Julafton med familjen Johansson och Olle såklart


En riktigt mysig kväll, med överraskning av Tomten, som var Olles verk. Han skulle köpa tidningen och en stund senare knackar det på dörren och tomten kommer in. Första gissningen var att tomten såklart var Olle, men vid närmare eftertanke så förstod man att det inte var han. Olle kom sedan med en tidning och vi alla började skratta. Dessutom tyckte våran tomte om öl och att skämta. :)

Jag fick det nya the sims spelet av Viktor :D Haha, han känner mig för väl ^^ Dessutom fick jag pressentkort på kicks. Det roliga var att jag också fick det av Julia, Viktors syster. Så nu har jag 500 kr att spendera där. Inte illa!

Jag fick också långa vantar (från armbågen till fingrarna, fast som om man klippt bort fingrarna. Beskriver dåligt, men vet inte vad det heter men jätte fina!) och en rosa vattenflaska som jag kan ha när jag ändå är så duktig :)

Imorgon bär det av till Linnéa för att spendera Julen med kusiner och mostrar :) På juldagen kommer Sarah hem <3 Underbart!

Mamma <3



Idag började jag min morgon med att äta en stor frukost med ägg, knäckebröd, kaffe, te och juice med mamma. Samtidigt kollade vi på en film som heter Eat, Pray, Love med Julia Roberts som huvudroll. Filmen var helt okej, men det bästa var att ha en ordentlig morgon med mamma. Jag minns inte senast vi hade det. Hennes kalender är alltid full av äventyr + att hon pendlar till göteborg varje morgon, så blir det att vi inte ses så ofta.

Jag har även hälsat på min systers familj, träffat Moa och André lite, vilket var uppskattat. Neo var busig som vanligt, men lugnande ner sig när jag han fick sina klappar :)

Jag har även fått en julklapp av pappa! En jätte stor fin halsduk, precis vad jag ville ha :)! Måste ta kort på den och lägga upp! Pappa betalade även min mobil räkning (A) på 1500 kr ooooooooooops.

Ikväll kommer älsklingen, det ska bli mys! Men vi ska nog vara hemma hos honom. Det var så länge sen!

Imorgon blir det att handla det sista inför jul :) Det ska bli underbart att få träffa alla kusiner snart igen!

Love




Hej kära bloggen

Idag ska jag umgås med min kära syster. Eller umgås och umgås, jag ska plugga hemma hos henne. Se på när hon städar och lagar mat till mig :) Bli ompysslad? Ja, jag behöver det känner jag. Någonstans börjar jag förlora mig själv i havet av plugg.

Jag vill bara be om ursäkt till alla mina vänner som jag alltid säger nej till när de vill hitta på något... det är bara en termin kvar... sen kan jag umgås mer, då har jag mer tid. Jag måste satsa fullt ut om jag ska fixa detta - för min egen skull... jag har alltid tagit mina vänner först, men nu är det min tur och jag vet att jag kommer att ångra mig om jag inte gör detta. Det går bra i skolan nu och även om det bara är det som går bra - så är det okej.

Igår pluggade jag hela dagen (förvånande) och sov. Det är skönt, jag sover mycket nu för tiden. När man pluggar måste man ha många pauser, en av anledningarn att jag börjat se på väldigt mycket film. Det är kul, jag har aldrig varit någon som ser på mycket film. Det har mer varit en social sak för mig med ens pojkvän eller vänner - när man vill ha en såndär riktig myskväll.

Några tips:


Letters to Juliet = Tjejfilm! (viktor somnade i soffan av den)
Handlar om en vacker flicka som verkligen tror på äkta kärlek. Hon åker på bröllopsresa med sin pojkvän, men då hennes pojkvän fascineras mer av maten och vinet som finns i trakterna - passar Sofia (flickan) på att strosa runt lite i byn. Hon hamnar vid en ståtlig mur där hon iaktar kvinnor som gråtandes skriver brev. Hon upptäcker sedan att breven lämnats vid muren. Hon bestämmer sig för att själv skriva ett brev och sätter sig ner på en bänk, men hinner inte skriva klart för ens en kvinna med en korg samlar ihop alla brev som ligger vid muren. Sofia bestämmer sig för att följa efter kvinnan med korgen. Tillslut står hon vid en dörr och ser ut över 3 kvinnor som hårt arbetar med att svara på alla breven. Kvinnorna kallade sig själva för Juliets sekreterare.

En dag finner sofia av misstag ett gammalt brev inuti muren som visar sig vara 50 år gammalt. Juliets sekreterare insiterar på att hon ska svara på brevet och detta blir introduktionen inför hela filmen. Kommer kvinnan från de 50 år gamla brevet någonsin hitta sin sanna kärlek? Kommer Sofia spendera mer tid åt kvinnans kärlek än sin egen?

Se den! :)



I taket lyser stjärnorna = gråtfilm. Har man upplevt något dramatiskt i sitt liv som att ha förlorat en förälder rekomenderar jag inte denna eller så gör jag det. Jag vet inte, den väcker minnen. Men för en vän som inte förstår hur det känns att förlora någon man älskar är detta en bra film att se. Den ger verkligen förståelse för smärtan av att förlora någon man behöver och älskar.

Filmen handlar om en liten flicka som tillsammans med sin mamma har en dröm om att åka till Thailand. Tyvärr har hennes mamma insjuknat i bröstcancer och resan läggs på is.

När hennes mamma svimmar av i en klädbutik körs hon till sjukhus där hon får reda på att cancern har spritt sig. Så de beslutar sig för att flytta in hos hennes mormor. Ullis, den mest populära tjejen på skolan bor granne med hennes mormor och de börjar umgås allt mer. Ju allvarligare hennes mammas cancer blir ju mer börjar hon festa och umgås med Ullis.

En film om kärlek mellan vänner och familj.

Se den :)

Jag grinade i en timma av den, så himla underbar. Men det kan ju hända att jag är mer känslig också som mist en familjemedlem i bröstcancer.



Nog med sadness.
(någon har gått ner 4 kg) tihi - enbart av att sluta äta godis och sluta dricka sockerdricka ;) Snart är jag mig själv igen! Dessutom vet jag vad jag ska få i julklapp av louise :D En träningsDVD för rumpan :D GRR, jag kommer vara riktigt fit till balen ;)


RSS 2.0