Jultipps

Är julkassan tom? Då har jag ett tipps till er där ute. Här är en underbar sida med allt vad ett hem erbjuder, perfekt till modern eller närmaste vännen. (man måste ju veta vad som passar i hemmet)

http://www.jotex.se/

Finns riktigt bra erbjudanden och inte dyra priser alls.

Har man lite mer i kassan, rekomenderar jag: Rum21.se riktigt häftiga grejer och mer exklusivt, men som sagt finns det lika bra saker på jotex för mindre peng. Kanon!

Affordable Art Fair


You better like it!

Hej hopp era små söta grisar!

Idag försov jag mig faktiskt och fick rusa ut med hunden som mer eller mindre gjorde mig galen. Klart den ska hitta ett ben som den ska smälla i parketten så man inte vet ut eller in!?

Skulle bära upp honom i sängen idag och fick knappt upp honom - ja, han har blivit stor! 20 kg minst och är snart 4 månader. Bra jobbat!

MEN, i alla fall. Sitter och funderar på vad jag vill få ut av livet och kommer på mig själv om att googla inredning - igen. Jag BARA ÄLSKAR DET! oj, caps lock.

Här är en helt awsome sida: http://mrperswall.se/?gclid=CNX33fbTjLMCFYJ4cAod0FEAEw

Man kan göra sin egen tapet - hur coolt är inte det? Istället för att gå och välja någon tråkig fondvägg, kan du helt enkelt välja vad som än faller dig in. Personligen tycker jag den här är asball:


Måste bara

Facebook chatt:
Niklas: haha sjukt, jag drömde om dig inatt
Johanna: hahaha, WHAT?! vad drömde du?
Niklas: jag skulle låna din toa, så va den 1,5 meter ovanför golvet så man fick typ klättra upp, så kom jag aldrig upp haha så fult.
Johanna: HAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHA! STÖRT! nu fick jag en bra start på dagen i alla fall

PANIK!

God morgon

Helger är verkligen inte långvariga. Helt sjukt vad tiden går?! Ena vecka går fortare än den andre och sedan vet man inte vart all tid tog vägen.

Jag hade en väldigt mysig morgon med min Mamma. Slutade med att jag sov över hos henne efter ett besök från både mormor, syster och systerson. Väldigt härlig söndag!

Men 05:00 ringde klockan i trollhättan och då var det dags att kliva upp!

08:00 var jag utanför kontoret i spöregn och fick inte upp dörren.... igen. Ja, jag skrev igen.... den dära dörren!!!!! Jag stod där i 1 h, 1h! Men jag hade i alla fall gott kaffe att trösta mig med.

Nu är det fullt kör! Herregud vad stressigt det är ! Det sista ska ringas, besök skall bekräftas, konst ska ramas in och bilen är ännu inte lagad - hur gör man då?!

Bil - ?! PANIK

Bilverstaden har ju haft 1 vecka på sig!
IMORGON ÅKER VI!


RSS 2.0