MUUMS.




TILLAGNING
  1. Sätt på utegrillen (eller ugnsgrillen).
    Ta ut filéerna och bacon ur kylen.
    Kött bör vid grillning vara rumstempererat.

  2. Förbered tillbehör till maten.
    Krydda filéerna med chilipulver.
    Linda bacon runt filéerna.

  3. Grilla kycklingen 5-7 min på vardera sidan till fin färg och tills de blivit genomstekta. Kontrollera genom att skära ett snitt i köttet, som skall vara vitt rakt igenom.

    Salta, men tänk på att bacon ger sälta.
    Låt köttet vila 5 minuter.

Blev jätte sugen på att grilla, så hittade jag detta receptet, det vore ju hur gott som helst!
Nu när det är vår och allt borde man verkligen ha en grilldag :)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0