Dikt :)



Söt bild hahaha, mysig fredag med Jennie :)

En bit av en dikt jag skrivit :

It’s not fear to us, to me, to you.
So long distance, do you feel it to?
You just arrived, but you’re still gone.
Nothing is the same, I feel all alone.

I send kisses on the phone, but I can’t feel any back.
Crying on my pillow, wishing you kiss my neck.

When I cried befour, you were always there to kiss away my tears.
I'm not the same without you, I need you near.
// Johanna


längtar hem till sängen

Sitter i skolan, har lektion om en halvtimma i spanksa. Ska försöka komma hem så fort som möjligt, låta läraren förhöra mig med en gång och snabbt avverka uppgifterna. Längtar hem till min säng.

Har förresten införskaffat mig en ny säng. Härligt! Mjuk och go :)

PUss Johanna

nyskola

Börjat en ny skola, för dem som inte vet :) Jag, Louise och Fredrik började igår på John Bauer. Idrottslinjen, skitkul :) Tränat hela förmiddagen, så det var gott med mat nu på lunchen. Spanskan börjar om 10 min, så måste dra mig bortåt snart :) Hade pussochkram

Kändisdjungeln

Hahahahaha

Heej :) Nu sitter jag hemma hos Louise och ser på ett sjukt program :) Det är seriestart för kändisdjugeln, helt sick. Som ni säkert vet handlar det om att man ska rösta på vem som skall genomföra ett test. I gengäld för testen får man ta hem en summa portiner med mat beroende på hur många stjärnor man får för testet. Klarar man inte testet, nej då blir det heller ingen mat. Jag vill rösta på Rafael, hahaha :D anna blev skit sur när jag sade det. Själv dog hon nästan när hon såg han :) Hon tycker att han är snygg nämligen, därför gör det allt roligare om just han får ligga begravd i en kista med ålar och andra äckliga djur :D Hahaha :D Wiiiho:)

Imorgon skall jag åka till stockholm, det skall bli roligt! Kolla på massa snyggisar i ungiform, grr! Nej då (A) Jag kollar bara på dig äälskling :) tihi, det vet du :) Min snyggis!

Nej nu är reklamen slut! THING! :D /johanna

John Bauer nästa!

Har bestäms mig till 90% nu att byta från Swedenborg till John Bauer.
Det verkar som en jätte bra linje och alla var verkligen jätte trevliga :)
Jobbigt att pendla i början bara, får väl se hur länge jag håller ut, annars blir det ju lägenhet i Uddevalla och det är ju inte het fel.

..Louise

RIP

Satt ute igår och fick en mus framför fötterna :O:O:O:O
Jo grannens katt kom och lade den där för att visa hur duktig den var:S inte kul!
Musen låg på balkongen och chippade efter luft medan jag skrek på Johanna.
Stackars liten ! :(
När Johanna väl hade kommit fram var musen död, ingen av oss vågade dock flytta på den så den ligger kvar där än.

Att musen låg där ute dagen efter(idag) tänkte vi inte så mycket på och dum som jag är trampar jag på den :'(
DEN BLEV PLATT!:S:S:S:S

Rest In Peace Mate !

..Louise

:)

Urs och fy för idag :( Sjuk med feber :( Imorgon skall jag till uddevalla och kolla på en intressant skola. Idrottsskola med gyminriktning. Jag är riktigt sugen! Sjukt kul att Louise också är på:) Det var faktiskt hennes idé :) Har besökstid klockan 10, då ska vi träffa tränaren och så :) Börjar vi där får vi personlig tränare, inte illa! Börjar jag där flyttar jag troligtvis till uddevalla. Men det får vi se när det händer, och om det händer :) Har som sagt inte bestämt mig än. Men till sjuntorp kommer jag snart :) blir en temporärlig sjuntorpare :D  hahaha :) Saknar min leo :) Han är i stockgholm, som vanligt, men på lördag är det "öppet hus", eller vad man kan kalla det på livgardet :) Så skall dit med Leos mamma, wonderful :)

puss och kram :) johanna


Grattis Madde



Madde fyllde år idag, mys!
Bowling på Buddys sedan mat på O'Learys.
Nu blir det en kopp te och snart ett varmt bad innan sängen, har gått med öppna skor idag så jag fryser nåt så fruktansvärt, får krypa ner och värma mig tror jag.

Vädret Vädret..
Man kan verkligen känna att sommaren är över, mörkare kvällar och MYCKET kallare väder.
Lite tråkigt på kvällarna när man fryser häcken av sig men då dagen är det ju mysigt, lite friskare luft.. det är väl det positiva tror jag, haha!

..Louise

borde vara mer bilder.

Detta är jag.

Tänkte att våran Blogg saknar lite bilder. Speciellt på oss, vi som bloggar. :)
Detta är iaf jag, johanna.. :) nu vet alla :D

Love / johanna


allt och ingenting

Saknar dig.

Nicoline och jag.


Det händer allt och ingenting. Ska byta adress... så alla vet. Flyttar om cirka femton dagar... 2 veckor... till sjuntorp. Varför? jadu, komma bort, få lite space. Flyttar in till systrami.... med detta blir det långa bussfärder och tidiga mornar, men det är bara temporärt... flyttar till björndalen om cirka 2,5 månader igen. Men iaf.

Det händer inte mycket nu för tiden, mer än skolan. Försöker vara duktig och träna, men det hinns ju inte med. Tråkigt. Ständiga läxor hela tiden och det har bara gått tre veckor?! Helt sjukt, har de ingen sympati???

Idag fyller min pappa år. 51, gubbe snart :D haha. Ska iväg efter skolan imorgon och köpa en pressent. Sandra hittade även idag ett smaskigt recept som vi kopierade upp, polkagrischockladkaka, som jag tänkte baka åt honom:) GRATTIS TILL PAPPA :)<3


RSS 2.0