:)

Hej Allihopa:) Sitter hemma hos Louise i hennes pappas nya lägenhet. Jag, Anna och Louise har just kollat klart på Avatar, skit bra film! Alla borde se den!

Hört att det är populärt att hitta på saker(rykten) på krogen, vem du än är, skaffa dig ett liv.

/johanna


<3

Jag och Louise :)!

Louise Johansson, den bästa av dom bästa! Eller, Leo är ju också bra, men han är ju min baby!
Du är ju min bästa vän :)! BIG LOVE TO YOU!

Underbara, underbara jul!

Och så var det ännu en julafton förbi, med många pressenter, glada ansikten, god mat och framför allt en jultomte och småbarns ansikten. Detta året var Rasmus den yngste. Må säga att han har en skarp röst, kanske framtidens sångare? Nå väl, han tyckte om att skrika "HALLÅ!" och han slutade inte för ens man svarade honom, även om man satt 2 cm ifrån honom, skrek han som om någon stulit hans godis. Haha. Denna julen var riktigt lyckad, min älskling Leo var med vilket var riktigt trevligt. Jag fick en ring, örhängen, halsband, parfym och bodylotion av honom:) Så snäll har jag varit i år! Av de andra fick jag mobil, pengar, pyjamasbyxor och shorts, prynadslyktor, vantar, mer smycken, ett par skor och sådär :)!

Ska bara hälsa på far min med Leo, sen är julfirandet över!

Har kollat runt lite på spahotell med Louise. Känner verkligen att jag behöver komma bort ett tag. Fyller ju 19 snart och allt, kanske får det i pressent av mig kära familj? Mys!

Just nu sitter jag hemma hos min syster och skriver. Moa och André leker med sina julklappar och imorgon skall vi åka och kolla på hamstrar som de har fått i julklapp. Olika färger skall de vara och allt :)!

Igår på julklappsleken var leos julklapp den mest eftertraktade, såklart hade han köpt en aladin choklad ask! Hahah :D och André kämpade för sitt liv (inte bokstavligt) för att få tag i den här asken. Men bertil fick den och asken fick laget runt, men som tur var, var bertil så pass snäll att andré fick allting som var kvar, HELA UNDERLAGRET. haha :) Och leo var på mig i ett, fick inte ta en enda godis "JAG SÄGER TILL ANNA OM DU TAR", så ah. Inget julgodis för mig, men det var väl lika bra. Vadet går ju iaf med honom i närheten ;)

GOD JUL PÅ ER ALLA OCH EN STOR LYCKO SMÄLL PÅ RUMPAN!

/johanna

Härlig vintermorgon 19/12 -09

Började morgonen med en härlig joggingrunda på 4 km :) Sedan körde jag fys med hantlar och andra övningar.

Nu ska jag duscha och sedan ska jag julstäda mitt rum :D Snart är det jul, jippie!

/ johanna

RSS 2.0