Sexyyyyyy bitch

Heej allihopa , har varit lite dålig med att uppdatera det sista, soorry :P

Nu sitter jag hemma  hos Louise, hon färgar mitt löshår som hon fått då hennes blev grått när vi färgade.:O men jag klagar inte, får en gratis fylla! Nice!

Hört att Louise blivit brunett? OHJA! En sexig sådan, watch out boys ;)

Ikväll blir det utekväll, det ska bli kul :) Förfest hos Louise, nice då hon bor jämte lippan. Blir massa kort ikväll på våra nya hår så lägger upp kort ikväll eller imorgon! Förmodligen imorgon då jag kommer vara lite dragen ikväll :D 

Vad ska ni göra ?:)

:)

Har förlängt håret, blev as nöjd :D ! Blev bruna slingor i också :) ska ta mig tid att hämta min kamera hos pappa så jag kan lägga upp lite kort:) NICE! :)

Nu sitter jag hemma hos Jimmy och bara degar, han ligger och kollar på film och jag sitter här :)

Vad händer ikväll folk?

Imorgon blir det lippan för min del, länge sen nu :) Ska bli skoj! Ses där?;)


Klippt håret

Har just klippt mitt hår med hela fem centimeter, det är 2 månaders sparning .... :( menmen det behövdes och min kära mor hjälpte mig :) Hellre kort fint hår, än långt sletet. Eller?


Hårförlängning

Hej allihopa! Vaknade upp för en liten stund sen och är nu omringad av en underbar doft av nybakat bröd :) Mamma är iväg och köper nytt kaffe och juice och jag har dukat fram frukost och tänt massor av ljus :) En bra start på morgonen helt enkelt.

Idag ska isabella komma hit och förlänga mitt hår, ska bli gött. Känner mig så sleten i mitt hår även om det växt en bit nu :) Mitt hår går nu ner till tuttarna men vill ju ha längre än så :) Och såklart fylligare hår!

Måste sticka iväg efter frukosten och köpa hårfärg, nu ska jag allt bli platina blond, moahahaha!

Nu kom mamma innanför dörren :)

Puss på er


Att sova hos tjejkompisar



Jag har kommit på varför det är mycket bekvämare att sova hos tjejkompisar.
Där finns allt! Man måste inte packa en stor väska med smink, lotion, sminkborttagningsmedel, t-shirt och en borste.
Och det finns alltid en stor tjejfrukost. UNDERBART :)

Håller ni inte med?

Men det är ju mysigt att sova hos killar med :) Finns andra fördelar med det också :) Så ta det inte så :)

Saknar min mormor, ska försöka ta mig upp till henne och hälsa på henne, kanske sova över till och med.
Det är så mysigt hemma hos henne, så rofyllt på något sätt :) Underbart verkligen :)

Nu är mamma klar med maten, spaghetti och baconsås blir det :) MUMS!

puss


Melodifestivalen

Sitter hemma hos mamma med Jimmy, Alexander och Anna. Vi sitter och dricker lite och kollar på melodifestivalen. MYS.

Darin ska tydligen sjunga idag, hoppas det är något bra, annars blir det ju lite pinsamt...

Aja, ha en bra kväll allihopa :)

Puss

snökaos



Dom bästa av dom bästa <3


Så vad händer idag? Hela sverige är täckt med snö i princip, as tråkigt... bussarna går inte och alla bilar blir insnöade, kaos med andra ord. Till och med plogtraktorn fastnade i snön imorses.

Min katt är mycket glad i snö hahaha :P han gräver gropar för fullt och springer hit och dit. Kul att se att  någon uppskattar vädret iaf.

Jag och jimmy tänkte dra till bs ikväll, kanske blir förkrök hemma hos mig, men vettefan. Så mkt snööö, så kanske bangar på det. Louise tänkte bänka sig framför melodifestivalen, kanske en bra idé, men jag vet inte om jag är så jätte sugen. Men sällskap är ju alltid uppskattat iaf. Hade varit tråkigt att sitta hemma med katten hela kvällen och stirra på tv... så bs låter rätt kul ändå.. haha

:)

Ska iväg nu till Emsan, blir lite fest med flickorna :) Vad ska ni göra?

Puss på er


x)

sitter här på kvällen vid msn ... är trött som fan.. så ska nog bara gå och lägga mig. haha, det var ju mkt från mig, not.


<3





Världens bästa kille, skojar inte :) Så många underbara minnen jag har med dig :)
Du har alltid funnits där för mig, mer eller mindre och jag har aldrig slutat bry mig om dig.
Minns när en sak hade hänt och jag låg och lipa som en idiot... så tog du första bästa tåget och kom och höll om mig hela natten. Du är så jävla underbar... och vart jag än tittar, finns det ingen kille som dig.
Jag kommer alltid att älska dig vännen.... och det är sjukt att jag kan säga älska... för jag har aldrig älskat en killkompis innan... men du är fan den underbaraste någonsin... och jag hoppas att du alltid kommer finnas i mitt liv. Du betyder. Tack för att du finns! <3

Onsdag



I don't know how to forgive you...

Idag är det onsdag och våran lärare är och softar i thailand, avundsjuk? Nej, varför skulle jag vara det? Är bara fast är i den här jävla snöiglon. Är inte ni lite trötta på den här vita skiten? Varför kan inte det gröna gräset komma tillbaka, de vackra blommorna och de bruna solbrända benen... saknar det! Denna sommaren kommer bli den bästa, detta känner jag på mig :)

Men tills dess.... får jag väl plugga och träna... bikinin ska sitta perfekt :)



Jag lämnar aldrig dig <3

Alla hjärtans dag!




ALLA HJÄRTANS DAG IDAG! How cute isn't that?!
Njaa, fan tycker inte om alla hjärtans dag i år. Första gången på riktigt jävla länge jag är singel på denna dagen.
Jaja, finns fler alla hjärtans dag och i år till ägnar jag min gåva till Louise Johansson.

Du är min bästa vän, högra hand, min trygga famn. Du ställer alltid upp i ur och skur och skulle hämta mig på en moppe om det så var snöstorm ute. Jag skulle kunna skänka mitt liv för dig. Finns ingen annan jag litar på så starkt som jag litar på dig. Tror du vet i princip ALLT om mig. Jag hoppas du vet att du kan alltid vända dig till mig för minsta sak, även om det är ett litet spöke som lurar i garderoben på natten. Jag kommer alltid finnas här för dig och hoppas på en evig vänskap <3 JAG ÄLSKAR DIG! <3

Johanna och Louise!


Brålanda med girlsen

Ikväll blir det brålanda för min del tillsammans med Louise, Denice och Anna. Hoppas på att träffa annas lover som jag hört så mycket om :) ska bli trevligt :)

Vad händer annars då? Nja, ingenting typ, kom nyss ur duschen, smörjt in kroppen med goa oljor och sådär :) MYS.

Måste äta frukost snart, borde vara hungrig nu egentligen... hum? Varför är jag aldrig hungrig längre?:S


deffa

Hej alla smygläsare! Har bestämt mig för att börja deffa, alltså äta en låg kalori halt för att kroppen ska leva av underhudsfettet. Dock ska jag inte sluta träna. Musklerna vill jag inte bli av med :) Nice, sommar, here I come :)

:)

Är hos emran och hans flickvän med lite folk. Emelie lagar pannkakor och jag har nyss färgat hennes hår. Emran har just tatuerat Sofia H och snart är det bellas tur :)


Lördagkväll

Erika och jag

Igår var jag med erryberry... vi stack till robert och där var också henrik :)
Vi spelade ölspelet och hade det almänt trevligt. Viktor kom förbi en stund också och sa hej:)

Träffade också min kära natali igår, det var underbart :) En promenad i det vita och en kopp te hemma hos henne efteråt :) Det finns personer man helt enkelt inte kan klara sig utan och just nu känner jag mig lycklig för att jag verkligen har vänner som finns där genom allt. Ni vet vilka ni är och jag älskar verkligen er :)!

Så... vad händer idag? Sova? Haha, jag vet itne... ska försöka bara ta det lugnt... inte rymma från mina problem som jag lyckats göra ett tag... allt blir ju bara värre känns det som. Finns helt enkelt saker man måste bryta sig igenom. Har lyckats bygga upp en mur och försöker lista ut hur jag ska göra för att den inte ska rivas... igen.

Ne, nu dravlar jag bara... allting står mellan raderna... you know.

Saknar Denice.. så ska nog ringa henne, NU.

Bye.

Stark

Jag kan vara stark och jag ska vara stark.

Så vad händer idag? Hum, har massa ideér och förslag. Har alternativ men vet inte vad jag ska välja.
Får se vart humöret lutar åt. Vill nog inte dricka iaf då jag vet hur jag blir när jag är full då jag mår såhär - inte okej!

Så, samla ihop flickorna och melodifestivalen låter väldigt lockande. Om en vecka är det alla hjärtans dag och som jag är också nästan alla mina vänner singlar nu. Varför tar det alltid slut mellan alla under vintern? HUM, konstigt. Men vi fick en idé, varför inte dejta varandra och gå på bio, NICE! Slipper man pressen på att hitta någon random kille som sitter och trycker mot än medan man själv försöker komma så nära andra väggen som möjligt.. haha. Nej nu var jag taskig... sorry :) 

Såg att Louise och Anna tog vackra snö kort igår, är lite avundsjuk faktiskt men fick skylla mig själv då jag valde att träffa robbinbobbin istället. Kommer väl fler chanser, eller?

Vill bara säga till mina vänner att jag verkligen älskar er och uppskattar er för dem ni är. Ni är bäst <3 och ni vet också vilka ni är :)

2010

Johanna



Jag ser fram emot idag :) Vaknade tidigt och känner mig utvilad. Klockan är halv sju, gick upp sex och satte på kaffet.

Allting känns så himla mycket bättre nu. Kan se fram mot nya dörrar, ett nytt liv och jag tror faktiskt att jag är redo att gå framåt :) Det känns så otroligt bra! Det tog inte slut för att känslorna försvann, utan för att det inte funkade... och jag vet själv det så jävla väl. Är bara så förbannad på mig själv och oss, för att vi inte fattade det tidigare. 2010 ska bli bra, det ska jag se till :)

Just nu ska jag fokusera på mina vänner, ge tillbaka all tid vi missat. Ge mer tid till mina nyfunna vänner och satsa mer på skolan och träningen.

Det kommer bli bra, det vet jag.


My checklist for healing


  1. Förlänga håret

  2. Fixa solbrännan

  3. Träna mer

  4. Plugga mer

  5. Vara en bättre vän

  6. Inte supa bort mina pengar


    (
    Jag vet vad hon kommer få)

Kycklingsallad

Har lagat i ordning kycklingsallad till mig själv som blev super god!

Innehåller:
Grillad kyckling
Körsbärstomater
Ägg
Sallad
Majs
Rödlök
Mörka vindruvor

Serverades med vatten :) MUMS. Vindruvorna ger en god sötma :) Men som alla vet är inte vindruvor det nyttigaste, så ät det med måtta:)

Tänk på att man inte behöver så mycket kött som man tror! En portion med mat skall endast bestå av 30 % kött.

:)

Hej alla snyggingar!

Idag har jag varit och simmat med crosstrainingen. Det var skönt att vara i vattnet igen och jag märkte att jag inte förlorat simtekniken :) Dock gjorde det jävligt ont i foten när jag skulle simma fjäril så det fick bara bli en längd med det :)

Vill köpa ett simkort, ska höra med mamma om det, hon var ju också sugen på att komma i form till sommaren så det blir nog inga problem. Dessutom är det tal på att jag och Louise ska fixa sportlife kort, många som tränar där?

Har börjat komma igång med solningen också, det känns skönt. Det underbara bikinilinjen kommer fram :) LOVE IT!

Ne, nu ska jag ta en tupplur :)

kramkram


Sörjer.




Gråtit i fyra timmar nu. Kan inte sluta. Det är ingen fara med mig... som alla verkar tro. Är inte självmordsbelägen eller så. Jag bara sörjer. Sörjer det fina som har varit. Jag önskar att det inte blev såhär, men vad ska man göra? Livet måste ju fortsätta, på ett eller annat sätt.





(kunde inte se dig i ögonen... förlåt...men jag älskar dig för mycket.)


Brustet hjärta.

Vad händer när man inte kan gå vidare? Vad händer när alla killar blir jämförda med en? Vad händer när man inte kan se på någon annan? Vad händer när famnen är borta som man kallar hem?

Blir det som i sånna dära filmer där hon som aldrig fick den hon ville bosätter sig i någon äcklig lägenhet och samlar katter bara för att dom aldrig lämnar än?

Känns som jag aldrig någonsin ens kommer kunna se på någon annan... vill inte...

Se inte på mig, prata inte med mig, rör mig inte,.... mitt hjärta är redan taget....


en bättre dag.

Heej alla sötbollar!

Idag ska jag och Louise gå och ta en fika, sen blir det film med Louise och Johan :) Härligt!

Har tagit massa kort från i Lördags som jag ska lägga upp om en stund :) så snygga så var vi :)


Känns som en bra dag idag. Det här ska nog gå.

:(

Kollat på Sex and the City filmen nyss med Louise. Vem gråter inte till den? Hade jag varit mig själv hade jag lipat som en nörd... ge mig en tår.... snälla, bara en? Har jag blivit känslomässigt störd?

Levande död?

Zombie?

Ge mig tårar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0