Fina, fina Lucifer <3

 
 
Ibland är det väldigt jobbigt att jag förlorade dig. Du var min lilla bebis. Jag kommer alltid att älska dig och tänka på dig min fina, fina Lucifer <3 Jag har aldrig gråtit så mycket, som den dagen jag sade hejdå till dig. Du var en fin vän <3 

Utan dina andetag

 
Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag
 
Utan dina andetag - Kent

Det bara måste

 
Jobbade igår och kom hem halv fyra. Jag var i grovdisken och när jag väl kom hem var jag helt blöt. Tröjan samt byxorna var tvugna att hängas upp på torkning. Stört! 
 
Idag ska jag hem till busfröet André. Han har fyllt år så han skall firas. Men det är alltid underbart att träffa familjen och syrran bakar alltid underbara kakor! Mums!
 
Tror alla är trötta på att jag säger att jag älskar mitt liv. Mina statusar på facebook handlar nästan enbart om hur bra jag mår och hur lyckligt lottad jag känner mig av att ha så fina människor i mitt liv. Jag till och med tycker om min egna chef. Vilket privilegie är inte det? Jag vet att jag bara är 22 år, men mitt liv känns faktiskt väldigt bra ändå. Jag ramla in på ett bananskal i konstbranschen och jag vill aldrig ur den. Men sen känner jag nog som de flesta, finns det något mer än detta?
 
Allting har blivit en sådan vana. Man jobbar, tränar, umgås, sover, äter och så börjar det om igen. Men sen då? Jag är så trött på att festa, jag har gjort allt det dära. Jag vet vad som väntar, ett dansgolv som luktar svett med massa killar som klämmer på ens röv. WOW VAD SPÄNNANDE! Det bara måste finnas något mer, det bara måste det. Men vad?
 
Kan man älska någon man aldrig har träffat?

Fina kort :)


<3

Ge mig dig 

RSS 2.0