Halden

Så, kanske borde berätta om hur det var i Norge i lördags. Natten till lördag var ivrig. Fulla och goa blev vi hämtade i stan av pappa som vägrade köra hem oss då vi sjöng och var galna i bilen, jag och Louise. Till slut vid tre tiden kom  vi hem då vi skulle laga mat. Hamnade i säng vid halv fyra. Ställde klockan på 5 då vi skulle vara i ordninggjorda och parkerad vid överby 07:00. Dock var vi inte direkt ordninggjorda. Jag steg upp halv sex och tvättade av sminket, packade och kokade kaffe. Drog upp Louise ur sängen vid sex med en kaffe kopp som väntade vid köksbordet :) sen åkte vi hem till Louise, då hon fick packa det vi skulle ha med oss. Med bilen full av kuddar och täcken slank jag och Louise ner i baksätet. Vi mötte upp några mustanger vid överby och där började karavanen. Vi tog de gamla vägarna upp mot Norge, stannade vid en bensinmack som var smockfull av mustanger. Efter att ha tankat gled alla in i karavanen och fortsatte upp mot målet. Folk stod och tog kort längs med vägarna vilket jag och Louise missade när vi snarkade under solglasögonen i baksätet. Pappa fick cabba ner då jag och Louise tydligen stank fylla.... hahahahaha! stackarn. Tur att det försvann efter ett tag x) När vi väl kom fram vid Haldens slott, var vi en av de första mustangerna som rullade in. Efter att de svenska mustangerna kommit, gled också de Norska in. Det var en mustangtävling, mellan svenska och norska mustanger. Allt ifrån mustanger från 60-talet till nya årsmodeller fanns där. Många var stylade ombyggda, men de älsta var häftigast, enligt mig. Dem var i toppenskick och motorerna på dem var inte att leka med :D BRUUUUUUUUUUUUUUM! lät det :D
 
Jag och Louise letade upp närmaste Café där vi satte oss med en kortlek ;D Så såg våran dag ut ungefär. Många fick pris för att de åkt vissa mil till detta ställe och andra fick priser för sin styling och motor. Så det var allt kul :)
Solen där var inte att leka med 26 grader och inga moln ... ja, jag hade linjer på kroppen efter klänningen. Inte kul... blir att sola bort dessa i solariumet.

Love / johanna

Mustangträff

Idag har jag varit med Louise på Nordens Ark, underbart! Vi fick se när de matade leoparderna och tigrarna ;D haha och jag köpte ett gosedjur som jag döpte till leo. HAha fjantigt, i know. Men älsklingen kommer ju inte hem på en månad :( Så ville ha något att krama om nätterna. 

När jag kom hem från Nordens Ark följde jag med pappa ner till slussarna där det var "bil träff". Pappa radade upp sig bland de andra mustang-ägarna och fick inbjudan till Mustangträff i Norge på lördag. Dit skall jag och Louise följa med :) Vi ska möta upp de andra vid åtta tiden, då alla åker upp tillsammans, en efter en. Underbart! Kanske att man kan träffa Sarah samtidigt när man ändå är i norge? Hoppas :)

Kvällen slutade med en film och en pizza hemma hos Louise, vilket var toppen :) Pappa hämtade mig vid tio, då jag tänkt lägga mig lite tidigare nu inför skolstarten om 2 veckor... måste ju vända på dygnet igen!

Ska sova nu i alla fall...

love / johanna

Snart slut på sovandet

Nu är sommaren snart förbi. Tänk att det gått så fort! Den 19 augusti är det skola igen, som faktiskt ska bli skönt. Rutiner. Jag älskar rutiner som skola, träna och plugga. Kanske inte att genomföra dem, men när man sedan kurrat ihop sig framför tv:n på kvällen med en kopp chocklad och en filt och känner i hela kroppen att allt är klart inför morgondagen - känns allt så underbart. Jag saknar den känslan, känslan av att klara av saker. Nu under sommarlovet har det varit det motsatta - för mycket sovande och för lite gjort.  Typiskt. Men sommaren var otrolig kring soldagarna med mycket bad, grillning och myskvällar. Speciellt när Leo var hemma från lumpen, så var det skönt att känna en normal relation... att bara kunna träffa honom och så, när man bara kände för det. Nu är det mycket svårare... det blir så jobbigt att höra när ens kamrater pratar om att de dör av saknad då deras respektive ska vara borta i två dagar för att jobba eller annat. Då vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Det kan gå veckor utan att jag träffar min sötboll, men det gör allt mer underbart också. Att känna den känslan av att bara hålla om varandra blir så mycket mer värt när man inte kan göra det varje dag 24/7. Folk frågar ständigt om hur jag kan klara av det. Det är enkelt, det är bara ett val. Ett val som inte var svårt att ta. Älskar man någon, gör man det som känns rätt. Så är det bara. Detta kändes rätt. Även om det blir svårt i perioder, vet jag att jag inte kommer att ångra mig i slutändan. Det är värt det helt enkelt. 

love / johanna



RSS 2.0