Var är jag?

Heej :)

Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag. Många undrar nog vart jag tog vägen. En dag poff och jag var borta. Det har varit en stor omvandling. Jag såg på en film idag Marly & Me, se den. Bara se den.

Den fick mig att tänka ordentligt. Jag och min pojkvän eller fästman som man så fint kallar det, ska ju få tillskott i september. Jag lever i min dröm. Jag har allt jag någonsin velat ha. Kristoffer. Många letar där ute efter någon hunk som ska överträffa alla andra. Jag har aldrig sökt det där. Inte för att Kristoffer inte är en hunk - för det är han! Men, han är min bästa vän, oövervinnerligt. Vilket också var den största rädslan vi hade när vi började dejta. Vi ville aldrig få känslor för varandra, det bara blev så. Jag var inne i ett förhållande, han var mer än en arbetsnarkoman... men oavsett hur min miljö såg ut runt omkring mig, hur ledsen jag än var - fick han mig att le. När jag låg och spydde och grät som jag inte vet vad - över något jag och mitt ex bråkat om får jag ett MMS av Kristoffer, där han tagit på sig ett stort pandahuvud. Såklart brister jag ut i skratt och där satt jag på badrumsgolvet med ansiktet drängt i tårar och gapskratta. Det är kärlek. Jag vet att oavsett vad som händer under dagen, är det i Kristoffers omfång jag vill avsluta min dag med. Alltid.

Idag, ser min vardag helt annorlunda ut, fast jag och Kristoffer vill inte kalla det vardag direkt - det låter så tråkigt. Haha, men men. Jag har i alla fall flugit från boet och flyttat till Göteborg. Har flyttat ihop med Kristoffer och vi bor här:


Vi bor på den översta våningen, har alltid sol på balkongen och utsikt över hela Göteborg. Utsikten är underbar på kvällen då all belysning tänds. Vi ser ut över kanalen och operan. Det är en syn om något.

Sen så har jag ju gått och blivit förlovad dom som är aktiva på facebook har ju koll på detta, men såhär ser ringarna ut:


Sen så nämnde jag även att vi ska få tillskott, bli inte nervösa nu :) Jag är INTE gravid, så få inte för er något sådant tjaffs. Minst 5 år kvar iaf. Det är en sak som är säker, MEN, denna skönhet ska beträda vår ekparkett:

Underbar ellerhur? Vi längtar ivrigt efter dig!

Jag jobbar nu mera med försäljning igen, vilket går hur bra som helst. Så vill ni ha billigare el, välj fortum för faaaan. Striktare regler som säljare har jag nog aldrig fått i hela mitt liv. Ett snedsteg i kalkyleringar eller siffror över huvudtaget och man är OUT. Men jag är lycklig. Verkligen. För första gången, älskar jag den jag är. På riktigt.



En lärdom av min resa : TVEKA ALDRIG PÅ KÄRLEK, någonsin. Det är det vackraste som finns och ett otroligt äventyr. Gå på magkänsla, var inte orolig för "kommer det vara grönare på andra sidan"? Det är bullshit, klart som fan det kommer vara om du är olycklig på den gräsmatta du sitter på, PUCKO! :) (With pucko I mean myself) Var inte feg, man lever bara en gång. :)


RSS 2.0