Trött och grinig

 
Hej alla :)

Har inte skrivit på ett tag men har inte alls varit mig själv det senaste. Är virrig och trött. Tappar saker hela tiden och glömmer saker.. är super stressad men vet inte riktigt varför.
 
Jag hoppas det går över snart, för det sjukt frustrerande. Drömmer mardrömmar varje natt och känner mig allmänt gråtfärdig hela tiden. Tur att jag har en pojkvän som är tålmodig, även om hans humör sviker ibland. Men det är inte konstigt när jag är så virrig.
 
Det har hänt så mycket 2013, att det är svårt att smälta. Saker man inte ska vara med om, det är alltid något. Blir svårt att hämta sig och reparera sig.
 
Vad jag gnäller.
 
Jag och Mattias har kikat lite på lägenheter. Gått flera visningar och vi hoppas att det ska ge resultat snart. Det är så många som vill ha lägenheter, så konkurensen är stor. Men vi vill ha en stor 3a. Hade varit så skönt med ett extra rum där man kan ha dator etc.
 
Maten och träning går väl sisådär. Kanske hänger ihop med humöret? Har börjat ta lite vitaminer och så, pigga upp lite. Ska försöka ta mig en promenad ikväll. Men är så trött när jag kommer hem vid 18. Att gå upp 05:30 och vara hemma 18:00, det tar på kroppen alltså. En tidig morgon till, sen helg.
 
Pussis
 
 

RSS 2.0