God natt

Nu säger jag god natt och kryper ner under täcket :) Klockan står på 05:15, då blir det morgonpromenad till jobebt :)
Jag älskar att mitt jobb är en promenadväg bort! :) Förresten, har gått ner 3 kg. Hur går det för er andra viktminskare?

Hem = fritidsgård?

Hemma hos oss är det alltid besök, antingen är mina vänner här eller så är pappas vänner här. Känns mer som vårat hem är en fritidsgård. Det spelas, tjoas och shimmas hela tiden. Haha. Men det är kul att folk känner sig hemma här. Louise kan gå och sätta på kaffe och käka mat hur som helst eller bara tjöta med min pappa, vilket gäller alla mina kompisar. Desamma är pappas kompisar, dom kan sitta och tjöta med mig. Just nu kom grannen ner med käk och tog sig en kopp kaffe direkt som pappas andra kompis precis kokat hos oss. Det är kul att se. Alla blir som en stor familj hos oss, alla är välkomna och det är så otroligt underbart.
Finns det hjärterum så finns det stjärterum. I hela mitt liv har personer kommit och gått i mitt liv. Många har BOTT hos oss, vilket alltid har varit en ram i våran familj. Man hjälps åt helt enkelt. Är någon i trubbel räcker man ut en hand, det är så det funkar. Vad gäller allt egentligen, lån av pengar, transport, boende, mat - allt. Sen ska man inte vara för snäll, vilket också alltid har varit en hårfin gräns för mig. Jag har en tendens att vara just det. MEN, jag ångrar ingenting. Faktiskt. För just då kändes det bra och det är den känslan man måste behålla. Man får inte ångra någonting, verkligen.
Vad som än händer, ångrar jag ingenting i mitt liv vad gäller att räcka ut en hand. Aldrig.
I förrgår var jag så jävla arg, på en viss person, så jag gav alla mina pengar jag hade i min plånbok till en uteliggare. Han var en sådan gubbe man aldrig skulle tala med, aldrig. Långt skägg, stor mage och kanske inte duschat på hundra dagar. Stank som faan och hade dräggel över hela magen. Men i just det ögonblicket, kände jag att pengarna hade större nytta hos honom och vet ni vad? Jag ångrar ingenting. 63 kr vad det jag hade i plånkan och mannen blev i det ögonblicket 63 kr rikare.

Utbildning

Tjoohooo
Idag har jag jobbat hela dagen, eller ah, från sju i alla fall. Har suttit på möte och antecknat och antecknat, nu har jag blivit ombud och grejjer. Så ska jag på utbildning den 9nde och 16nde februari i magnacura samt att jag ska få utbildning i demens. Men det är en kurs som jag har påbörjat, distans. Så ska plugga lite snart hade jag tänkt.
Ligger i min otroligt mjuka och goa säng i mitt underbart mörka rum. Ja, jag har svarta tapeter och en rosa fondvägg i mitt sovrum. Så när jag hissar ner min vita rullgardin som är mer som en projektor-duk, så blir det heelt kolsvart. När jag och kristoffer sover ihop ser vi inte ens varandras ögon hahaha. Helt stört, men jag älskar att sova i mörker :)
Igår var jag på strandgatan med Louise och Zandra, det var väldigt skönt att få träffa dem. Vi ska även försöka gå på bio i veckan. Undra om det finns någon bra. Jag tycker att det har blivit väldigt dåligt här i Trollhättan med just Bio, för det finns inte så många att välja mellan här. Åker man till göteborg finns det hur många som helst nästan, medan här finns det 3-4 st bara. Inte okej!
Aja, nu ska jag vila en stund. Sen ska jag träna :)

puss och kram

Bra helg

Igår var jag på företagsfest med Kristoffers jobb. Vilket var jätte kul, det blev mycket skratt och god mat. Men jag var nykter eftersom jag började jobba idag 06:30. Så tog 00:45 bussen hem från gbg till thn. Gick och la mig vid 03 ungefär och upp 05:45. Men går delad tur idag. Så hinner sova 3 h nu på eftermiddagen innan jag åker till jobbet igen. Jippie :)
Efter jobb blir det göteborg igen, imorgon ska jag sova ut med min älskling för att åka tillbaka till thn för att städa/tvätta och umgås med mina flickor :) MYS!

Tjooosan-trosan, eller?

Tjooosan!

Idag har det varit en dag fylld av, vad ska man säga? Händelsefylld/kaotisk/irriterande/rofyllande/lärande/hektisk och helt, helt, helt bara jävla ååååååååååh.
Fick en go kram av pappa när jag kom hem, det behövde jag. Sen fick jag även ett underbart samtal av min älskling. Nästa helg ska pappa kolla på Kristoffers lägenhet :) Vi ska även hjälpa honom att hämta ett matbord. Så det blir jätte bra. Pappa sitter just nu och äter min berömda omelette. Han älskar den "aha, är det detta Am får till frukost varje morgon? Det vill jag med ha!", ja... jag älskar att skämma bort dem jag tycker om med mat. Det är sån jag är. Jag lagar mat med kärlek.

:)

Inte världens bästa kort, men min kisse Felix äter bara räkor och lax. Han har nämligen en sjukdom. Men istället för att avliva honom, så ändrade vi hans livsstil. Han får nämligen sår på hela kroppen. Vet inte vad det kallas. Men vi sköter om honom så gott vi kan :) Bortskämd eller inte, vi älskar honom.

:)

Hejhej!
Idag vaknade jag hos min fina Kristoffer, vi hoppade frukosten och ställde klockan på 08:00, för att sova de sista minuterna. Tillslut gick vi upp, klädde och pallrade oss till spårvagnen. Han åkte till jobbet och jag åkte hem med 09:07 tåget. Vid 10 så tog jag en promenad från stationen upp till björndalen, det är några km :) Sen när jag kom hem lagade jag omelette :) Gör gott!

Sen tog jag en promenad till jobb :) från 12:30 till 21:00, sen tog jag en promenad hem :) Nu sitter jag här och bara göttar mig. Imorgon ska jag cykla igen :) Älskar mitt nya liv och jag orkar så otroligt mycket. Nästa vecka ska jag springa  milen. GOOD LUCK! :)

Cluddis

Kära Milton, www.claudiafuentes.se unge :) Så himla söt! I början av februari får jag träffa denna underbaring!
Saknar min fina Claudia, hur kommer det sig att man hinner träffa vänner allt mindre ju äldre man blir? :( Det är så många man glider ifrån och inte talar med längre. Vissa säger man ju knappt hej till. Helt stört. Men en middag och myspys blir det med cluddis snart :) Underbart!

Dåligt

Någon mer som såg på matchen igår? Själv hade jag en skrikandes fly förbannad pojkvän som var rent av rasande på domarnas ignorans igår. Hur kommer det sig att Real Madrid hela tiden fick frisparkar medan Barcelona inte fick ett skit? Real Madrid filmade som fan och Barcelonas spelare blev faktiskt skadade. SKILLNAD. Dåligt domaren, dåligt. Kul att Real Madrid inte kan vinna utan hjälp av domarna, och ändå inte lyckas. FC Barcelona kommer ändå att vinna ligan utan fusk.


Vänskap

Jag älskar dig!

Kör bara

100 kcl per tionde minut ungefär :) syns ju inte där men hade ungefär 140 i puls hela tiden :) Så ansträngde mig lite iaf ;) Men jag kunde ha gjort bättre. Efter detta körde jag situps och annat i 30 min. Jag vet inte hur ni gör, men jag brukar köra 2 låtar i varje "övning". Kör jag rumpa, kör jag det i två låtar. Kör jag lår, kör jag det i två låtar osv.
Jag körde mage och rumpa idag :) och lite lår i benböj :)
Just nu har jag 32,5 cm runt höjfterna.
21,2 runt lår.
Där jag vill minska, någon annanstans är väl bara en bonus.
Har du ett mål du vill uppnå? Gör det bara. Det finns ingen annan än du som håller dig tillbaka.

Kcl

Nu har jag vaknat :) Sitter med mitt kaffe och funderar över dagen. Hur ska jag planera den? Jag ska träna, städa mitt rum (ser ut som om mitt golv är gjort utav kläder), fika med Lisa och träffa min pojkvän. Gå ihop?! Ohja, klockan är ju bara 11 än så länge. Lisa slutar 15, vilket betyder att jag har 4 h att städa och träna på :D haha :)! BINGO, sätt igång johanna!
Ska jag lägga upp kort på mitt rum när jag är klar? före och efter kanske? Haha, får se vad jag har att bjuda på :)
Idag ska jag i alla fall cykla på hemma-cykeln, lite. Sen köra situps benböj, rygglyft osv. Vill inte gå ut i kylan, vill inte!
Egentligen borde man ha en hund att gå ut med, så man faktiskt kom ut. Jag skulle vilja ha en sånhär:
Man kan inte säga att dom inte är underbara?! Ge mig!
Ne nu ska jag cykla :) Förresten, är det någon som har erfarenhet av att gå ner i att mäta kroppen istället för att räkna kg?

Att måla

Jag har alltid älskat att måla :)
Jag har alltid målat, min mamma målar, min pappa målar, min syster målar, alla målar. Jag älskar att skapa saker från ingenting och få det att kännas levande. Här är en kattunge som vilar i någons famn :)
Inte klar än, bara tecknat lite :) Får se när den blir klar :)

Jag älskar dig

Du är en person, som jag aldrig kommer att sluta älska. Vare sig början, slut eller efter slut. Varför skadar man dem man älskar, mest? Jag förstår inte min egna tankegång. Är jag seriöst så svag? Jag har alltid betraktat mig själv som stark. Men det kanske är helt tvärt om. Att inte lita på  människor, eller släppa in dom. Det är ingen styrka, det är svaghet. Den jag borde lita på till 100 %, som alltid finns där för mig - vad det än är - sopas i gatan. Personen frågar en simpel fråga "varför?" och vad har jag för svar? Inget. Jag vet inte. Svaghet. För första gången har jag någon där, med armarna öppna och vad gör jag? Stänger dom. JAG stänger dom.
Jag förtjänar inte ens det. Jag har aldrig känt såhär innan, någonsin i hela mitt jävla liv. Det är inte okej Johanna Ulrika Kristina Lundholm, inte okej!

Gott

SEXY MAMA! Hahahhaa, färgar håret, det kan också behövas ibland. Hade världens äckligaste utväxt. Hatar sånt. Så jag bjuder på ett underbart vackert kort, när jag är som mest attraktiv. Korten blir oftast bäst när man tar dem lite underifrån också :) HELST ska man egentligen trycka ihop hakan mot halsen så man får dubbelhaka med. Då blir det pricken över iet :)
Ikväll kommer älsklingen, det blir bakad potatis med färska räkor. LOVE it.
Vattnas det i munnen? :D

21 år

Jag fyllde år i Måndags, då fick jag jätte fina pressenter. Bland annat en "vågtång" och halsband. Fick även kortram och ett "hänge" där man hänger smycken :)
Imorgon ska jag ha kalas igen :) Fast för släkt, men självklart kommer även älsklingen och Louise :) På söndag är det kalas igen, fast med Kristoffers familj :) ÄLSKAR ATT FYLLA ÅR, man blir så bortskämd :D Fast och andra sidan, det blir jag jämt :)

;)

"I like to move it move it, I like to move it, move it" det var min seger sång idag. Irriterade min motspelare med segerdans - och sång.
Efter en lång promenad med Louise varvade jag ner hemma med kyckling och kortspel. Självklart krossade jag Zandra Leverin i kortspel, haha. Nejdå, hon hade bara nybörjar-otur (eller?).
Sitter och kikar på http://www.felsms.com
Jag bara älskar den sidan haha. När man har tråkigt kan man alltid få sig ett gott skratt!


Vårsolen


Här hittade jag ett gammalt kort på mig och Louise haha. Det är från någon fest för 2 år sen tror jag. Tänk att tiden går så otroligt fort. Vi ska fira 6 år i Mars blir det. Ja, vi är lite annorlunda vi har en dag nämligen. Den 25 Mars. :)
I alla fall, hon är på väg hit nu. Det blir kaffe och en promenad i vårsolen. Så det ska bli skönt att förbränna lite. Promenerade imorses till jobbet halv sju och även hem. Så det var skönt. Har gjort en kanonstart på mitt bättre liv. Haha.
Ha det bra, så hörs vi kanske sen :)

Snödroppar


När jag gick hem idag från jobbet, kunde jag inte låta bli att upptäcka dessa. Ser jag i synville eller börjar det faktiskt komma snödroppar? Sist jag kollade så var det fortfarande Januari, men ett tecken som detta visar på att det bli vår. Blir det inte ett antal minus snart, så är våren på god väg :)

Ibland behöver man bara lyssna

Jag och pappa när jag var liten :)
Idag efter jobbet har jag bara suttit och lyssnat på pappa. Han har berättat otroliga berättelser om hans uppväxt. Ibland tror jag att man behöver det, bara prata av sig. Jag är så faschinerad av allt han har att säga. Han har alltid varit duktig på det där, att tala och beskriva saker i detalj. Han målar upp en värld, så att det känns som att man varit där eller befinner sig i den när han väl talar.
Jag minns att jag alltid somnade till hans berättelser när jag var liten. Jag längtade alltid till att sova, för att höra hans inlevelserika historier.
En dag ska jag skriva en bok om min pappa. En dag och det har jag lovat honom. Jag vet till och med vad första boken skall heta "Jag älskar dig". Det ska inte handla om att jag älskar pappa, utan det ska handla om hur han 5 år gammal fattar ett avgörande beslut. :)
Min pappa är världens starkaste människa, precis som spådamen sade till honom vid 4 års ålder.  "Människor tror att du är svag, men det är tvärt om, du är en av de starkaste"

Arg Johanna

Någon som kollar på debatten nu eller?! På SVT2.
Jag tycker iaf att Juholt gör ett skitbra jobb! Bra beslut att ta "semester" och vila upp sig efter bojkotten. Kom igen Socialdemokraterna!
Jag vet att till och med mina närmaste är Moderater och visst jag har inget emot att dom satsar på företagsamheten, jag har inget emot att sjukhusen blir allt mer monopol, jag har inget emot att skatten sänktes och att momsen på restauranger sänktes och att ingen jävla restaurang (förutom snabbmatsbrancshen) sänkte sina kostnader för mat och istället tar ut detta i ren vinst. Jag säger som Robert Gustavsson "jag är inte bitter". Men jag tål inte att dom tagit ifrån ungdomar chansen att plugga upp sina betyg utan att bli placerad i någon jävla särgrupp. Eller att satsa på lärlingsutbildningar? Vad fan? Berättar Moderaterna att om man väljer att ta ett sådant program att man inte har behörighet till högskolan då? NEJ? Utan då skall man läsa upp och hamna i en jävla särgrupp som inte har samma procent behörighet till klasserna på högskolan? Vart fan är Sverige påväg? Hur stora skillnader ska vi ha i sverige? Man ska inte ha så stor press på ungdomar? Hur fan ska man veta när man är 16 år vad man vill göra sen? Vad händer med dem som blir långtidssjuka och inte kan sattsa fullt ut i skolan som man skulle ha gjort om man kunde? Ska dom inte få en andra chans?
Nej nu ska man sattsa på högskoleprovet - det är andra chansen. Jag ser bara till mig själv, jag hatar högskoleprovet och det är enbart för att jag behöver TID, när jag skriver prov. Jag har alltid varit den som sitter kvar längst och tänker länge. Under press så blir jag helt cp och JA jag har koncetrationssvårigheter. Men ska det betyda att jag inte ska ha en annan möjlighet än högskoleprovet? Jag har bra betyg i många ämnen, väldigt många ämnen. Men jag har en svaghet - matte. Vilket jag får sota för. Jag måste plugga upp Matte A,B och C. För annars kommer jag inte in. Det räcker inte med G. Man måste ha MVG.
Jag tycker inte att det är okej att säga "ungdomar orkar inte, därför ska dom gå lärlingsutbildningar och få dålig lön i framtiden för dom orkar inte", nehe? Okej. Så då ska dom inte få en andra chans när dom väl orkar Reinfeldt? Ja, man kan vara skoltrött, men det betyder inte att dom inte vill sen! Jag känner så många som har så jävla bra betyg i mycket, men det räcker inte för dom har inte det i allt! Men att rätta till det efter gymnasiet, nej det går inte, för då kommer man i en särgrupp. Varför ska man kämpa undrar jag? När fan ska man få något tillbaka?!
Berätta det för mig Reinfeldt! Gör det tydligt HUR Sverige skall kunna konkurrera med de resterande världens smartheads när vi inte kan läsa upp våra betyg utan att särbehandlas?

Lat sidan kastas i soptunnan, skippa hissen, börja med trappor!

Då kör vi Johanna Lundholm! Första dagen på ett bättre liv, eller?!
Får se hur långt jag tar det denna gång. Idag har jag i alla fall gått en morgonpromenad runt björndalen, upp mot överby, förbi bondgården/q8 och hem. Bra? HURRA! Ska in i duschen och gotta mig och sedan till jobbet.
Frukost = 1,5 ägg + skinka + purjolök + kaffe = omelette och kaffe :) Sen ska jag ta en promenad till jobbet (tar bara en kvart, men allt räknas!"
Slutar 21:30 idag, ska springa alla ärenden idag och inte ta hissen (men så jobbar jag bara på andra våningen *host*) Ja, jag är lat? Varför annars måste jag börja träna igen?!
Nä nu ska äckliga svettiga Johanna in i duschen och bli en normal luktande människa igen, tjao!

:)

Hej och hå!
Då ska Johanna bli nyttig igen! Alla mina vänner är det, så varför inte hoppa på trenden? Börjar imorgon med en morgonpromenad. Ska även planera veckans kost efter detta. Är riktigt pepp faktiskt.
Dock får jag köra en smygstart då jag hostar som en gammal get om mörnarna och kvällarna. Men det betyder ju inte att man måste sitta och låta röven växa :)
Imorgon börjar det, vi ses!

Kan man vara såhär kär?

Hej mina vackra vänner :)
I helgen har jag kopplat av med min älskling och hans familj. I fredags var jag en stund med Louise och Zandra, då vi tog en snabb kaffe och sedan bar jag iväg till underbara Göteborg. Där överraskade min älskling mig med ostbågar som han vet att jag ÄLSKAR! Haha och filmmys  och massor av tända ljus. Han skämmer bort mig, tihi.
På lördagen  var vi bjudna på middag hos Kristoffers mamma, där även hans syster var :) Vi åt oxfilé och spelade massor av roliga spel.

Idag har vi bara myst, hela dagen och ätit god mat och kollat på film efter film typ haha :) Vi såg bland annat madagaskar 1, som var hur mysig som helst. Även fast att man kan varje replik utantill - är den bara SÅ charmig!
Kan man vara såhär kär? Ja, det var min titel idag. För det är precis det jag sitter och tänker på. Kan det kännas såhär rätt? Finns det något som är "den rätta"?  Om det finns det, är detta så nära man kan komma :) För min älskling är bara SÅ underbar! Har aldrig varit med om att en människa kan läsa av mig så fort och så enkelt, som en öppen bok.
Det är småsakerna som räknas och det tycker verkligen jag. Som en ros. Man kan köpa roser vart som helst, man kan köpa ICA-rosor (vilket är det mest opersonliga man kan köpa till en flickvän), men att få en ros, en ensam fin liten ros, är något av det vackraste jag vet. För då vet man att personen gått in i en blomsterbutik och faktiskt valt ut rosen. Det gör det hela mer personligt, mer engagerat och mer vackert. Eller som ostbågarna, eller som ett vackert sms, eller en delaktighet "tycker du såhär, eller föredrar du detta?".
Många har haft sina åsikter om ålder och så vidare, "då jag snart är 21 och kristoffer är 26) och det är inte bara en siffra, mina damer och herrar. Utan med varje år följer också visdom och erfarenheter. Erfarenheter som jag ser det är ett privilegie att kunna få ta del utav. För första gången i hela mitt liv, känner jag att jag kan utvecklas som människa i ett förhållande. Det är så otroligt underbart. Jag får se problem och situationer ur annorlunda perspektiv som jag inte sett innan - vilket är helt faschinerande.
Jag älskar människor som kan stå upp för sig själva. Exempelvis är Kristoffer som sexigast när han skäller på mig, jag vet inte varför - men det är sjukt attraherande. När en kille är mesig och inte har egna åsikter eller inte vågar säga till, kan jag faktiskt bli rent av elak. Jag kör över folk. När en person då bemöter mig och inte tillåter mig att göra det, vinner den min respekt helt enkelt. (Wierdo? I know)
Nej, nu ska jag sova. Ska upp om 5 timmar, börjar ju på mitt nya schema idag (klockan är över 24). God natt mina kära!
Puss

RSS 2.0