Nicka och le

 
 
God morgon!
 
Idag tänkte jag vara lite seriös och tala med alla där ute som kanske inte beter sig på det bästa sättet. 
 
Något man alltid ska tänka på sin fritid, inom arbetet och bland vänner är att alltid vara trevlig. Hur mycket du än kokar inombords - var trevlig. Du vet aldrig vem du talar med. Det kan vara din framtida chef, som du går på intervju hos, det kan vara en framtida vän, det kan vara en person som kan spela en stor roll i ditt liv i framtiden. 
 
Vad som än händer, blir du dömd i varje sitation i hur du beter dig. Hur du går, hur du pratar och hur du ser ut. Ditt rykte speglas i hur du är som person och tänk om du träffade en riktigt snygg kille och så visade det sig att hans bästa vän var den dära jobbiga killen från baren som du bara behövde skälla ut. GOD LUCK ON THAT DUDE!
 
Eller tänk om du arbetar och du hamnar i en situation där du MÅSTE sälja in en produkt till den där personen som du alltid retade för dennes tandställning. NU HAR HON ÖVERTAGET! Hon kan jävlas med dig! 
 
Eller tänk på det dära mötet, där du inte sålde ett skit och kände att du hade åkt hela vägen, helt i onödan för att de inte hade några pengar och GLÖMDE säga det? Och du skäller ut dem efter noter. Nästa år, hade de jätte mycket pengar men när du ringer om ett möte minns dem utskällningen och vägrar ta emot dig. Ser ni vart jag vill komma?
 
Så även om du knyter knogarna och förbereder kroppen för en attack. Försök le istället, nicka och sug in dig den elaka kritiken och säg "Absolut, det löser jag". Sen kommer du vara personen som alltid var den trevliga. Fortsätter personen att vara otrevlig mot dig, kommer han/hon att ha dåligt samvete för att DU var den som kunde bete sig. Förmodligen får du fördelar/förmåner på grund ut av det. 

Såhär funkar det i arbetslivet. Och jag lovar dig/er att ni kommer lyckas så mycket bättre med vänner, familj och arbetsliv om ni bara kan slå på pokerfacet ibland i dessa nödsituationer. Nicka och le, nicka och le mina vänner.
 
Som man säger - ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid (nicka och le)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0