Inte redo

Idag har jag hunnit med mycket. Solat, pluggat, varit med Louise, städat mitt rum, lagat mat och fixat här hemma :)

Detta är min underbara Felix :) Har passat honom i helgen! Helt sjukt så stor han har blivit:) Minns närhan var liten och sprang runt som en yr höna och rev ner krukor och stökade till :D Nu är han så lugn så :)

En fråga, hur fan ska man hinna med allt? Plugga, träffa vänner, fixa solbrännan, träna, umgås med sin pojkvän och familj samtidigt. Hur fan gör folk?! Jag hinner ingenting känns det som :O Är stressad, ringde pappa och grät ut. Han uppmuntrade mig om att det bara är två veckor kvar. Men när nationella proven inte går som förväntat är plugg en större faktor. Det krävs mer, måste vara nogrann och skicka in fler saker. Bra betyg är ett måste nu mera. Får man inte MVG, eller VG, är det bättre att ha ig typ. Helt sjukt. GE MIG INTE SOMMARLOV ÄN!


Viktor <3

 

JAG ÄLSKAR DIG

Värme fyllde mig den dagen
jag kunde se in i dig
och se mig själv
dina ord, de var så välbekanta
hur du känner för saker
så som jag också känt
kroppen vibbrerar vid tanken
du är äkta
du är precis som mig


Vad har hänt sen sist?



Klädseln för i Lördags :) Vi alla hade på oss lite mer "vågade" kläder :)








Bilder säger mer än tusen ord :) Har haft fullt upp :)
Ska skärpa mig med bloggen nu :) GRATTIS MIN UNDERBARA MAMMA PÅ MORS DAG :)

Ni har säkert också firat eran mamma? :) Jag och mamma gjorde detta genom att ta en lång promenad och kolla på fåglar och plocka blommor. I pressent får hon mig som städerska och kock till hennes dejt ikväll :) MYS!

lika fint som mitt

Heeej! Förlåt för den dåliga uppdateringen. Har haft otroligt mycket att göra att jag helt enkelt inte haft tid att sitta vid datorn.

Min morgon började underbart idag. Vaknade hos Louise klockan sex, gick upp och duschade. Sedan fixade jag håret och gick in till Louise för att väcka henne. Fixade i ordning frukost och kaffe! Sedan ringde pappa och ville skjutsa upp oss i mustang cabben. Bra musik och god stämning med skratt och sång gjorde min morgon underbar :) Bra start på dagen helt enkelt!

Sedan sist har jag umgåts mycket med André, Louise, Anna, Melinda, min pojkvän och andra filurer som min mammma, pappa, syster och moa :)! Har helt enkelt haft fullt upp :)

Har grillat, fikat på slussen, gått på museeum, kollat på fotboll, förlängt louise hår samt klippt hennes lugg, haft tjejkväll med kubb, träffat pappa och hans tjej som kommit hem, haft sex and the city kväll, haft myskväll med Viktor och mamma i naturen med kikare och storstädat mitt rum! Har även lämnat in en uppsats :D Åh, så duktig jag är :)! 

Hoppas erat liv leker lika fint som mitt :)

Barnsben

Efter att jag varit med Zandra kom älsklingen och vi lagade mat :) Sedan kom Louise och Joakim förbi och kollade på Sex and the City med oss :) Det var mys :)

 

Jag har tänkt på en sak. Är det inte hur kul som helst att kolla igenom gamla foton från barndomsbenen?:D JO. Haha, så eftersom att jag är så rar, eller ego. Välj vad du vill, fotade jag lite foton, så jag kunde lägga upp dom här :)

 

Pappa <3

 


Krånglig mobil

Min mobil krånglar. Kan inte svara eller skicka sms! Jag dissar er inte damer och herrar. Kan bara inte svara, vet inte varför faktiskt. Måste vara något konstigt med comviq.

Skor och promenad

Bästa inför sommar köp :

Skåda skönheten! :) Köpte dessa skor när jag var på kreta och hade på mig dem första gången idag i det fina vädret :) ÄLSKAR DOM :)!

Idag har jag varit med Zandra. Vi har kollat lite på tv men även tagit en promenad med vackra triton:

Sedan fick jag låna hennes Sex and the City box :) Som jag ska kolla på nu en liten stund innan jag springer över till Louise :) Wiiiiie :)


Sommar!


Idag är jag fortfarande sjuk. Men ska iaf gå på eftermiddagslektionen som börjar ett.:) Svenska, kanske nationella muntligt. Men inget som är säkert. Ikväll kommer viktor <3

Igår kom älsklingen och hälsade på. Han skulle komma förbi och säga hej egentligen, men när vi såg på klockan första gången - var den halv tio :D så tre och en halv timma hade flugit förbi :D Vid gårdagens flum kom vi fram till att om jag skulle ha varit en kille, skulle jag ha varit riktigt kass i sängen. :D Tur att jag inte är det då ;D

Det närmar sig sommarlov och det betyder också att det närmar sig studenten för mina vänner. Jag och Erika ska kolla på pressent till Bella och jag och Louise ska kolla på pressent till Anna. Och jag själv, ska kolla på en pressent till Robin :) Men han är så svår, för han önskar sig ingenting. Det är det som är så lätt med tjejer! Dom säger rakt ut vad dom önskar sig, medan killar är fega och bara "jag behöver ingenting". Men har man funnits där i ur och skur i flera år och stått upp och försvarat mig när småfjortisar snackat skit - då förtjänar man en studentpressent, vad robin än säger :)

Du är som en tjejkompis robin, man kan göra precis allt med dig :D det som är så bra:) Man behöver inte ens anstränga sig, du bara är där och jag kommer alltid finnas där för dig. Vad som än händer.<3


<3



Underbara , underbara, underbara Kreta <3
Här sitter jag hostig och frusen och där nere var det så varmt och skönt :)!
Ta mig tillbaka! <3


Tråkiga och sjukliga dag.



Idag är det en tråkig dag. En tråkigt sjuklig dag. Så jag tänkte använda min tråkiga, sjukliga dag till att göra något bra. Jag har bestämt mig för att skriva en CV. Haha! Mammas kompis var här i förrgår och puschade mig om att skriva ett, då hon arbetar på arbetsförmedlingen, skulle ett sommarjobb inte vara några problem om jag bara tog mig tid att skriva ett CV. Så idag ska jag skriva ett CV. Bra va?

Inte så jätte pepp idag, men man får väl försöka. Skulle ha åkt med Anna till Överby idag. Men i nuläget känns det rätt långt borta. Alvedonen får bli min bästa vän idag! Alvedon och te, jippie!

Nej, nu ska jag sluta sura! Glada miner :)! Det kan ju faktiskt bli något positivt utav denna dagen framöver :)

Kramisar!


Sex and the city 2



Du är det finaste jag har Viktor <3

Jag sitter hemma hos Louise och har just pluggat klart vilket känns skitbra :) En comeback efter förmiddagens fiasko. Ja, jag talar om det nationella provet. Fick säkert ett par rätt, algebran satt ju som smort i huvudet på mig. Men resten? HUM.
Sitter och kollar på trailers med Louise, twighlight och sex and the city två.
Vi har redan bestämt att vi ska tvinga med oss Viktor och Joakim på bio för att se sex and the city. Ett måste!
Spelar ingen som helst roll om vad dom vill! Dom får helt enkelt gilla läget bara :)

Skriver säkert senare, kanske ska träffa anna sen, om jag orkar!

kramisar


Varianter av ord

Heej alla vackra vänner :)

Idag har jag varit i skolan och haft matte i tre timmar, nej nu ljög jag! I två timmar! haha, kom ju försent i en timma. Vilket var skönt för en gångs skull att ta det lugnt på morgonen utan att stressa.

När jag kom hem tog det inte lång tid innan min älskling kom. Har nämligen nationellt prov i matematik imorgon och min fina viktor är ett mattegeni så han kom förbi för att hjälpa mig :) Vilket var rena rama turen! Mattetalen som för mig är rena kinesiskan började sakta klarna i svenska. HAHA. Finns en gullig replik i Mean Girls. En kille frågar huvudrollen "varför tycker du om matematik så mycket?" och hon svarar "för att matematik är lika dan världen över", och det är sant. Sant och vackert. Synd att det enda språket jag är riktigt kass på som talas av varje människa i hela världen är MATEMATIK! BLÄH.

Har alltid sagt att jag vill bo ett par år i ett engelsktalande land. Det är varierande, vackra och språkglada ord. Rörelser, natur och känslor kan beskrivas mycket detaljrikare och djupare i det språket. Tänkt på det? Hur många varienter av sönder kan du hitta på svenska? Kan du hitta fler på engelska? :)


Vackra, vackra, vackra Theresia Kortelainen



Kan du se mig ifrån himlen, när du talar till mig om natten?

Jag älskade dig. Det visste du om, så väl. Sitter och gråter och tänker på dig. Det finns så mycket jag vill berätta för dig. Ibland känns du så närvarande, så nära. Jag drömmer ofta om dig. Att vi gör vardagliga saker, skrattar, springer, spelar fotboll och klättrar i träd. Har drömt att jag suttit bredvid dig när du kört bil, drömt att du gått med mig längs med vägen till göteborg hand i hand. Drömt att du blivit lång och låtit ditt hår växa ut, drömt att du blivit kär och fått pojkvän. Drömt om att du är lycklig. Jag hoppas att det finns fler liv.... något mer där ute... att mina drömmar bara är glimtar av hur du har det. Jag älskar drömmen om dig, jag älskade dig på riktigt. Jag hoppas du har det bra där ute... att du ler, att du är lycklig, att du är kär, att du har underbara vänner. Hoppas det finns något mer, vila i frid <3

Only time can show us

Från och med nu, finns inte ditt namn.
Tack Jesper Eriksson som fick mig att vakna till liv :) Ditt nman kommer alltid att finnas :)

Heej :) Denna veckan ska handla om att bara ta hand om mig själv. Igår gick jag nästan in i väggen. Var inte mig själv på något sätt alls.

Gick och la mig vid tre på natten i förrgår, vaknade sju igår och skulle upp och duscha och göra mig i ordning inför pontus konfirmation. Jag somnade i hans soffa på kalaset i en kvart, en timma senare vid fem kom viktor och hämtade mig, vi åkte till ett 60 årskalas. Var hemma runt ett- två på natten då jag mer eller mindre förvandlat hela min personlighet. Jag satt bara där på kalaset, nickade och log. Orkade inte göra något alls kändes det som. Det var trevligt, alla skrattade, alla dansade, det var så trevligt, jag hade kul. Jag orkade bara inte visa det.

I natt vaknade vi vid fyra av Viktors mamma som berättade om en sak som hänt på kalaset. Viktors systers kille hade blivit slagen och blod sprutade och polisen ringdes och det var fullt liv. Till en början satt jag och försökte följa med händelsen vid köksbordet, men så kände jag mig yr, som om jag skulle svimma... var tvungen att gå och lägga mig. Viktor kom sen och höll om mig hela natten <3

Så denna vecka ska jag rädda mig själv genom att börja träna igen, äta nyttigt, gå i skolan, göra alla mina läxor och umgås med min mamma. Framför allt sova, verkligen sova. Kommer nog inte ha så mkt tid med mina vänner denna veckan, förlåt. Jag hoppas att ni förstår mig. Jag behöver ta hand om mig själv!

Hoppas på mycket bloggande om träning, mat och god sömn denna veckan! Kanske får någon konstig dröm jag kan dela med mig av ;) Who knows? Only time can show us.




AJ's Recept



Idag har jag varit med min söta systerson André! Han hade tråkigt och jag hade tråkigt, så då bestämde vi oss för att ses :) Vi gick på en lång promenad och sen blev vi sötsugna och bakade lite :) Vi tog i lite allt möjligt i kakan, bland annat vaniljglass! Resultatet blev supergott :)





Eftersom hans syster var och spelade bowling med sina kompisar, bestämde vi oss för att hålla vårat egna recept hemligt, vilket hette AJ's Recept! MUMS :)

Ikväll ska jag hem till Anna med Viktor, då ska vi ta med oss kakorna och anna ska sätta på kaffe. Sedan blir det film och mys :)

Vad ska ni göra idag?

puss&kram

Festen







Början av festen, glömde att ta kort längs med kvällen :P Blev lite för full x) Tur att älsklingen kom :)


Pyjamaskväll - vinkväll



Tjejkväll :) Torsdag :)!



Så åkte Anna och då kom Lisa istället :)! - då ville vi inte ha pyjamasparty längre. Så partykläderna kom fram.





Sen blev vi trötta igen och då...



...åkte pyjamasen på igen :D

Dricker

Sitter hos Louise med Lisa och migsjälv... haha... är liiiite fuller och dom är dubbelt så full som jag och förlåt om detta låter konstigt när jag skriver. Jag är inte i normal funktion! Men jag har kul och musiken är bra, sällskapet är bra och allting är bara bra:)

Tycker om min Viktor <3

Ny design



Tack för att du hjälpte mig med bloggen :) Blev jätte nöjd :)!


alla famnar jag lämnat av längtan till dig

I en evighet levde jag som om du inte fanns
I alla drömmar var du ändå nära
så underbart nära
Och jag trodde jag fann dig
men du var någon annanstans
Varenda gång jag funnit någon
så såg jag att drömmen inte var sann

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Och alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött


Det var enkelt och vackert
du sa att du väntat mig
Jag kunde ana att det fanns en himmel
på jorden jag såg den
Och du bad mig att leva
mitt liv alltid nära dig
Jag följde dina steg och allt jag någonsin
drömt om fanns där för mig


Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Och alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött


Det finns ingen som lockat
mitt hjärta så underbart
Med all din ömhet får du sorg och smärta
att sakta försvinna
Alla skuggor,
allt mörker som förr var så uppenbart
Det skingras, och tillsammans ser vi ljuset,
som stiger med solens fart


Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Och alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött


Räkor och vin



Hej alla sötnosar :) Imorgon är alla lediga och de flesta som jag planerar för fest. Idag blir det lugnt med räkor och vin hos Louise, men imorgon är det partyt som sätter igång. Nämner ingen plats då alla kommer rusa dit :) Men det blir hemmafest:) Först bara flickorna, sen festfest. Sugen? Let me know! But no strangers!

Idag har jag varit i skolan, som ni vet. När jag kom hem träffade jag mamma en stund, det var mysigt. Hjälpte henne att tvätta och packa den nya packningen. Fixade även i ordning en matsäck till henne som hon kunde ha på väg mot Öland.

Sen gick jag till Louise och vi bestämde oss för att åka ut till ranchen och slå. Hon slog mest jag satt med penna och papper och skrev ner massa vi behövde köpa in tills imorgon :) Det ska bli nice!

Puss och kram!

Bonga bonga rumpa

Heej :)! Sitter i skolan och fick just reda på att våran lektion nu på förmiddagen är inställd! OH, jag älskar mitt liv! Kunde sovit kvar med älsklingen ett par timmar, men nej, jag är inte bitter! Som Robert Gustavsson säger.

Ska ha spanska i eftermiddag. Men funderar på att gå till Spanskaläraren och se om jag kan göra något hemma ist. Orkar inte stanna kvar här när jag kan vara hemma och sova! Det värsta är, att jag har konkat på den jääävla idrottsväskan som tar sååå jävla stor plats som gör så man känner sig som en jäävla flodhäst i bussarna! FY åt helvete!  men nej, jag är inte bitter! HAHA xD


Kärleksstigen



Tänkte ha detta på lördag :)!

Idag har jag varit på vårdcentralen och grejat lite. Skulle komma tillbaka på fredag. Har varit ute på en lång promenad med Zandra, vilket var jätte skönt :) Vi gick kärleksstigen - är vi inte söta? :)

Zandra är i go form såg jag, så hon verkar vara på god väg att fylla sina mål. Promenader är jätte effektiva, speciellt när vägen inte är helt rak och har sina kullar och uppförsbackar. Vi gick i en hel timma, haha.

Ska träffa Lisa senare och Louise, även prata lite skit med Jennie och sådär. Ikväll ska jag sova tidigt.

Ska nog sova nu en sväng, fick inte mkt sömn inatt, men det var det värt :)
Ladies' needs their beautysleep.

Seven Pound

Heej allihopa :)! Sitter hemma hos min pappa. Ska till vårdcentralen om en stund och så! Blir aldrig frisk. Gör tråkigt, hostar och nyser och är almänt trög och konstig i skallen.

Igår var jag med Viktor, vi gjorde inget speciellt. Vi tog det mest lugnt. Hämtade en gräsklippare till hans mamma och senare på kvällen åkte vi och hyrde film. Då satt både jag, viktor och hans mamma bänkade framför Seven Pound. Den filmen var riktigt bra, somnade i mitten men grät i slutet. Det är verkligen en film jag kan rekomendera. Den berör ens hjärta och stannar där. Hade jag varit huvudrollen, som han, hade jag gjort samma sak. Modigt är det. Somnade för övrigt inte för att filmen var dålig, utan för att jag var så grymt trött.

Se filmen! Puss och kram!


Dagens köp:)






Söndag







Flickorna kom hem till mig för att prata lite om vad som hände på Swania i lördags :)!



Sedan skulle jag till bussen till min syster, men fick inte åka med när jag skullle betala med mobilen, så då gick jag hem igen och då satt dom kvar utanför mig :D Tur som jag hade ville anna skjutsa mig till Maria :)






Min syster gömmer sig ;)



(Jag satt vid fönstret, så syns inte :P)

Iaf, var hos min syster i söndags vilket var jätte mysigt... det blev en systerkväll med moserat vin och melon. Det var jätte gott. Ju längre kvällen gick ju mer dök på bordet som x-cider och kex. En lyckad kväll och välbehövd :)

lördag

I lördags var flickorna hemma hos mig :)







Sofia var där med och melinda :)! men glömde ta kort på dessaa damer =)


:D



Köpte nya armband idag :)! Även en klänning, men inte den jag har på mig där =)



I mina ögon är du vackrast Viktor <3


Syster

Godmorgon alla med baksmällor :) eller som man säger på norska "ikke i form".

Vaknade upp med Viktor idag, han åkte till jobbet och jag hjälpte mamma, som precis kommit hem, att packa inför en konferans. Hon blir borta tills tisdag, då kommer hon hem igen för att packa inför öland. Haha, hon har alltid något på gång :)

Kom nyss hem faktiskt. Har varit och solat lite, sedan var jag duktig att gå till mataffären och handla mat. Köpte även lite frukt tills ikväll. Ska nämligen hem till min kära syster och ha en myskväll med henne. Det var länge sen nu :) Det ska bli underbart! Honungsmelon och vindruvor blev det :)!

Tänkte laga lite mat, lax blir det nog igen. Haha, det är så snabblagat :D Men funderar på att göra soppa idag. Det är lite kul, jag följer aldrig recept... jag kommer på mina egna! Ändå lyckas alla tycka om min mat. På torsdag ska vi ha tjejkväll hos Louise och jag har lovat Emelie att laga min köttfärssås. Haha :) det kunde jag såklart inte säga nej till.

Jag saknar min syster och hennes barn! Ska bli underbart att få komma dit ikväll :) LÄNGTAR!





Älskar er <3


Rött vin är gott!



Såhär ser jag ut ikväll :)

Flickorna är här, i alla fall Louise, Anna, Emelie, Dafina, Melinda och Sofia :) MYS!

Idag ska jag inte ut, men har ändå en förfest åt flickorna. Min älskling kommer hit sen, så ska mysa med honom<3

Hoppas ni andra hoppar in i dimman med glans!

2005-2010







Kul att se hur mycket man förändras egentligen :)!

Minnen



Jag är tacksam för alla underbara människor jag omringas av. Av varje liten själ som fått en plats i mitt hjärta. Dessa är några av dom, en liten blandning av mina favoriter!

Det är mycket jag är tacksam för nu förtiden. Min familj, mina vänner, min pojkvän, min skola, min hälsa, mitt liv i stort sett. Jag har så fina minnen med massor av människor och även om erat kort inte är med i collaget, betyder det inte att du inte är värdefull :) Människor kommer och går, men minnena stannar. Vissa människor växer man ifrån, vissa sviker än, vissa sviker man själv... men trotts det har varje minne en liten historia, en betydelse, en mening, en händelse... ta vara på era minnen vänner och fiender. För det är dem du kommer leva på i resten av ditt liv :)

Kram på er alla, vem du än är :)

Nationella Eng B

Hej alla bloggläsare :) Gymnasie eleverna sitter nog som jag och har nationella. Jag blev nyss klar, så jag fick ta rast. Jag tycker att provet var lite för enkelt. En fråga jag var osäker på, men ah, :) Det går nog!

10:50 är det hörförståelse! Det brukar vara lite klurigare, tänker man för mycket så hinner man inte med frågorna. Att tvivla på bokstavering hinner man verkligen inte med. Det är bara att skriva som gäller.

Hej och hå! Idag har Louise bil så det kommer gå fort att komma hem idag :)!

Köss!

Ny crosstrainertränare med ny energi! JIPPIE! :)

Jag har världens bästa vän! Louise Johansson, ingen dig, ingen mig! <3

Just nu sitter jag i skolan, fick reda på att vi inte har någon lektion haha, typiskt mig. Så ska leta upp Louise snart tänkte jag och övertyga henne om att vi borde åka hem. Hon är ute i det fina vädret och pratar i telefon.

På morgonen har jag varit på gymmet, vilket gick jätte bra! Känns skönt att komma igång igen. Förresten har vi fått en ny lärare i crosstrainingen, Richard. Så jävla grym! Först styrketräning, sen en joggingrunda. En riktig pusher! Jag vill bli som han!

Jag och Louise är fortfarande inne på Florida, personlig tränare på dagen och ha ett nattkafé på kvällen. Men man vet aldrig vart man bär av. Men det hade varit underbart att bo utomlands. Slippa denna kyla som ger oss alla dessa förkylningar. Bläh! Kylan är underbar när man väljer det. Som att sticka upp till fjällen och åka skidor är helt klockrent! Men att ständigt behöva vassa runt i hög snö och frysa, det är inte kul!

Idag ska jag och Louise slå lite på ranchen, hoppas vi lyckas övertyga Joakim att följa med! Han måste lära sig att spela golf och jag måste verkligen öva upp mig igen! Min sving, vad kan man säga? DEN SUGER!

Saknar min Viktor <3

V <3



Bara för att jag har världens finaste pojkvän <3



Idag har jag varit med Viktor, har varit sjuk och dålig, så stannade hemma hos honom:) Vi har inte gjort så mycket. Mest bara tagit det lugnt, solat lite i vår solen, lagat mat och sovit. Ja, det är väl det :)!


Här är viktor duktig och lagar mat åt oss båda :D Lax blev det :) Jätte gott :) Åt sparris idag för första gången, riktigt gott faktiskt :)! Imorgon är det gymmet som gäller, ska ta det lugnt dock då jag fortfarande är lite krasslig. :) men ska iaf passa på att sola, härligt!

God natt alla sötbollar! Nu ska jag vara duktig och gå och lägga mig :)!

Projekt

Den här lilla pricken är mitt projekt nu framöver :) Hjälper henne att förlora de extra kilon hon vill och jag följer henne längs med vägen. Vi började för mindre än en vecka sedan och hon har redan gått ner 2 kg. Hejja, hejja Zandra! Jag har hjälpt henne med vad hon ska äta och hur hon ska tänka de dagarna hon inte tränar. Så igår mötte jag upp henne lite och pratade om hur det gick och hon sköter sig galant! Ska träffa henne på onsdag igen och gå igenom lite arbeten hon ska få göra. Som att skriva en dagbok osv.

Igår ringde min mamma i ren förskräckelse, hennes tåg hade inprincip stannat! Haha, nej nu ljög jag, men den gick i 30 km/h. Inte så värst snabbt va? Iaf, hon hade haft en hektisk dag och hon hade inte hunnit äta ännu. Snällt bad hon mig att fixa en matsäck då hennes kompis skulle hämta upp henne 10 min efter att hon kommit hem, till fågelskådningen. Hon har det som en liten extra hobby med sina vänner.

Så, jag var snäll nog att fixa lite mackor :) en slängde hon i sig direkt, haha!



Ägg mackor, nyttigt och gott!



Kaffe fick hon också:)!

KÖSS

body



Hittade denna underbara bodyn! Funderar på att införskaffa den, hade varit schysst till ett par shorts i sommar.

Selma Body heter den :)! och hittas på modellgallerian.se

Måltid




Såhär kan en vanlig middag se ut för mig :) Tomat, brockoli, lax, keso och citron :) MUMS. Har en liten tallrik för att hjälpa till att lura ögat, visst ser det ut som att jag lassat på en hel skogshuggarmåltid?:D Hur bra som helst :)!

Ska ut på en promenad snart, sedan blir det en snabb titt förbi Zandra, kolla av lite till rapporten och se vad hon äter för bus :)

Ikväll blir det hård pluggning, har redan skrivit en lång bit på talet. Kan ju redan allt, men det ska komma ut på rätt sätt också :)!

Puss och kram

:)





La undan detta på B.Young, funderar på att ha det på Pontus Konfirmation :) Tänk bort sockarna och adda ett par svarta högklackade pumps och svarta armband och utsläppt platt hår :) Vad tror ni?

PUSS

<3



Tack för att du finns och är den du är <3

Hade en underbar kväll med Viktor igår :) Vi grillade och kollade på film, hur underbart som helst!

Idag har vi hjälpt hans farmor och faster! Vi invigde även hans fasters altan denna vår med ett glas juice :) Jag hann även hjälpa hans mamma lite med rabatten och vi åkte och köpte jord till henne :)

En mysig kväll, en mysig dag. Tack för allt <3

:)



Nu åker vi mot en underbar kväll :D Här börjar resan :)



Här har vi anlänt, jag är kameraman :D



Ölspel :D







Dagen efter, då var man "fräsch"



HAHA.



Vinnande bilden! Älskar den :D så otroligt klockren! HAHA!

En härlig kväll! :)


Kungshamn




Är hemma från en sjukt rolig, galen och händelserik kväll. Vi började resan igår vid fyra mot kungshamn. På vägen dit fläsha louise tuttarna för ett par gubbar och kärringar, vi galna oss med Annas kamera och vi sjöng för kung och fosterland.

Väl hemma hos Anders började vi göra oss i ordning inför kvällen. Allt fler pojkar trillade in under kvällen och tillslut var det jag, Louise och Anna + typ 10 killar. Vi alla söp som in i aftonsången och vi skratta så vi höll på att dö.

Vi stack till baden vid tolv och kollade läget. Jag drack mest och blev väldigt full för jag har en hel del minnesluckor. Vi tog oss hem iaf med en taxi och jag tackar gud för att jag tog med mig mjukis som jag gladeligen tog på mig när vi kom tillbaka till Anders. Anna saknades då hon hade stuckit till Kanske och vi antog att Anders och Seger var med henne.

Men kom gjorde dom en stund efter oss. Jag deckade totalt på natten och hade tydligen puttat ner Victor ur sängen. Det konstigaste var att när jag vaknade... så låg en helt jävla random snubbe intill mig som jag aldrig sett i hela mitt liv. Jag kollade åt sidan och Victor låg på golvet och sov och jag kunde bara inte fatta vem killen var ... han vaknade och såg mitt frågetecken till min och alla började gapskratta. Då kom det fram att denna kille var annas ragg och att han såg att det fanns lite sov plats kvar vid mig och bara lagt sig där:O hahahaha. Vi var Anders, Seger, Victor, Louise, Anna, jag och dessa random snubbar som jag inte uppfattat namnet på som delade på två 90 sängar och en bädd soffa. Lite läskigt alltså:P

Men morgonen var det roligaste på hela alltet :) Det kom fram att dessa pojkar var ursköna och skratta gjorde vi och vi fick lära oss massa ord och det var helt sjukt! Seger, Louise och jag stack till konsum och Seger som inte ens slutat dricka än, köpte ett par rosa leggings somhan gick runt med hela dagen. Folk stannade sina bilar för att se vem fan den galningen var men hahah, fyfan vad roligt. Filmade honom flera gånger och han skrämde en tant och frågade folk öppet om vi fick skjuts och han var helt galen :D hahaha

Kommer sakna er :) Roliga figurer är ni :)

Puss och kram

RSS 2.0