanon-lösning! Träna och bete er! :) 
 
Sen så utnyttjar inte alla snygga killar tjejer. Det handlar bara om att alla faktiskt inte klickar med varann hur attraherad man än är av varandra. Och vem säger att en tjej inte kan utnyttja?
 
- "Act like a lady, think like a man"
 

Lazy song

Hej hopp allihopa!

Sitter och jobbar för fullt och lyssnar på lazy song. Känner precis sådär idag. Önskar att jag låg i sängen med täcket över ansiktet.

Andra koppen kaffe, nu kör vi!

Johanna frågar

Jag har tänkt på en sak. Eller rättare sagt, jag har tänkt på två saker. 
 
Ni vet när man dejtar en kille och inte har definerat om man bara har "kul" eller om man är på g... så tar jag det alltid så personligt om killen håller på med en tjej som är fulare än mig själv. Jag tar det som en kränkning rent ut sagt. Varför? Vad får man ut av det? Varför byta ner sig?
 
Sen för det andra.... jag såg på ett så otroligt roligt klipp: 
 
st
Stämmer detta?? :D Att om en tjej inte blir våt så är det samma som att killen inte får upp det? För alltså, tänder jag inte på en kille - kan jag inte bli våt hur mycket en kille än engagerar sig... det går bara inte... 

RSS 2.0