I'm so happy :)


dff

Vad har hänt sen sist?


Har som sagt ändrat adress, bor nu mera på Heden! Trivs jätte bra :) Har världens mest underbaraste pojkvän :) Mjaaaa, han är så bra just nu ^^ Känns som allting flyter på. Skolan funkar hur bra som helst, träningen går hur bra som helst :) Och vadet med Anna, om att vi inte ska äta godis går också hur bra som helst! Dessutom har mitt hår växt med hela 2,5 cm! WOW! Färgade håret i förrgår hemma hos emanuela, mjaa, det blev asbra :)! Mycket nöjd, tack Louise!

I fredags var jag bara hemma hos syrran, vi spelade poker och drack cider. Mycket mysig kväll!

I lördags åkte jag mycket riktigt hem till Emanuela som bor i orust :) MYYYS! Vi drack, spelade kort, färgade mitt hår, lagade mat, lyssnade på musik och såg på film:) JÄTTE MYS! Dessutom kom Louise pojkvän och hämtade oss nästa morgon så vi slapp åka buss. ÄNNU BÄTTRE! :) Tack!!

Stora lyckliga kramar på er alla :)!

:)



Adressändrar

 Johanna

Imorgon adressändrar jag till sjuntorp, lååångt bort :O Men det blir nog bäst så iaf. Se hur det är, prova på, man kan alltid flytta hem igen.

Har fått reda på att jag bara har en lektion på måndagar. Nice. Matte, de andra har psykologi efter, men det har jag ju redan läst.

Puss och kram

RSS 2.0